La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 11
oLo spune:
Auras, noi cand mergem in vadrouille, tragem la Flunch pt masa de pranz/seara. La care din cele de la Rennes esti? Sa venim sa-ti facem vanzare ;) Daca lucrezi numai 108 ore/sapramana, inseamna ca o sa ai timp sa te ocupi si de strumf. O sa lucrezi si miercurea? sau potzi sa-ti aranjezi cu programul cum vrei tu?
Samsara: vreau si io in vacantza!!!! Mai am de asteptat 2 sapramani!!!
Sib: sarcina usoara in continuare. Nu mai e asa mult pana-n octombrie.
Noi am fost la munte in Vosges (coucou aileene, trebuia sa trecem si pe la tine ;) we care a trecut. Ne-am intors ruptzi de oboseala dupa atata drum. dar a meritat ca a fost f fain. We alalalt mergem in Alpi, in masivul Chablais. Abia astept.
spic de grau spune:
Ce faci Mihaela? Te muti in Seycheles si nu spui nika?
Fetele in primul rand multzam la toate de sfaturi. Gata - sotul e elev. Azi da testul sa vada cat de drept tine volanul, ca sa stim ptr ce numar de ore optam. El zice ca indiferent de ce spun ei, tot 20 de ore ia, ca o sa il duc eu pe un teren viran unde sa se mai antreneze.
Auras - felicitari ptr job. Iti ureaza niste fani Flunch.
Syb - mult a fst putin a mai ramas! Sarcina usoara in continuare, si abia astept sa vad pozicile cu bebe shupeta ta.
Va pup si we frumos! (noi duminica mergem la cules de framboise)
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
oLo spune:
Da Spiculetz, m-am mutat ca ma plicisisem in Frantza: caldura mare moncher (desi acu pare c-a venit iarna...)
Bafta la sotzu boboc in ale condusului. Asa am invatzat si io sa merg: ma ducea tata cu masina pe camp. Si faceam nenumarate exercitzii de parcare in... curtea scolii.
spic de grau spune:
Va vine sa credeti ca am facut azi 125km? Pe autoroute?! Inca imi mai tremura genunchi..
(PS: ne-am luat masina acu' 2 saptamani, eu sunt singura posesoare de carnet - luat acu' 6 ani in RO, si cu o experienta de vreo 30km prin Bucuresti.. sa mai zica careva ca n-am curaj)
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
Chuny spune:
Bravo Lumy, esti curajoasa ! Eu conduc din aprilie si cel mult am fost pe voie rapide, pe autostrada nu am avut curajul inca.
Mihaela, ca de obicei, mesajul tau e de la suflet pt suflet.
Olo, mersi de urare. Asa e, pâna in octombrie nu e mult, dar e cam greu.
Miru, primit mesajul. Raspund curand.
Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi
Aurelia spune:
Mihaela
iar m-ai lasat cu gindul aiurea ,sper ca tot ceia ce ne postezi noua sa si pastrezi undela intr-un colt caci e fabulos felul tau de a descrie totul!
Mirunda,sarumina si tie de sustinere Flunch este o filiala a grupului Auchan,eu am fost la Lourdes in aprilie 10 zile la Cite St Pierre ce vrei sa stii mai pe indelete???
Sibylica merci si tie si tuturor amatorilor de FLUNCH(am probat azi tinuta si sint oribila in ea ma simt frustrata rau!!!)
Olo sint la Flunch -ul din spatele Stadionului pe malul Vilenei ,nu pot sa-ti spun cum voi lucra ,caci nu-i simplu orarul meu ,este cel mai complicat orar de munca pe care l-am vazut vreodata si nici o saptamina nu seamana cu cealalta ,nici o zi cu cealata in schimb am planingul de pe o luna pe alta deci daca-mi spui din timp in ce zile esti in trecere pot sa-ti comunic programul pentru zilele respective la momentul respectiv.
Chuny spune:
Aurelia, da-o naibii de tinuta !!! Nimic nu se compara cu salariul care va veni in fiecare luna, proiectele pe care le puteti continua si cele pe care le puteti incepe. Si cand te vei satura, cauti alt job !
Noi plecam la Caen acum ... vom cauta si o promotie la Loola, carutzul minune. La Nantes am ratat o promotie faina si am ramas cu buza umflata.
Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
Fetelor, trec si eu pe la voi pe fuga sa va dau o veste, sa speram ca, cu final bun. In primul rand, nu am mai avut timp sa citesc pe aici, caci am profitat de mama la maxim, a plecat azi. Am primit raspuns in sfarsit la scrisoarea (a doua) trimisa la prefectura, in care cerem sa fim regularizati. Am dus-o pe mama la autocar, m-am intors si am gasit scrisoarea la usa. Nu va zic cand am vazut stampila prefecturii pe ea si adresata mie si lui George ce tremurat m-a luat. Am desfacut-o si inauntru am gasit scrisoarea facuta de William (nasicul cu noroc) cu hartia de la posta (de scrisoare recomandata) lipita pe ea si o convocare la prefectura, cu o lista de acte ce trebuie sa ducem, pt a studia dosarul. Sper ca saptamana viitoare sa va dau vestea cea buna, si sa bem impreuna o sampanie virtuala. Am tinut sa va anunt, pt ca sunteti niste prietene adevarate, si sunt sigura ca toate v-ati gandit la noi la un moment dat, sa ne rezolvam si noi situatia aici. Va pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7 [url=http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=203b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/my_photosIULIE
frunzaverde2 spune:
SOLICITARE CATRE CELE DINTRE VOI CARE AU FACUT SCOALA DE SOFERI IN FRANTA SI NU MAI AU NEVOIE DE CARTEA CODULUI RUTIER
Imi poate da (sau vinde)cineva dintre voi cartea "Autoguide de la route" - codes Rousseau, nu stiu in ce an a aparut, poate 2005 ?
Sau poate stiti in ce tip de magazin sa caut (FNAC in Paris ? librarie specializata ...care ? o scoala de soferi ...care ?)
Multumesc anticipat pentru orice raspuns