mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza fetelor,

Stef, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Ai grija de tine te rog. Bebe trebuie sa mai stea la mami in burtica.

Monique, frumoasa burtica de mamica si frumoasa mamica cu burtica.

Fetelor, ca tot veni vorba de burtici. Eu am 99 cm la burtica de ceva timp, nu mi-a mai crescut de loc. Prietenii care ma vad mai rar imi spun mereu ca mi-a crescut burtica dar pe cm nu se vede nimic. Si ma supara tare bebelina ca nu se mai misca asa ca inainte. O simt mai infundat, nu stiu cum sa zic. Ieri mi-a zguduit doar o data burtica. Off...de abia astept sa merg maine la control sa vad ce face micutza. Asa o stare de nesiguranta imi da...

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, si de-abia acuma incepe distractia mai mare cu disconforul ultimului trimestru... Stai sa vedeti prin ultimele doua - trei saptamani, cand ti se pare ca burta mai mult de atat nu mai poate sa creasca, si totusi mai creste...
Aseara ma apucase rasu'-plansu' in timp ce ma straduiam sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta. Parca e intoarcerea in 3 miscari de la soferie.
Plus drumurile la baie noaptea, mai ales pe fondul consumui excesiv de pepene...
Da' macar fi-miu de doua zile ma striga "caprioara", el fiind "leul fioros". Tot e ceva ca in ochii cuiva inca mai sunt o caprioara, nu?

Cami, condoleante pentru pierderile suferite. Asa e viata, de multe ori nedreapta...

Stef, urata cazatura, mai nasol e ca se intampla intr-o fractiune de secunda si n-ai nici un pic de control asupra situatiei. Ca de regula cu cat esti mai atenta, cu atat parca aluneci mai usor. Bine macar ca nu suntem gravide iarna, ca alunecatul pe gheata ar fi fost un stres in plus.

Pup si o duminica frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Zina eu sunt in 27 de saptamani si am deja 100 de cm pe burtica, la 57 de kg ale mele. E mica dar bombata in fata (de nu mai vad pe unde calc deloc). Burtica ta nu e prea mare, stai linistita, daca esti slaba ti se pare ca e in dezacord cu restul corpului.

MamiFlori daca bb da cu picioarele in dreapta, in ficat, inseamna ca are capul in jos? eu nu imi mai dau seama in ce pozitie e, ma "bate" toata noaptea pe toate partile, inainte nu suporta sa stau pe stanga dar acum nici pe dreapta nu ma mai lasa sa stau.

27+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Putzuruca si eu am zile in care bebe nu e foarte miscaret sau miscarile sunt mai estompate. Bafta maine la ecografie, sunt sigura ca totul e bine.
CamiSol condoleante pentru cumnata ta si prieteni, e groaznic cu accidentele astea de masina.
adameasca tot e bine daca cineva te vede caprioara, eu ma simt ca un hipopotam. Eu deja nu prea ma mai pot incheia la sandale sau orice alt tip de incaltamnite, orice lucru pe care il fac prin casa necesita un efort dublu ( am impresia ca obosesc si mancand), somnul a devenit sin ce in ce mai inconfortabil, dar...ne apropiem de termen si parca asta sterge tot ce e greu.

Ignatica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

CamiSol condoleante pentru pierderile suferite!
Ai grija de tine si daca e musai sa stai in pat asa sa faci ca nu mai ai mult....

Stef imi pare rau ca azi cazut!Sper sa nu ai nici tu nici bb nici un fel de urmari!Ai grija de tine!

Monique ce burtica frumoasa ai!Si nu te-ai ingrasat parca deloc!

Ralu ti-am vazut si tie burtica!Ce mare e!

Ignatica cum stai cu arsurile?

Putzuruca nu te mai ingrijora degeaba!Sunt sigura ca e totul ok....problemele de cele mai multe ori sunt in mintea noastra de gravide(paranoia de gravida)!

Restul fetelor sper ca sunteti bine toate!
Noi acum ne pregatim sa mergem la biserica...ma duc sa-l imbrac pe Alesio

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy arsurile m-au lasat in pace zilele astea, e drept ca nu mai mananc decat fiert sau la gratar, si evit tot ce am vazut ca imi face gatul varza. Cred ca au luat o scurta pauza momentan. La tine cum e?
Monique ce gravi frumoasa esti, pozele sunt super, ma bucur ca ti-a priit la strand.

Ignatica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Monique_new M-am uitat si eu ieri la NUNTA SECOLULUI vre-o jumatate de ora k mai mult nu am avut rabdare... mie sincer una mi sa parut penibil, o piesa de teatru Nu e vorba de prejudecati sau alte alea... dar sa fim seriosi... o fata tanara la 19 ani nu poate iubi un mos la 60 de ani, refuz sa cred asta. E adevarat k in dragoste nu exista varsta dar nici in halul asta. Ei abia i-au crescut tzatzele iar lui deja nu i se mai scoala "parul in cap" Am banuit si k este gravida pt k au grabit nunta si pt k nashul lor a zis la tv k in seara asta veti avea o surpriza... Sorry pt off topic dar barbatul meu nu vrea sa asculte astea, spune k sunt barfe si k nu-l intereseaza Ti-am vazut pozicile, esti o graviduta frumoasa

stef81ro Ai grija de tine Stiu cum e... te simti si mai rau cand stii k in burta ai un bebe care poate suferi din cauza neatentiei. Eu am facut o luxatie la glezna si nici acuma nu mi-a trecut durerea de tot. Sunt sigura ca bebe e acolo bine la tine in burtik, nu-ti face griji dar e bine sa te duci si la dr. pt linistea ta

CamiSol Sincere condoleante pt cei apropiati pe care i-ati pierdut , e greu sa accepti mai ales cand decesurile sunt printre cei tineri Sper sa poti sa treci peste, si sa te gandesti la bebelushul tau care are mare nevoie de tine

Lyana vorbeste cu bebe si roaga-l sa te lase sa dormi macar pe una din parti, spune-i ca mami tre sa se odihneasca. Asa e acuma tre sa ne rugam de ei...

30 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Scriu si eu cateva randuri pe fuga...
Cucuoancea 'povestea' ta m-a impresionat, nu vad de unde polemica sangeroasa cu alte fete... eu as vrea sa pot alapta tot asa, cat mai mult timp. Cred ca e o experienta care nu se compara cu nimic.
Monique esti supletea intruchipata! Numai burtica aceea (o frumusete de altfel!) e de tine!
Pun si eu 8 POZE NOI facute ieri in oras. Am inceput sa ma fac din ce in ce mai dodo. Talie 98 la 27 sapt si 5 zile. Si voi care spuneti ca dupa 30 de saptamani nu te mai recunosti.... Teoretic mai am 3 luni pline in care bebe trebuie sa dospeasca si ma intreb cum va fi...Interesant de vazut, oricum!
Ileana ce dulce Luca al tau cu "caprioara"... adorabil... si amuzant
Weekend placut in continuare, cat a mai ramas din el!

Eloise 27+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

ralukutza,multumesc mult,mult de aprecieri,mi-a crescut sufletul,o sa vedeti si voi ce frumos si ce bine te simti cand i-ti lauda cineva bb,stiu ca pare lipsa de modestie,dar in cazul acesta merita.
Sa dea Dumnezeu,copii buni macar cum e Raisa mea la toata lumea!

Apropo de disconfort,eu la prima sarcina am avut burta mai mica si nu am simtit mare lucru,acum deja e jale.Se cunoaste ca e flacau!

Iar in legatura cu "nunta secolului" mi se pare un teatru de cea mai proasta calitate,scuze ca jignesc acest nume,teatru dar am vrut doar sa fac o comparatie...sarada e parca mai potrivit.Parerea mea.
Chiar daca era presedinte,sau rege si tot nu vad rostul unei nunti in direct si toate cele....dar asta e.
Monique si restul fetelor care a-ti mai pus poze,sunteti super slabe daca va comparati cu mine....Bravo voua!
Putzuruca ,nu-ti fa griji degeaba ca nu ajuta,bb e bine sigur,se mai odihneste si el.
CamiSol ,condoleante.
Va las ca a adormit fata mea si abia astept sa dorm si eu putin,ca am fost la tara azi si am condus toata ziua.
Duminica placuta!

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Era sa scriu "buna dimineata burtici" ca abia m-am trezit
Azi nu am facut nimic nici macar nu am iesit din casa.Am fost doar dimineata la biserica si m-am intors repede ca e ff cald si deja ma durea spatele.Nu se mai termina caldura asta ca eu nu o mai suport. Noroc ca noaptea e racoare.Azi parca a fost mai cald ca in celelalte zile.

Multumesc la toate fetele despre ce ati zis de pozitici.Daca ne-ar iubi si tati ar fi si mai bine dar asta e alta poveste.

Bebe da de zor din picioruse, sau mai bine zis se intinde ca de dat nu cred ca mai are loc.

Pupici

POZE

Monica 34 sapt

Mergi la inceput