mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanae spune:
Camisol sincere condoleante pt. pierderea suferita.
Stef multa sanatate.
Roxana
+ Diana (8.05.2002)+ 
stef81ro spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt grija voastra si va pup pe toate!Maine ma duc la dr. si sper sa fie totul bine.Abia astept sa vad si eu cu ocazia asta cat a mai crescut bebelina.
Hai ca m-ati facut si pe mine sa-mi masor burtica.Am 106 cm si kg 63.Asta pe cantarul meu de acasa pt ca pe cel al soacrei mele arata 65.
Acum asta e! Inainte ma rugam sa pun si eu ceva pe mine iar acum nu ma mai pot controla. Lasa ca trece si asta.
Pupici!
Stefy
31 sapt
CamiSol spune:
Multumesc mult fetelor. Incerc sa nu ma mai gandesc. Am ajuns la concluzia ca toate au un curs si fiecaruia cum ii este scris. Doamne-Doamne e sus si are grija de toti. Sper sa ajungem cu bine la termen si sa ne tinem bebeii sanatosi in brate.
Cu arsuri ma confrunt si eu acum, chiar si cu greturi...bine ca am mai scapat de durerile de burtica care m-au tinut la pat.Abia peste o saptamana ma duc la doctor, oricum eu am inceput sa ma batai de colo ,colo (in special sa stau la calculator si sa va citesc). Sper sa nu fie nici o probleme.
Monique arati super in poze. O adevarata gravidutza model.Am sa mai fac si eu ceva poze cu burtica sa le pun in album, acum o sa nasc si o sa-mi para rau ca nu prea am poze de cand sunt gravidutza.
Am vazut ca va masurati si burticile, eu am acum la 30+ 104cm.Lumea zice ca am burta destul de marisoara.Am luat si vreo 14 kg pana acum de la 68kg la 82kg. Si eu speram sa iau atat toata sarcina . Bine ca sunt inalta (1.78m) si s-au aranjat destul de simetric kg-le.
la burticute!
Cami
30+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
lullabay spune:
Eloise tare frumusele pozele!!!Si ce bine ca ai atatea prietene sa poti iesi..prietenele mele au bebei si nu isi mai vad capul de treaba..rar cand mai prind si eu o plimbare seara.
Monique_new esti o mamica super frumoasa!!!!!Si mi-ai facut pofta cu balaceala!!!
32+ 
Sephora spune:
VA pup pe toate 
Stef imi pare rau ptr patania ta,o experienta super naspa.Multa sanatate si sa-ti treaca cucuiul repede.
Cami condoleante ptr ce disparuti dintre noi.
Am vazut si eu toata "nunta secolului" la inceput asa gandeam si eu ce iubire poate sa fie intre o tipa de 19 ani si unul de 49 (e nascut in 57),dar vazand si emisiunile de la "no coment"care sunt de ceva luni si tot timpul cu camera dupa ei,unul zic ca se poate preface o luna,doua,trei dar nu de un an.Si mai ales dupa ce le-au facut astrogramele au zis ca 95% s-au luat din dragoste,eu una asa sper sa fie,si nu vad diferenta asta de varsta un impediment mai ales cand doi oameni se iubesc si mai ales acum ca vor avea si un copil.As avea ceva de comentat cand ar fii interesul la mijloc,dar cand e iubire "inimii nu-i poti comanda".Eu una asa vad,e parerea mea.Nunta mi-a placut,super ce sa zic,mi-as dorii si eu asa ceva si in mod special mi-au placut cei care au participat,cu toate ca faceau parte din zona "fite" dar au facut super atmosfera si s-au distrat.Bravo lor,asta tinind cont si ca erau o gramada de camere si fotografi pe acolo care asteptau cea mai mica gresala.
Noi suntem bine,bebe e miscaret,am facut niste filmulete cu burtica miscandu-se.Incontinuare m-a confrunt cu situatia asta naspa ca parca nu am destul aer si tre sa-mi trag sufletul ca simt ca nu m-a axigenez destul.Va intrebam intr-un mesaj de eco,daca stiti cand se face ultima morfo,doppler sau cum o fii,vad ca nu a raspuns inca nimeni.
Incerc si eu picaturile alea dar sunt cam apa de ploaie,vad ca,ca si la inceput gasesc firisoare de sange in nara dreapta,deci a revenit rinita alergica de sarcina.
Cam asta ar fii dragele mele.M-a pregatesc ca o sa plec pe 4 august la mama la Roman sa o mai ajut sa faca ultimele pregatiri ptr nunta soramii.Mama cate sunt inca de facut....Intre timp m-a voi duce sa fac analizele si sa mai fac o eco.
Gety eu am inteles ca salteluta cu iarba de mara face viermi asa ca nu stiu daca asta ati doresti.Vezi tu...!
O sa pun si eu pozica cu burtik de 29 saptamani.Ste a zis ca in poza asta chiar am fata de mama.
IO
30+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Mirabelac spune:
stef81ro imi pare rau pt. cazatura ta, trebuie sa avem mare grija, eu pana acuma era sa cad de 2 ori dar m-a ferit Dzeu, odata in baie pe gresie si odata in bucatarie. Sperietura e mare...
Cami condoleante si sa te linistesti cat mai repede!
Am fost azi la dr. bebe e bine merci, colul inchis (cusut fiind) dar sunt un pic contrariata... i-am spus de nasterea naturala cu epidurala si mi-a spus ca este un singur anestezist care o face si nu e tot timpul in spital, insa ea mi-a recomandat cezariana programata in sapt. 39 (dr. mea recomanda cezariana la sarcinile cu risc). Acuma nu stiu ce sa fac, eu as fi vrut cu natural cu epidurala ca altfel nu m-as risca, eu am un prag al durerii foarte scazut si mie frica sa nu lesin pe acolo si sa pateasca bebe ceva la nastere din cauza mea.
Mi-a dat sa mai fac un set de analize uzuale si cultura vaginala in sapt. 36.
Am fost astazi la Prut, taaare bine a fost, am stat pe malul apei, toti au facut baie, as fi vrut si eu insa era f. rece fiind apa curgatoare. Cand am ajuns acasa m-am urcat pe cantar si nu-mi venea sa cred ochilor... 73 kg si dimineata aveam 71. Va vine sa credeti? Sunt inca in stare de soc ca de o sapt. si ceva nu se mai misca de la 71. Acum ma simt f. obosita mai ales ca eu nu am mai iesit din casa de mult timp.
Mirabela sapt. 31

POZE
Sephora spune:
Am reusit sa pun poza singura in album si la locul ei,sunt cam inteligenta nu?

Ralu frumnoasa burticiona,are loc fata ta sa joace!
Monique Doamne cat esti de slaba.....!
Io
30+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
lullabay spune:
Sephora scuze eu nu am vazut intrebarea..eu stiu ca ultima echografie de morfologie fetala se face intre 32 si 34 de saptamani..cel putin mie nu mi s-a mai recomandat inca una dupa aceasta perioada.
Mirabelac asa stiu si eu exista o singura dr anestezista in Iasi la Cuza-voda care face epidurala..dr ceva cu g Grigoriu,Grigoras...nu mai stiu exact..si intr-adevar depinzi de ea..asa era in ianuarie cand a nascut nasa mea care a facut epidurala...acum nu mai stiu daca s-a schimbat ceva..din moment ce dr ta a zis ca ea e singura.. asa o fi.
editez ca azi am implinit 33 de saptamani!!!!!!!!!!
33+ 
Mirabelac spune:
lullabay dr. mea este la Spitalul Elena Doamna si cred ca a vorbit de anestezistul de acolo, dar nu stiu cum il cheama. Ideea este ca nu ma pot baza pe el/ea.
Mirabela sapt. 31

POZE
lullabay spune:
La elena doamna nici nu stiam ca exista anestezist care face epidurala..oricum ori acolo ori la cuza vad ca tot aia e ..nu ne putem baza pe ei...si eu am optat pt nastere naturala in ideea in care se poate face cu anestezie..eu am stat cu nasa mea toate cele 18 ore cat a fost in travaliu si inclusiv in momentul nasterii.....si a fost foarte bine!Din pacate e foarte posibil ca in ziua in care nasc eu sa fie in concediu sau pur si simplu sa nu fie disponibila.
32+