mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 25
lakioana spune:
ESEC TOTAL...am facut exact cum ati spus...si cum stiam de altfel...am selectat numele sau cuvantul pe care am vrut sa il evidentiez...am dat apoi pe culoare...insa nu s-a intamplat nimic...dupa cum se si vede...Ma rog...o las balta.
Crisnemes spune:
Mai fetelor lasati depresia pentru dupa nastere. Acum simtiti-va bine, odihniti-va, faceti tot ce va doriti, pentru ca daca acum vi se pare greu o sa vedeti ce va fi dupa aceea si sincer indiferent de cum veti naste natural , cu epidurala sau cezariana, cat de grele vor fi acele momente cele ce vor urma vor fi si mai nasoale. Nu spun asta ca sa va inspaimant ci doar sa lasati depresia pentru alta data si acum bucurati-va de tot ce puteti.
Daca nu va reveniti vin cu biciul la voi
.
Cucuoancea - cred ca trebuie sa fii putin mai ferma cu Ana si incerca sa-i raspunzi cu aceeasi moneda si cu multa rabdare.
Cu Dragos au stat mult bunicii care i-au facut pe plac iar acum de cand sunt in concediu vrea sa-mi arate cine e SEFUL, iar din aceasta cauza avem multe conflicte , dar vad ca pe zi ce trece "executa" din ce in ce mai bine.
Pentru fetele care au probleme cu candida - si eu am suferit cumplit din aceasta problema prima dta in viata iar ceea ce mi-a prescris medicul nu a avut nici un efect. Am folosit ALOE VERA FIRST-spalaturi externe si nu mai am nici o problema.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Poate asta o sa va faca sa va simtiti un pic mai bine!
Femeile cred intotdeauna ca trebuie sa aiba o autoritate mai mare, ca sunt mai grozave, mai speciale si ca trebuie sa li se permita mai multe lucruri decat barbatilor.
Au dreptate. Nu e de mirare ca si sahul spune asta!
Respectiv: Singura piesa ce are dreptul sa mearga in ce directie si sens vrea ea cat de mult doreste (si bine-nteles cea mai de pret), este exprimata la genul feminin, anume, regina. Regina reprezinta femeia din viata de zi cu zi. Comparati va rog regina cu regele si veti observa ca e imposibil, in mod evident cea dintai fiind mult mai buna. Urmatoarea piesa ca valoare este tura, care, logic, este tot la feminin. Din acelasi motiv. Nebunul si calul ar fi ultimele piese speciale in vreun fel, dintre care una este animal (deci nu se pune; la tura fiind vorba de altceva, ea putand fi mult mai usor inlocuita cu `turn`, cuvant mai des folosit, lucru ce nu a fost facut! `Iapa` este prea rar folosit: Majoritatea animalelor sunt utilizate in vorbire la masculin, asta pentru ca sunt...niste animale.) Cealalta este nebunul. Nebunii au drepturi speciale, pe care restul oamenilor nu le prea detin. Nu putem fi invidioase pe asa ceva, nu? Si am ajuns in sfarsit la ultima (si DA, cea din urma) piesa, cea mai des intalnita, pionul. Este piesa cu cele mai putine drepturi si singurul lucru la care intr-adevar ajuta este pentru a recupera regina (in general), cand a juns la finalul tablei de sah, din capatul opus, asta dupa ce, cel mai probabil, o tura i-a facut locul necesar. Si apropo de asta, nu vreau sa va mai amintesc de rocada, care arata Clar faptul ca regele-respectiv barbatul- nu poate tine piept unui atac si trebuie inlocuit rapid!
Sper ca v-am convins de valoarea femeii, sau daca nu, macar sper ca ati invatat sa jucati sah!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
danip spune:
Multumesc fetelor pt raspunsul legat de hemoroidul meu, s-a mai retras, i-am dat aseara cu Doxiproct si azi dimineata; nu stiu care din voi spunea ca dupa fiecare scaun sa ma spal, pai asta fac de fiecare data, exceptand cazurile cand sunt la serviciu
.
Am pus si eu inca 2 poze in albumul ¨Burtica¨.
Pupici
Apropos, mi-am bagat net acasa, super.
Dani
27+
Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
floricika spune:
buna burtici
am intrat sa va salut si sa va spun ca noi suntem bine, crestem in fiecare zi si stam cu mari emotii pentru ca ieri s-a implinit termenul cand trebuia sa nasca sorma mea si pana acum nepotica se lasa asteptata
pupici pe burtici
Criiiiii, pe unde umbliiiiii?
Floricika
33+ cu 
Poze
pufymic spune:
Of mai fetelor sunteti de groaza!
Daca e totul bine veniti voi cu idei proaste si ganduri rele si iarasi trebuie sa va simtiti aiurea....
Ia reveniti-va! Mai avem atat de putin din perioada asta de burtici(sa vedeti ce dor va va fi de ele dupa ce nu le veti mai avea....eu ma gandesc cu groaza ca s-ar putea sa si fie ultima data cand voi fi cu burtica...
) stiti ca bebicii sunt bine, sanatosi, normali, totul decurge bine, si voi va faceti ganduri rele?
Bine zice Crisnemes: lasati depresia pentru dupa nastere!Acum nu e momentul!
Sa va zic ceva: si eu sunt cat casa(am deja 18 kg in plus la 32 de sapt), ma simt grasa, abia ma misc(nu va mai zic cat mai trebuie sa si alerg dupa Alesio....gafaind , normal), abia respir, am picioarele grase, burta mare, nu ma mai pot apleca, pedichiura mi-o fac "intr-o dunga" cum zic eu....cu maaaaari eforturi , vergeturi am gramada si eu(Lexi nu esti singura!!!!) de la prima sarcina....le astept si pe cele de acum(si la prima sarcina mi-au aparut dupa 32 de sapt....cu toate cremele cu care m-am facut....si acum sunt constiincioasa cu cremuiala, dar parca vad ca tot degeaba....), dar cu toate astea ma simt bine fiindca stiu ca in curand voi naste o minune, care ca si fratele lui ne va lumina viata si ne-o va face muuuuult mai fericita !
Danip si mie mi-a iesit un hemoroid(ti-au zis Inni si Ignatica) si am facut o criza hemoroidala(s-a inflamat f tare de nu puteam sta jos, nici in picioare, nici culcata, sa merg era un chin....si asa am dus-o aproape o saptamana
).
M-am facut cu Proctolog, Procto-Glyvenol(alternativ), spalaturi cu ceai de galbenele, m-am mai facut si cu crema de galbenele....si intr-un final apoteotic s-a retras inflamatia si acum si hemoroidul(aproape de tot).
Multa sanatate si sper sa nu te necajeasca prea tare!
Cpetrut eu imi pun pernita si la spate si sub burta ca altfel nu pot dormi bine....am impresia ca ma rastorn
.Si de sotul meu nu ma pot sprijini ca arde ca o soba....(e bun iarna
)!
Microbu ma bucur ca ai revenit si numai cu vesti bune!
Noi suntem ok, bb miscaret nevoie mare, abia astept sa mergem si noi in concediu(peste 2 sapt. mergem la Colibita).....aici in Arad e o caldura infernala....nu poti respira de cald
....asa ca visez la aer curat si mai racoros
!
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
microbu spune:
Am citit si eu articolul despre tichetele de cresa. Daca am inteles bine se cumuleaza cu alocatia BB 2mil si stimulentul de 3mil. Asta inseamna ca daca angajatorul acorda aceste tichete (compania mea ofere tich de masa) intorcandu-ma la munca inainte de implinirea celor 2anisori ai BB voi primi o gramajoara frumusica de bani (salariu+alocatie BB+stimulent+tichete de cresa) ???!!!??? Pai ar fi SUPER, in cazul in care tine cont vreun angajator de legea asta.
Intrebare: de la ce varsta poti da BB la cresa?
P.S. poze noi de la mare
Sandra
29+
poze
varsta bebe
la mare
cpetrut spune:
pufymic, vorbesti de Colibita din judetul Bistrita-Nasaud? Si noi mergem acolo peste 2 saptamini...sau trei, depinde de cum lucreaza sotul. E un loc superb pe care il frecventez cu religiozitate in fiecare an.
Asa-mi zice si mie lumea daca ma pling de sarcina: acum e bine, greul incepe dupa ce nasti! Eu nu ma pling de fapt decit cu o jumatate de gura: da, suntem greoaie, mai ales dupa 30 saptamini, gifiim, si melcul...tzushti, dar pe de alta parte eu ma simt si rasfatata..taticul se uita cu drag si zimbeste cind ma vede umblind ca o ratusca prin casa, ma ajuta mai mult cu treburile casei, ma intreaba de 10 ori pe zi cum ma simt.
Asa ca trebuie sa recunosc ma pling citeodata doar ca sa fiu rasfatata mai tare
Cricri
31+ cu Iulia Teodora
Mirabelac spune:
microbu din pacate de la anul stimulentul va fi de 1 mil. doar, am citit in lege, cumulat cu alocatia va fi 3 mil.
Eu stiu pe cineva care a dat copilul la cresa la 1 an si un pic, insa nu stiu de o varsta anume.
Bantuind pe net am gasit biberonul anticolici si cu senzor de temperatura, pare interesant dar scump, a mai folosit cineva sau stie cineva o fi bun oare?
http://www.promed.ro/index.php?pid=1042
Mirabela sapt. 31

POZE