La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 14
kiss spune:
Michaela (Samsara7), mi-ai reanimat visurile si dorintele ascunse de-a vizita si eu Marocu sau Tunisia ...dupa cum (frumos) ne-ai povestit, nu-mi pare rau ca visez in continuare la ele!...ai zis ceva de excursie organizata? poti sa-mi zici ceva mai concret despre traseu? pt ca desi am citit ce-ai scris, tb sa recunosc ca visam mai mult cu ochii deschisi si te insoteam fara sa stii in calatorie...nu-i problema daca n-ai timp...la "Africa" am pus "semn de carte", ca mi se trezeste puiu...dar e f , trebuie sa recunosc...cred ca te simti f implinit dupa asemenea "gesturi"...sint geloasa, zau
Oana, bafta multa ...si actele mele sint pe "vine"...adica au zis septembrie, sa vedem ce iese ...si la mai multe intilniri
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
Aurasule, mii de dulci!
Kiss, sa fie bafta, imagineaza-ti ca suntem cu gandul numai la asta, nu mai avem rabdare. Merci! Si eu sper la intalniri mai multe, dar nu ca aceea din Carefour. La joaca cu noi si copiii.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Chuny spune:
quote:
Originally posted by Otilia
Aha, am inteles Aurelia, desi o sa-ti fie greu sa mergi la interviuri pentru alt job daca ai asa un program ciudat. Pe de alta parte ma gindeam ca un post de genul asta ai fi putut sa-ti gasesti si cu 2 ani in urma. Imi pare rau ca dupa 2 ani de chin nu ai nimic concret.
Eu zic sa nu o mai necajim pe Aurelia ... ea si-a dat silinta si nimic nu-i pierdut niciodata. Nu se stie cand ii vor folosi cei doi ani de scoala, dar sunt sigura ca a invatat o gramada de lucruri care ii vor fi utile candva. Eu as vedea lucrurile asa : in doi ani si-a facut multe cunostiinte, s-a distrat cu colegii, a invatat o gramada de lucruri si cred ca toate astea i-au dat un fel de curaj in a cauta de lucru. Poate ca acum doi ani nu ar fi stiut sa se bata la fel pt un post ...oricat de nesemnificativ ar parea el, dar care totusi ii aduce un venit fix. Iar interviurile si le poate programa in functie de orarul ei pe care presupun ca il va cunoaste cu o saptamana inainte. Trebuie sa vedem si partea plina a paharului, caci altfel ne umplem viata de frustrari.
PS : sigur nu am talentul Mihaelei de a povesti si de a ma povesti, dar sper ca s-a inteles totusi mesajul pe care vroiam sa-l transmit.
Cu drag,
Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi
Samsara7 spune:
Un pupic pentru fiecare, sperand ca nu m-am labartat prea mult cu povestile mele.
Un lucru e cert, nimic nu e inventat! Si, da, recunosc ca de cand sunt separata , in divort ( -Auras, am dat cateva mici explicatii pe site intr-o vreme despre situatia mea de astazi)am intalnit o gramada de oameni interesanti. Am avut noroc, ma consider cu adevarat norocoasa, am impresia ca cerul imi da dintr-odata ceea ce am tanjit ani de zile!
Am si multi dusmani in acelasi timp, dar asa e in viata -unde e binele e si raul .
Poate ca e si viziunea mea, desi pot spune ca exista cu adevarat si oameni absolut neinteresanti, dar in general incerc sa gasesc mereu in cei din jurul meu o anume scanteie. In ziua de azi suntem destul de nepasatori cu cei din jur, ne luam cu graba in a trai si aprofundam mai putin. Vedem cat de des luminile si umbrele, schimbarile de expresie, de umor pe chipul celui cu care discutam?
Sunt un pic obosita, cred ca nu ma exprim bine, mai bine ma opresc aici. Daca va ajut sa visati un pic, cu atat mai bine! Iar frumosul trebuie intotdeauna partajat, altfel nu are farmec. De aici si dorinta de a va impartasi calatoriile acestea unice.
Ca sa raspund Otiliei: Ruxandra era in vacanta de iarna in timpul misiunii, si a dorit sa mearga in Romania (lucru imbucurator cu cat nu va mai avea dreptul pana la 16 ani din pricina noii legi pt minorii cu domiciliul in strainatate). In Tunisia am fost doar noi doua, cu scopul de a ne apropia mai mult una de alta, caci adolescenta este o incercare, iar noul meu statut de mama-tata-prieten-confident-tap ispasitor-salariat-platitor-responsabil in toate si de toate,nu e usor de suportat.
Draga Kiss, biletele au fost luate pe internet de la agentie (look voyage pt mine)! Dai doar click pe voyage Tunisie de exemplu si iti dau toate propunerile! Intra in pret biletul de avion, hotelul, masa, trasportul acolo! Sunt tarife mai mari sau mai mici, hoteluri de toate categoriile, bugete pentru toata lumea. Rezervarile se fac cu o luna inainte dar si cu cateva zile doar (mai bine chiar, pt ca sunt promotii in care e de gasit ceva mai luxos in ce priveste hotelul si cu servicii mai bune). Totul e organizat de agentie! Odata la hotelul cu pricina, sunt excursii si activitati propuse in fiecare zi pe care fiecare le alege dupa bunul plac! Desigur se mai plateste ceva, nu exagerat. Pentru a merge in Sahara, intr-o croaziera in care am vizitat pe rand si alte centre de interes (circuit de 1200 km)am platit pentru doua zile 100 euros. In care intra masa, autocarul,o noapte la hotel in desert, drumul cu caleasca si cursele cu 4x4 in desert, precum si plimbarea cu dromaderii. Un ghid insoteste grupul, dand toate explicatiile necesare!
Sper ca am raspuns la intrebare.
Sybille, sunt de acord cu tine , Auras a evoluat si mai mult datorita celor doi ani si va culege roadele intr-un tarziu.
Va pup acum, mi se inchid ochii de somn! Revin maine ma ilimpede!
Michaela
Maria I spune:
quote:
Originally posted by Sibyllequote:
Originally posted by Otilia
Aha, am inteles Aurelia, desi o sa-ti fie greu sa mergi la interviuri pentru alt job daca ai asa un program ciudat. Pe de alta parte ma gindeam ca un post de genul asta ai fi putut sa-ti gasesti si cu 2 ani in urma. Imi pare rau ca dupa 2 ani de chin nu ai nimic concret.
Eu zic sa nu o mai necajim pe Aurelia ... ea si-a dat silinta si nimic nu-i pierdut niciodata. Nu se stie cand ii vor folosi cei doi ani de scoala, dar sunt sigura ca a invatat o gramada de lucruri care ii vor fi utile candva. Eu as vedea lucrurile asa : in doi ani si-a facut multe cunostiinte, s-a distrat cu colegii, a invatat o gramada de lucruri si cred ca toate astea i-au dat un fel de curaj in a cauta de lucru. Poate ca acum doi ani nu ar fi stiut sa se bata la fel pt un post ...oricat de nesemnificativ ar parea el, dar care totusi ii aduce un venit fix. Iar interviurile si le poate programa in functie de orarul ei pe care presupun ca il va cunoaste cu o saptamana inainte. Trebuie sa vedem si partea plina a paharului, caci altfel ne umplem viata de frustrari.
PS : sigur nu am talentul Mihaelei de a povesti si de a ma povesti, dar sper ca s-a inteles totusi mesajul pe care vroiam sa-l transmit.
Cu drag,
Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi
Sibylle, chapeau! Ma bucur ca nu doar eu gandesc asa si ma bucur enorm pt Auras.
Din pacate nu ne-am nascut toti cu capacitatea de a ne exprima bucuria pt realizarile celuilalt, motiv pt care unii dintre noi mai centreaza si cate-o bāta-n balta! Sa fie primit! Si sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa transformam fiecare sut in fund in zece pasi inainte!
Un gand bun tuturor
Otilia spune:
Merci Maria pentru bīta-n balta!
Doar ca nu era cazul deloc... (parerea mea e ca tu dai cu bīta-n balta cu o asemenea afirmatie). Eu tin foarte mult la Aurelia si sunt prima care se bucura de tot ceea ce realizeaza ea si stiu ca e capabila de mult mai mult. Nu cred ca-i cazul acum sa sariti pe mine sa ma puneti la colt ca nu e drept.
Aurelia draga, daca te-am suparat cu ceva spune-mi tu.
Chuny spune:
Te rog eu nu te supara Otilia. Poate ca Maria s-a exprimat mai dur, dar in ochii cititorilor a parut bizar ca dupa explicatiile Aureliei ai insistat pe ideea esecului. Si noi tinem la Aurelia si tinem si la tine . Si cred ca si Auras tine la noi. Si sa nu uitam ca suntem oameni si avem si defecte si mici scapari, pe langa o multime de calitati, evident. :-)
Cred ca trebuie sa avem mare grija atunci cand asternem cuvintele in propozitie, ca sa nu ranim si sa nu descurajam persoanele la care tinem. Mai ales la subiectul nostru, unde suntem o māna de oameni cu mici si mari realizari, foarte importante totusi pt fiecare.
Eu va pup pe toate oricum.
Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi
gabgabriela spune:
Sybille, Bravo ptr felul cum vezi lucrurile ! Asa e :suntem o "mana" de romance, aici, in Franta...unite printr-o lb materna! Ce rost are sa ne suparam? Cred ca nici una nu are intentia asta !
La fel va pup pe toate !
Otilia spune:
Sybille, nu am timp sa-mi analizez fiecare fraza si cuvintel pe care-l scriu pe forum si sa vad in cite feluri pot fi interpretate de fiecare - ma ocup de 3 copii, de un tata infirm si de un sot super-ocupat si scriu printre picaturi, intre doua schimburi si-un aspirator. Faza cu "bāta-n balta" am primit-o ca pe o bāta direct in cap, chiar nu mi-am putut imagina ca Maria sa reactioneze asa, aveam alta parere despre ea. Insa nu toti sunt capabili ca tine si Michaela sa se exprime frumos si elegant.
Nu m-am suparat, doar ca ma doare capul ingrozitor de la bāta aia... Si apoi chiar daca as fi facut o gafa, cu Auras am si io dreptu' macar o data, doar ea e regina gafelor, nu?
Intentia mea nu a fost deloc s-o necajesc, eventual s-o ambitionez mai mult (desi nici macar, ca ea oricum e ambitioasa si luptatoare) si apoi am scris in mare fuga. (ca si acum)