mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 29
mephala30 spune:
Flory, nastere usoara surorii tale si un bebe sanatos! 
Merg sa vad ultimele poze cu burtici, ieri n-am apucat...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ramomar spune:
buna burtici,
floricika tinem pumnii pentru sora ta. Nastere usoara ii doresc si un bebe sanatos!!!!![bis] Chiar m-au napadit si pe mine emotiile. ce frumos, tu si sora ta o sa aveti bebei cam de aceiasi varsta
Bine zis Lexi, mai avem un pic si incepem si noi...uff, doamne ajuta pe toata lumea.
microbu bine ai revenit de la mare, dar ce bine de tine: azi la mare, maine la munte, poimaine la balta, esti o fericita ca sotul tau are atata concediu 
lakioana frumoasa burtica. Cat despre intorsul in pat si eu patesc la fel, intr-o noapte ma intorc de mii de ori sia cum de cand cu caldurile acestea abia adorm pe la 1, 2 noaptea.
Crisnemes tare frumos exemplul tau feminin de pe tabla de sah. Eu cred ca orice suparare, orice kg pus, orice discomfort creat de sarcina nu se compara si va fi repede uitat in momentul in care ne vom vedea ingerasii, asa ca fetelor capul sus, sa dea Domnul sa trecem cu bine peste saptamanile care au mai ramans (ca nu mai avem multe) si sa trecem cu bine si peste nastere...
pufymic
pt primire.
30+ 
mai avem un pic...
Ignatica spune:

pentru sora floricikai, sa vina bebelina cu bine pe lume.
inni cumnata mea spunea ca e posibil ca acel colostru intial sa fie usor galbui. Si la ea a aparut tot asa.
La mine nu se mai anunta nimic deocamdata in privinta asta.
Poimaine ma duc la control, am emotii, probabil vom decide atunci si cum voi naste si voi face ultimele analize.
Ieri am avut contractii destul de dureroase, timp de 2 ore, nu au trecut cu nospa. Bebe preseaza mult pe oasele bazinului, urinarea a devenit din ce in ce mai inconfortabila, plus ca mai am uneori si intepaturi in vagin.
Ignatica
35 fix
Crisnemes spune:
Hai Flory , tinem pumnii surori tale si sa aibe un bb sanatos si mancacios

.
Intradevar mai e putin si ......
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
mephala30 spune:
Numai burtici frumoase:Lakioana, Adriana mica, Microbu, Mexxa, Eloise, Monique. 
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
inni spune:
aha...deci colostrul asta e cam cameleon ![]()
Lexi cred ca in jur de 2 mil costa eco.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
eloise spune:
Floricika nastere usoara surorii tale si sa-i fie sanatoasa bebelina! Cred ca e atat de emotionant si pt tine... dar e foarte bine ca ai parte de o "semi-repetitie" pentru marele eveniment.
Carmen
!
Eloise
28 cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Mai ce emotii m-au apucat cand am citit mesajul lui Flory!
Flory nastere usoara surorii tale, ii tinem pumnii sa nasca rapid, sa fie bb sanatoasa si frumoasa
iar sora ta sa se refaca rapid si sa aiba mult lapte!

Ramomar
!Cum te simti azi?
Adriana mica, Mexxa, tare frumoase burtici aveti!
Revin...acum trage Alesio de mine(la propriu)!
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
Floricica, nastere usoara surorii tale si un bebe sanatos!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
Cele mai mari sanse de "prima" le au vauva, ignatica, martha. Sa vedem daca se tin de ordinea listei.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....