La France ( 58 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Resalutici
Pai Oana si Sibylica la interviu draguti(de parca n-ar fi toti asa!!) apoi printre altele mi-a zis c amai vede inca vreo 4-5 fete dupa mine si ca in orce caz ma suna miine!!
Apoi eu am venit acasa ,am fost sa o vad pe socrela ,am fost sa iau cupilu din Centre de Loisir si cum autocarul a venit tirziu am ajuns acasa pe la 19h10 si aveam deja un mesaj pe robot ca este OK si ca daca pot sa incep lucrul luni sa-i sun miine sa le spun!!!
sa nu-mi cred urechilor ,din fisticeala am sters si mesajul ,sper ca l-am inteles bine si nu fac vreo boacana miine cind oi suna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Stai asa ! ca nu mai am eu aer ! Deci maine dimineata ii suni si spui ca ai primit mesajul si ca vrei sa incepi.

Dar la celalalt job aveai une période d'essai ? Astia iti ofera CDI ? E mai aproape de casa ? Preferi sa lucrezi aici ? ma bucur din suflet ca a fost ok interviul.

Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Raspund dintr-o "inghititura" si eu:
Astia i-mi ofera tot un CDI,perioada de essai de la FLUNCH nu s-a sfirsit intrucit am semnat contractul cu data de 7 august !
Aici mi se ofera TOATE duminicile libere caci intermarche este inchis duminica,deci adio platit persona la 4€ pe ora duminica ,distanta fata de casa este aceiasi doar in partea cealalta a orasului meu,sint angajata DOAR PENTRU SERVICIU LA CASA cu un CDI de 30 de ore (fata de 25 la flunch)pe saptamina.
Am fost inainte de interviu si mi-am facut cumparaturile in magazin si am observat un pic munca casierelor si restul!
Mi s aparut ok! cu mult mai putin balamuc decit la flunch !
M-au resunat secretara azi dimineata si o sa semnez contractul incepind de marti cind o sa incep sis a lucrez efectiv la ora 10h30!
Mama ce repede se intimpla totul ,parca ma ia ametela de cap si mi-e frica sa duc scrisoarea de demisie asta seara!

Mergi la inceput

Auzi, oare n-ar fi mai bine sa astepti sa semnezi contractul ? si le duci scrisoarea dupa, caci doar ai dreptul sa spui au revoir cand vrei in timpul perioadei de proba. Felicitari inca o data !

Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Parca ,parca ma bate gindul sa fac asa ,un sentiment de securitate ma impinge la asta ,iar pe de o alta parte unul de bun simt fata de director care s-a comportat cu mine ca un domn si chiar mai mult!ma impinge sa le spun macar cu trei zile dinainte ca sa poata avea timp sa gaseasca pe altcineva in locul meu .
Sint intre doua barci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Auras, felicitari, ma bucur enorm pentru tine. Si eu i-as spune tot acum directorului, avand in vedere ca s-a purtat frumos cu tine.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

In cazul asta ai dreptate.

Totusi cei de la Intermarché stiu de celalalt contract ? Adica le-ai spus ca renunti la alt CDI pt asta ? Ca sa nu-ti faca surpriza ...

Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Da mamica Sibylica si Oana,le-am spus bineinteles ca am un CDI si ca las un CDI pentru ei si le-am mai spus cind m-au intrebat cind pot sa incep la ei ca as prefera sa-mi lase doua -trei zile sa anunt la flunch si sefii de aici sa aiba timp sa-si gaseasca pe altcineva in locul meu ,deci le-am spus clar ca lucrez astazi ,miine si luni si ca as putea sa incep la ei doar de marti tohmai din cauza asta .
Stiu ca intotdeauna este bine sa vorbestid e bine fostul tau loc de munca indiferent cum este el ,si apoi aratindu-le respect pentru primii le asigura si pe ei ca orce se va intimpla "en suite" i-i vei trata si pe ei cu acelas respect!
Sotul i-mi zice sa astept pina marti ,dar cui i-ar conveni sa-i vina marti angajatul si sa spuna :de miine nu mai vin la munca?
Eu una prefer sa merg pe omenie si bun simt si sa pierd eu in caz ca se intimpla ceva si nu semnez marti celalat contract !
Ce-o fi o fi acum ,o sa am duc sa fac menaj in comuna daca se intimpla ceva si basta!
Ma duc sa ma pregatesc acum ca plec intr-un sfert de ora !

Mergi la inceput

Ok, eu m-am linistit. Spor la munca !

Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sib a fost bine cu attestation din Lille chiar am avut 5 de acolo pt k familia prietenului e din nord si m-au ajutat enorm.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput