La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
Ce tipenie, Oana!!!
Fa o declaratie pe onoare ca te ocupi de copilul tau, il duci la pediatru si il rogi sa iti faca si el una, in care sa spuna ca e un copil ai carui parinti se ocupa de el, etc. Ba ai putea sa ii ceri si generalistului vostru si tuturor celor care va stiu pe-acolo, de la vinzatoarea de piine la boucher, si pe unde te mai plimbi tu cu copilul.
Toulouse, la ville rose
Aurelia spune:
Oana si o atestatie de la noi de pe aici colectiva si semnata de mai multe fete nu ti-ar folosi?
Ba eu cred ca si niste etichete de hainute pot sa-ti trimit ca am cite o ora doua pauza intre programe si pot sa dau o raita prin magazin si sa sterpelesc citeva ,cine poate sa -mi zica si ce ??
Uite ma gindeam sa facem un model scurt si concis de atestatie sa-l postam aici,cine vrea sa te ajute sa-l trascrie d emina si sa ti-l trimita prin posta !
Prietenii la nevoie se cunosc nu?
Aurelia spune:
Attestation - Témoignage
Je SOUSSIGNE(E)
NOM :
DATE ET LIEU DE NAISSANCE :
ADRESSE :
PROFESSION :
ATTESTE AVOIR CONNUE ET RENCONTRER PERSONNELLEMENT PLUSIEURS FOIS MADAME ET MONSIEUR ........................ET LEUR FILS SEBASTIEN.
Je peux témoigner ainsi de leurs solidité de couple de leurs attentions comme parent envers leur fils SEBASTIEN qui est depuis sa naissance leur centre d’intérêt, leur motivation et leur bonheur total.
J’ai été témoigne depuis la naissance de SEBASTIEN de leur préoccupation pour le bien –être d’enfant, leur moments d’ enquêtude pour la santé de SEBASTIEN lorsque il y a eu, j’ai partagé avec eux leur moments de joie pour chaque l’anniversaire de l’enfant et j’ai pu sentir leur joie pendant l’évolution d’enfant.
J’atteste donc de leur qualité de bons parents et de bon model morale pour l’enfant SEBASTIEN.
Signature ,
SUGESTIE DE ATESTATIE Pentru cine vrea sa o ajute pe OANA
BAGA SI NUMELE VOASTRE INTREGI CACI NU LE STIU
Oana baga repede si adresa voastra sa ti-o fac si ti-o postez asta seara in drum spre munca asa o sa o ai marti cred !!
Si nu uitati cele care vreti sa o ajutati ca este important si o copie dupa cartea de identitate atasata la atestatie daca aveti posibilitatea !
Oseara placuta tuturor!
oana cretu spune:
Chatonel, asta incerc sa fac, sa adun de pe unde pot si pe unde am trecut cu Seb, dar aici nu avem boulanger la care mergem souvent etc. Pediatra e in concediu, o sa ma duc maine dupa masa sa o rog pe secretara sa faca ea una, o sa ma duc miercuri la halte garderie sa o rog si pe directoarea de acolo sa faca, am vb cu doi prieteni, fac si ei, si mai asteptam raspunsurile de la doi, Maria s-a oferit sa faca si ea...Auras, multumesc, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris tu acolo! Nu ma asteptam deloc, sincera sa fiu, pt ca nu s-a vrut sa fie un strigat de ajutor cu aceste atestatii, am vrut doar sa-mi vars nervii prin mesajul ala...Incep sa cred ca o sa fie un lung drum de parcurs, incerc sa-mi incarc baterille si sa lupt, pentru viitorul lui Seb, si al nostru, ca suntem tineri, intr-o tara de care ne-am atasat. Reflesez unde sa ma mai duc. E, poate, unica noastra sansa si vreau sa facem tot posibilul sa reusim. Va pup! O duminica placuta va doresc!
P.S.Auras, iti trimit adresa si numele pe PM.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Aurelia spune:
Eu am scris-o deja si am nevoie de adresa voastra (ca nu o mai gasesc acum)si de numele voastre inainte d eora 17 asta seara ca sa o pot posta inaint ed e a intra la munca la ora 18.
Aurelia spune:
Sigur ca da l-am primit
E ok!
Am pregatit plicul ,o sa-ti ajunga marti cum ti-am spus n-am gasit ins aetichete prin casa ,uneori mai ramineau pe mobile de la hainele lu copilu acum nu am gasit nimica ,dar miine sint d eserviciu din nou si dau o raita prin Leclerc......
Olo ,adresele date de mine erau ca titlu d eexemplu ,in realitate poti tapa sur google "administration publique teritoriale "s-au orce alt cuvint legat de administration teritoriale si o sa-ti dea toate site-urile corespondente ,bon lecture !
Samsara
sarumina pentru turul de visare !
Mirunda si tie !
chatonel spune:
Nu trebuie sa va faceti dosarul asa in pripa, era important sa il luati pina vineri, acu, ca-l aveti, puneti-va pe el cu seriozitate ca de el depinde viitorul vostru si al copilului. Eu nu dau declaratie pt ca nu va stiu decit virtual, ceea ce nu are nici o valoare.
Bafta si nu va panicati!
Toulouse, la ville rose
oana cretu spune:
Merci Auras.
Chato, dosarul a fost trimis, facut de mult, nu in pripa. Dar nenea de la prefectura care ne-a convocat data trecuta a zis ca daca ne lipsesc hartii sa le adunam si cand ne convoaca ei sa le aducem. Dar aici mai este un dar. Fiecare punct din circulara lui Sarkozi nu este explicat, sunt scrise si atat. Par exemple asta: "tous documents prouvant votre contribution effective a l'entretien et a l'education de l'enfant". Si dupa ce am trimis dosarul, care era urgent de trimis in ziua respectiva, la sfatul baiatului de la prefectura, sa ajunga in termenul legii lui Sarko, am intrat pe net si am facut cautari sa vedem ce inseamna unele puncte de pe lista. Si la asta am gasit asta:Pour la participation à l’éducation, il faudra prouver que le parent passe du temps avec l’enfant : facture téléphone détaillée, billets de train, attestation du pédiatre, de l’assistante sociale, de l’école, des amis, etc…, qui certifient que le parent s’occupe de son enfant
Pour la participation à l’entretien : apporter si possible la preuve de virements bancaires ou de don d’argent, facture pour l’achat de vêtement pour les enfants, de fournitures scolaires, de mobilier…..
Voila. Nu-i nici o problema daca nu vrei sa faci, chiar nu ma gandeam ca voi sa faceti, sa sti, tinand cont de ce ai zis si tu, eu va scriu ce face Seb, ce facem noi cu el, cand e bolnav, pun poze etc, dar asta nu e nici o dovada ca noi ne crestem cum trebuie copilul, sunt doar niste lucruri spuse de mine, nu sunteti aici, ca Lulu, de exemplu sa vedeti. In fine...sper sa iasa ceva din toate astea, sa ne consideram si noi niste oameni normali aici. Va pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
chatonel spune:
Hmmm, un blog n-ai?
Dar poti sa cauti toate posturile tale in care vorbesti despre Seb si sa le imprimi, nu ca ar citi ei ce scrie, pt ca trebe un traducator, dar ca sa vada ca e important in viata ta. Pe de alta parta, mi-e sa nu fie cu doua taisuri, sa zica ca stai de forumit in loc de ingrijit copchilu.
Toulouse, la ville rose