mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Buna fetelor,
Ieri a fost o zi urata pt mine.Am vrut sa ies si eu din casa si m-am gandit sa ma duc cu sotul pe la cumparaturi.Sotul ma astepta in fata blocului, in masina.Eu m-am imbracat repede si tac pe usa dar am coborat scarile( stau la 1)si probabil intr-un moment de neatentie(ma inchinam, asa fac cand plec de acasa)am pus piciorul gresit si am cazut pe scari.Am cazut destul de urat dar cel mai tare m-am lovit la cap si la spate dar pe partea stanga.M-am ridicat buimaica dupa cazatura si am inceput sa plang.Mi-am pus mana la cap sa vad daca curge sange.Nu curgea.Am inceput sa-mi strang papucii de jos si l-am sunat pe sotul meu sa vina sa ma ajute.M-am speriat foarte tare si cand am ajuns sus am sunat-o pe dr.A zis sa iau un no spa si daca intervine ceva sa o sun.Cica dr" stai linistita ca bb n-are nimic, ce poate sa se intample e sa se rupa apa, dar asta daca ai cazut rau".Cand am auzit mi s-a facut rau.
In sfarsit acum sunt bine zic eu, cu un mare cucui in cap care doare tare si sper totusi sa nu aiba repercursiuni asupra sanatatii mele si luni mergem la dr. sa vedem bb.
Deci fetelor fiti atente cum si unde calcati pt ca acum trebuie sa avem cea mai mare grija de noi!Mai avem un pic...
Va pup pe toate si aveti grija de voi!
Stefy31sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alt test ca nu se salveaza.Gataaaaaaaaaaa Merci vauva

POZE

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Cu multa placere. Si pe mine m-a instruit Adameasca cand am avut nevoie. Arati foarte bine in poze. Ce bine de tine ca nu te-ai ingrasat asa mult.

Stef81 imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Imi inchipui ce sperietura ai tras. Hai ca nu mai avem mult, desi si mie mi se pare tot mai greu pe ce ne apropiem de termen. Chiar si emotional incep sa balansez. Am cateodata niste stari....

Pupici,

Vauva 34+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Stef81 ce patanie urata, si eu imi pierd echilibrul foarte des. Poate ca intr-adevar bebelusii nu patesc nimic in cazurile astea, dar mamicile se sperie destul de tare. Mult succes la ecografie.
Monique eu voi face analiza pentru Streptococ B in saptamana 36 de sarcina. Pana acum nu am facut-o.

Fetelor bebele meu se invarte in burtica intr-un ritm infernal, am impresia ca sta cineva cu un facalet si face mamaligutza in burtica. Cred ca o sa imi lipseasca tare mult miscarile astea.

Ignatica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

vad ca a fost ceva miscare azi si ieri pe aici!

stefimi pare rau pentru patanie!

alipiticot, ti-am vazut printzesuca! nu-mi vine sa cred cat e de frumusica! am stat o ora cu sotul meu si am vizionat toate pozicile cu ea! oricum am ramas amandoi absolut fermecati de ochisorii ei! sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

monique, ma bucur ca ai reusit pana la urma! incet-incet invatam! si eu am latit muuulte pag la viata mea cu tickerul, dar m-au invatat fetele si...am reusit! acum, ce vreau sa te rog, sa nu te superi! mergi tu inapoi pe unde ai link-uri lungi si sterge mesajele respective! ai undeva in sus-ul mesajelor tale diferite iconite printre care si unul "delete reply". ca sa nu se mai chinuie si alte fete care vor citi pag respective, cum m-am chinuit eu! nu te superi, nu? !

aaaa, si apropos, impresionanta burtik! si frumoasa!

raluca 32+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am uitat sa zic: am pus poze noi de ieri cu un asfintit superb! sunt facute pe baraj in com. cornetu!

si am pus si burtoiul in albumul comun!

raluca 32+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Off topic
Dna Columbeanu e gravida, de-aia i s-a facut rau la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Desteptarea burtici.Azi iar sint cocosul.

Am vazut si eu marea nunta.Nu ma gindeam ca noua dna Columbeanu face pasul asta asa repede (bebe) dar probabil vrea sa se asigureHai ca sint rea, dar mi se par total penibili, mai ales ea parca joaca teatru"il pupa pe frunte ca un tataica"....ee ei stiu mai bine, ziceam si eu asa

bb ralukutzaam mai sters din ele.Merci de burtik

POZE

Monica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata ...
Sper sa ma iertati ca nu am mai scris de mult , dar am avut ceva probleme si cu sarcina (repaos la pat) si ceva suparari in familie. O sora de-a sotului a decedat acum o luna la numai 36 de ani de o boala crunta plus ca ieri intr-un accident de masina , in drum spre mare au mai murit patru prieteni . De ce este viata asa de crunta ? Sa nu va suparati pe mine si sper sa nu va indispun dar simteam nevoia sa vrb cu voi sa mai uit de necazuri...De citit v-am citit, in weekend-uri mai ales reuseam sa cuprind cam tot ce postati.
Va doresc multa sanatate si sa ajungem cu bine la termen.

Cami 30+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CamiSol, condoleante pentru cumnata ta si pentru prieteni. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar e bine ca ai revenit printre noi. Fetele sunt tare dragute si te vor ajuta sa mai uiti de necazuri si sa te bucuri de apropiata venire a lui bebe.
Vauva, si mie mi se pare din ce in ce mai greu pe masura ce ne apropiem de termen, dar n-as putea spune ce anume mi se pare mai greu: burta, diferitele stari de disconfort, trezitul noaptea...nu stiu. Sau poate toate la un loc.
Ma duc sa admir ultimele pozici cu burtici si revin. Pupici.

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput