La France ( 58 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Oana atestatia fratelui este importanta pt k arata legatura cu Franta nu trebuie sa insisiti pe rudele din Romania k nu vei avea actele niciodata.pt facturi poti lua logo-uri de pe net si le faci in Excel (iti spun din experienta).Eu am avut 17 attestaion asa k fa cat mai multe k nu strik.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cait, deci a fost ok cu atestatie de la Lille ? caci in cazul asta trimit si eu, daca zici ca ajuta.

Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Neata la frantuzoice ,
Luminita am fost si eu "o tura" in vacanta datorita pozelor tale ,i-ti multumesc !
De cind tot se reintorc fete din vacanta si pun poze ,le deschid si ma las efectiv sa alunec in peisajele din ele ,asa ca la sfirsit ma simt intradevar usoara si schimbata !!
Ce mai, o adevarata vacanta virtuala !!!
Va multumesc fetelor!
Diaporama de la Mirunda ins aam inregistrat-o si o deschid ori de cite ori am nevoie de mai mult arelaxare ,merci si tie oriund eai fi Mirunda!
Papadioara ,nu-ma asteptam sa te gasesc pe la noi ,banuiesc ca datorita Oanei ,ne-ai facut surpriza si palcerea sa ne vizitezi ,mie una mi-a facut chiar o mare placere tinind cont ca eu nu prea mai intru prin alte parti decit aici la noi si deci nu "te-am mai vazut" de mult timp,de chiar foarte mult timp
I-mi aduc aminte ca te-am urmarit pina la nasterea puiului tau ,am vazut ceva poze cu voi doua imediat dupa natere si de atunci chiar nimic ,nimic!
Se fac prin noembrie 5 ani de cind "ne cunoastem "virtual nu?
Tineti-mi pumni caci am mare nevoie ,daca reusesc sa obtin postul asta s-a sfirsit cu toata "plictiseala " mea de la Flunch unde mai mult "stau" decit muncesc ,aici o sa -mi "rup spatele"stind pe scaun la casa si asteptind ca clientii sa vina si sa treaca prin fata mea !
M-a amuzat o chestie acum doua zile ma trezesc la casa cu o colega de clasa de BTS care-mi-a zis ca i se pare "drolle"sa ma cunoasca in postura asta de "superspeede comercial" o fateta pe care ea nu mi-o vazuse la scoala intrucit in social sintem educate sa fim invers :calme ,intelegatoare si sa stim sa ascultam persoana din fata noastra!
Ieri m-a sunat asistenta sociala care se ocupa de noi sa-mi spuna ca pleaca la pensie si ca nu stie daca sa arunce dosarul nostru s-au nu ,vroia sa stie "ce am devenit" dupa BTS-ul meu si a fost foarte afectata cind a auzit ca muncesc in comert,mi-a zis sa nu ma las si sa ma agat cum pot eu mai bine!
O fi fost sincera s-au nu ,nu stiu ca eu o cunosc doar de vreo doi -trei ani ,dar felul cum mi-a vorbit mi-a facut bine !
Va doresc o zi frumoasa cu soare (caci la noi este un frig si un vint de-ti turtrste moralul)la toate!

Mergi la inceput

MESAJ PENTRU OTILIA

Otilia stiu ca ai zis ca o "sa-ti iei vacanta pe DC"
Si te cunosc atit cit sa stiu ca o data ce ai spus un lucru este ca si facut!
Pentru moment nimeni nu zice nimic (nu am ajuns decit la 15 pagini)dar in curind o sa incepem sa ne intrebam de ce nimeni nu redeschide subiectul si o sa ne intrebam unde-i OTILIA?
Ei bine eu i-ti scriu caci eu SINT CAUZA "puzei" tale si nu ma simt bine deloc in postura asta ,nu incerc sa te fac sa revii caci stiu cita tarie de caracter ai ,vreau doar sa-ti spun ca I-MI PARE RAU si ca ma gindesc la tine indiferent daca tu vrei s-au nu!
Mai stiu ca ai o viata incarcata si aglomerata si ca a nu intra pe DC nu este o problema pentru tine ,ai cu ce sa-ti incarci timpul ,ba chiar cu virf si indesat!
Eu i-ti doresc atunci numai bine ,multa sanatate si sper ca intr-o zi sa te revad din nou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Saru'mana fetele, bine v-am regasit.
Am facut o lunga pauza de DC si vaz ca nu sunt singura. Da' poate cum m-am intors eu se vor intoarce si altii. Intre timp m-am ocupat de psihiatri, psihologi, spitale de nebuni, antidepresive, calmante, insomnii, bocete, etc.
Adicatelea fuse o vara agitata rau.
Probabil unele va mai amintiti aventurile mele, plecasem in tara ca sa ma relaxez. Din pacate lucrurile au mers fix pe dos si am ajuns la urgenta la spitalul 9. De atunci am trecut prin o gramada de tratamente si doctori. Dar dupa cum am promis nu m-am lasat si iata-ma inapoi mai puternica si mai inteleapta.
In septembrie reiau activitatea la scoala, slava domnului ca am avut langa mine oameni intelegatori care m-au sustinut si m-au ajutat.
Am acumulat o gramada de intrebari si cred ca o sa va cam stresez zilele astea pentru ca tocmai m-a anuntat o prietena care doar ce a terminat Ecole Polytech. ca a primit cetatenia franceza. Este in Franta de fix 3 ani si nu are job. Io stiam ca e ceva mai complicat de atat, da' probabil ca cei cu ecole polytech au regim special.

just me

Mergi la inceput

Bine ai revenit anka
Si mai ales bine ai revenit in forma !
Elena tu pe unde mai esti?
Rodica ,Nadia ? a-ti plecat toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Anka, bine ai revenit si ma bucur sa aud ca ai forte noi.

Auras, Nadia e plecata in Ro in vacanta, cred ca va reveni curand. Cum a fost interviul ? Ce parere ai ?

Otilia, toata lumea a spus ca tine la tine, asa ca sper ca te intorci curand.

Maria I, vorba Mirundei, iti mananc urechile cand te prind!

Au fost neintelegeri, dar lasati orgoliile si veniti inapoi.

Oana, astept datele tale pe PM daca vrei. Aveti un avocat ? Aici la Nantes se mobilizeaza multe asociatii pt sprijinul celor care au depus dosare, poate gasesti si la Cannes asa ceva.

Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Anka, bine ai revenit si ma bucur ca esti bine acum.

Auras, ce ai facut?

Sib, ti-am trimis PM.

Maria, am primit atestatia, stiu ca citesti. E perfecta, va multumesc mult la amandoi.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uitati adresa de blog, daca vreti sa lasati cateva cuvinte in ea. Merci.http://oanageorgeseb.spaces.live.com/

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Anka-maria, bine ai venit ! Ma bucur mult ca esti in forma . Am citit si eu despre grijile tale pe forum si ma bucur sincer !Banuiesc ca nu a fost usor ! Si te asteptam cu intrebari !

Un Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput