La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 19
oana cretu spune:
Ai dreptate, e cu doua taisuri. Desi de cand il am nu mai scriu ca inainte pe aici, asta e cert. Faceti copii si scapati de microbul DC. Am un blog, dar nu e mai nimic in el. M-a sunat si Lulu, e in drum spre casa, a zis ca fac si ei o atestatie si ca a auzit la radio ca azi a expirat circulara lui Sarkozy, si ca din toate dosarele or sa accepte vreo 30%, iar la restul le da termen ca intr-o luna sa paraseasca teritoriul, si ca daca nu o fac, cand vor fi opriti de politie prima oara vor fi pusi la vama. Dar ca majoritatea o sa faca recurs la tribunal, ceea ce o sa facem si noi. Chato, merci de sfaturi!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Am trimis si o copie dupa o scrisoare facuta de pediatra adresata spitalului cand Seb avea cateva zile si in care scria ca mama isi face griji de starea copilului etc...Tot ce am gasit am trimis, mai caut si mai adun, cu cat e mai mare dosarul, cu atat e mai bine, nu?
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
chatonel spune:
nu conteaza ca nu e mare lucru in blog, il poti imbunatati intre timp, pune-le adresa cu blogul si spune ca e special pentru bunici, sa poata vedea evolutia copilului (joci si tu la sentiment )
Toulouse, la ville rose
oana cretu spune:
Merci pentru sfat Chato, e o idee buna. Dar si aici e un dar...zi si tu daca am dreptate sau nu. Cred ca si asta cu bunicii e cu doua taisuri, pt ca pe lista cu acte cer dovezi cum ca copilul nu are nici o legatura cu tara de origine a parintilor, si tot pe net am gasit explicatia: nu legaturi cu familia, cu limba etc. Stiu ca e anormal, dar trebuie sa intru in jocul lor, zic eu. Nu stiu ce sa zic.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
chatonel spune:
Oare daca bunicii vad copilul in poze se poate spune ca el (copilul) are vreo legatura cu ei? Nu, e categoric. Insa, ca sa fii cu constiinta impacata, zi-le de blog, si taie p-aia cu parintii :)
Parca ai facut si un concurs cu el pe-aci, nu? Daca da si daca mai ai pagina aia, e importanta, sa vada ca te mindresti cu odorul.
Toulouse, la ville rose
oana cretu spune:
Ok, ai dreptate, asa am sa fac, ma duc sa caut blogul acum si adresa aia cu concursul. Chato
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Ati auzit la stiri ca accepta maxim 6000 dosare in circulara lui Sarkozy? Restul ii expulzeaza, dar noi vom face recurs la tribunal.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Merci Auras. Maria a plecat si nu mai vrea sa revina, cel putin pe subiectul asta.:(
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
Apropos de plecat, am vazut zilele astea ca si Andreea a plecat (AB), eu nu intram pe forum in perioada aia, ca o aveam pe mama la mine. Stiti de ce a plecat? Sper sa se intoarca si ea. Andreea, daca vezi mesajul, da un semn, ca nu mai am nr tau de telefon, de fapt nu mai am nici un numar ca s-a stricat telefonul si am pierdut multe numere care nu erau pe SIM.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST