mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 28
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Vreau si eu sa merg la cursuri de respiratie dar cred ca voi merge la Giulesti la kinetoterapeuta lui itzy-bitzy. Oare o fi prea tarziu? M-o mai primi? Saptamana viitoare sun sa ma programez.
Eu ma simt ceva mai bine, nu mai am crampe deocamdata, dar am contractii nedureroase cel putin 10/zi. Uneori chiar si cand stau in pat sau pe scaun. Bebe e in continuare foarte vioi, se pare ca inca mai are destul loc de joaca ![]()
In alta ordine de idei, flory, ai vazut ca a nascut Ioana81? Sunt asa de bucuroasa pentru ea!!! Si m-au napadit emotiile. Mai avem si noi un pic si ne vine randul.
Chiar ma gandeam azi de dimineata ca e foarte posibil sa inceapa si la noi nasterile cam de pe 10-11 august...Sunt curioasa cine va fi prima!![]()
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
anangel_lexi spune:
Aoleu, floriciko, abia acum am citit mesajul tau! Succes si nastere usoara surorii tale si un bebe sanatos tun si cuminte!
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
katia spune:
Salutare!!!!!!!!!!! Eu zic sa nu ne mai plangem si sa facem putina galerie pentru sora lui Flory!

Asteptam vesti.....mama ce m-am emotionat!!!!!!!!!!!1
31+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
inni spune:
'neata burtici !
Aoleo m-au apucat emotiile mai Flory.
Nastere usoara surorii tale si un bebe sanatos si muuuuult muuuuuult laptic.
Si eu abia astept sa vad cine va fi prima mamica de la noi. Sunt convinsa ca atunci cand vom intra in etapa asta cu nasterile propriu-zise ne vom abate gandul de la straturile de grasime de pe noi. ![]()
Sa vedeti ce mi s-a intamplat acum.
Am inceput sa strang sfarcurile sa vad si eu ce mai iese din ele, ca nu mai facusem operatiune demult. Si din cel drept a iesit ca si pana acum un lq incolor insa din cel stang un lq galben-galben ca coaja de lamaie...Cantitatea e mica la ambii sani..nu pot aduna o picatura....dar culoarea m-a shocat...
Ce ciudat !
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
floricika spune:
va multumesc fetelor pt galerie
tocmai am vb cu cumnatu si pe sormea au bagat-o in sala de nasteri deja, i-a zis dr ca sigur naste azi, fug acum, ca mi-e ca ratez momentul si trebuie sa fac poze la nepotzica!
Floricika
33+ cu 
Poze
anangel_lexi spune:
Hai Flori ca noi continuam cu galeria!

Inni, si eu daca ma "storc" imi apar niste brobonite mici galbene. prima oara m-am speriat un pic pentru ca seamana la culoare cu...puroiul
. Dar mi-am dat seama ca e colostru. Recunosc ca am fost atat de curioasa incat am si gustat un pic. Nu va recomand sa incercati
.
Fetelor, stie vreuna din voi cat costa o eco la Iosup la Diagnosis? Cum doctorita mea e in concediu in august, as vrea sa merg sa fac o eco la el, asa, pentru linistea mea.
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Monique_new spune:
Eu cind aud de o nastere deja ma iau emotiile.nastere usoara surorii tale Flory si sa ne povesteti.
Eu de citeva zile nu stiu ce am dar am intrat in faza ai de stau si ma gindesc cum o fi cind oi naste si ma iau toate cele.
Imi imaginez tot felul de minunatii.
Inni pai e colostru ala. Eu citeodata il am transparent citeodata e albicios asa ca lapticul.Am observat ca depinde si ce maninc.
Eu nu mai pot de cald ..ma cam doare si capul de la caldura asta am o stare de nu am chef de nimic asa iar bebe are chef de joaca sau io fi cald si ei ca parca imi iesie din burtica citeodata.
POZE
Monica
34 sapt
alessia80 spune:
Buna dimineata,

pt sora lui Flory!
Ce frumos! De abia astept sa inceapa si la noi seria cu bb! Poate in 2-3 saptamani vom avea primii 

Eu nu am putut dormi decat vreo 3 h cred...ma trezeam si eram transpirata si n-aveam aer! Ah, am uitat sa va spun stam la et8 adica ultimul

.
Cand m-am trezit am dat drumul la AC in 2 camere pt ca NU MAI POOOTTTTT!!!!!!!Daca racesc din nou...nu stiu ce fac!![]()
Voi mai rezistati? Afara nu pot iesi ca e crima, iar in casa...
Fetelor, dar ce e cu dr asta Radoi? Citeam la mamici iulie- august ca a murit bb in burtik la 36 saptamani pt ca nu s-a mai oxigenat suficient Asta dupa ce Radoi facuse o echo cu o zi in urma!! Unii dr ar trebui 
ALESSIA80
31 fix 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Am reusit sa pun si eu poze cu burtica la mare(in albumul de burtici), si cu tati(in albumul de tatici). Stiu ca seman cu o balenutza, dar eu ma simt tare mandra in pielea mea. Tati zice ca, avand o burtica asa tuguiata, seman cu "o canguritza".
Adriana 29+
Pozici
Varsta bebe
alessia80 spune:
MONIQUE,LEXI,INNI- voi aveti doar picaturi?
Eu de 3 saptamani am dimineti in care ma trezesc cu tricoul jumate ud de la colostru! Chiar nu stiu de unde. Acum imi curge in fiecare zi din ambii sani! Si am doar cu o masura in plus la sutien?
ALESSIA80
31 fix 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]