La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 22
oana cretu spune:
Da, ieri, dar a uitat George sa imi zica. Merci!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
kiss spune:
of, of, Oana, acum intru si eu putin, dupa o pauza lunga (dar stii cum e cu pui)...mi-e tare ciuda ca am tot cumparat hainute si am si primit saptaminile astea, iar etichetele le-am aruncat. poate ti-ar fi folosit...deh. ma gindeam sa dai o fuga la Carrefour, si iei si tu niste etichete de-acolo. dar merg fara chitanta? eu am mai aruncat o privire prin casa in cautare de chitante, dar deocamdata nimic...si ce intortocheala de dosar, si cred ca si functionarii vor face exces de zel! ca numai in cazuri din astea fac ei!
acum fug si eu putin la pozele lui Lulu
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
kiss spune:
Lulu, mi s-a facut dor de iarna ...ce vacanta perfecta pt incarcat baterii...tare frumos, pe cuvint
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
Kiss, pai tichetele de casa cer astia (adica chitantele). No problem! Erau bune si astea, desi in ultimul an nu prea i-am cumparat, le-am primit toate hainutele. In fine, dovedim altfel.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Aurelia spune:
Io am doua zile libere :azi ,miine si intru poimiine seara la ora 18,00.
Azi am taiat gardul viu (mama ce grea e "drujba "aia de taiat)am primit vizita unei fete care vrea sa se ocupe de lUCA simbata si duminica ,ea sarmana nu vrea prea mult pe ora ,doar 4€ ,eu insa cum nu sint platita deloc in plus simbata si duminica voi munci pentru acelas lucru ca sa pot sa-i dau ei cei 4€ si ma va costa si mai mult cind intre doua "turneuri" de munca am doua ore libere pe care o sa le petrec in masina asteptind sa reincep serviciul!!!
M-au sunat unii de la un intermarché,astazi pentru un interviu miine si am de gind sa ma duc !!!
Merci Lulu pentru felicitari ,sa fie cu noroc!!
cait spune:
intru si eu ca nu pot sta prea mult.
Oana declaratii poti lua de la persoane care nu locuiesc neaparat aproape de tine.eu am luat de l apersoane de la Lille si locuiesc in sud si iti pot spune ca m-au ajutat:Ca sa arati k, copilul are racines in Franta insista mult pe relatia cu fratele lui George care am inteles k este legal.sper ca ti-am dat cateva idei.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
oana cretu spune:
Cata, pai a facut fratele copie dupa ci a lui si l-am trecut pe lista (ceruta, cu rudele de aici si cele ramase in tara). Eventual, cand o sa ne convoace, o sa le spunem ca stam chiar in acelasi imobil, ca ne ajuta si ei, pentru ca multe hainute sunt de la cumnata (pentru Seb), eventual o sa ii zic sa faca si el o atestatie. Merci!
Auras, tin pumnii pentru maine, poate e mai bine ca aici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
papadie spune:
Aurelia mult succes!
Am intrat sa spun ca tinem si noi trei perechi de pumni si pumnisori pt Oana & familia ei. Ma gandesc sa-ti scriem in blog niste texte simtite si tu sa le traduci?! si mai am o idee da aia pe pm si o discuti cu pritenele tale din franta sa vezi daca e o idee buna.
mezomaj doamnelor
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
oana cretu spune:
M-am si speriat cand am vazut mesaj de-al lui Papa pe aici, de fapt speram sa te muti in Franta. Merci Papa, esti o dulce! Astept idei pe PM. Iti trimit adresa blogului pe PM.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Cine vrea poze proaspete cu Seb si nasicii, facute pe 15 august, la padure in parc.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST