mamici de sept-oct2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
MamiLili, am raspuns azi, la ora 7,30. Eu intru in concediu saptamana viitoare si poate am timp sa "trag un ochi" sa vad cum arata. Mie cel mai bine imi pare ca au TV. Nu stiu ce putere o sa am sa ma uit si la TV, dar zic si eu...
Anticorpii anti Rh nu au aparut, asa ca stau cuminte. Oricum dr. mea mi-a zis sa-i aduc aminte, de fiecare data cand ne intalnim, ca am RH negativ. Eu o sa-mi fac vaccinul dupa nastere, pentru ca acum nu avem nici un plan pt. al doilea bebe, dar cine stie ce-o sa mai fie?
MamiFlori, imi pare bine ca ai revenit si in Iasi, cred ca abia te-au asteptat ai tai acasa sa te vada. Chiar voiam sa intru pe yahoo sa-ti trimit niste mesaje sa te intreb ce mai faci. Te pup, sa stii ca mi-e dor de tine, nu stiu cat stai in Iasi, dar as vrea sa ne intalnim, sa mai vorbim. Asa, ca 2 foste colege de clasa, dar si de la burticuta la burticuta.
Gravidutzelor, si la mine DPN este mai devreme cu o saptamana, dar am inteles ca asta nu inseamna ca bebeul chiar iese mai devreme cu 1 saptamana. El sta acolo sa se "coaca" cat trebuie, sa-si faca plamanii sanatosi si altele mititele care le are el (ea) acolo, ca sa iasa un bebeu sanatos.
Iar s-a facut cald, numai seara e mai racoare. Cel mai tare mi-e teama sa nu se incalzeasca si seara sa nu mai pot dormi, cum a fost acum 2-3 saptamani in urma.
GETY
28 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
GETY spune:
Eu pana acum, pentru bebelina noastra, m-am pregatit numai cu rezerve de pampersi, servetele umede, tampoane pt. sani, tot felul de unguente si cosmetice de baie.
In privinta patutului, consultandu-ma in stanga si-n dreapta, ne-am hotarat la patut din lemn, cu saltea din iarba de mare.
Carut sper sa ne-aduca o ruda de-a sotului din Italia.
GETY
28 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
Mirabelac spune:
Eu nu iau in considerare DPN-urile care mi le spun ei la echo, ca de fiecare data imi spune ca e mai mare cu o sapt. si o sa ajung sa nasc la 8 luni!!!! DPN-ul ramane ala initial calculat dupa UM.
Mirabela sapt. 31

POZE
Mirabelac spune:
Monique_new mda... m-am uitat si eu un pic la nunta secolului si mi se pare ca se potrivesc ca nuca-n perete... si i s-a mai facut si rau miresei...of...of...
sofimic am vorbit cu nasa mea si i s-a spus chiar de la spital sa nu foloseasca deodorante tip spray ci doar tip roll-on sau stick dar si acelea cat mai discrete posibil (ca miros ma refer).
floricika unei prietene ale mele i-au dat de la spital, dar cel mai bine sa dicuti cu dr. tau amanuntele astea.
GETY ai gasit undeva in Iasi patut de lemn, ca as vrea si eu dar fiind clocitoare la pat nu pot sa caut, m-as duce undeva la sigur sa vad. Please, help me!
Mirabela sapt. 31

POZE
acai24 spune:
Buna la burticute!!!
Eu tocmai am terminat de ansamblat patutul lui
, binenteles cu ajutorul lui tati...maine merg in Obor ca sa ridic perdeaua lui bebe, am cumparat-o joi si am lasat-o ca sa imi faca terminatie, si maine daca tot suntem acolo iau si salteluta, masa de infasat, suport pt cadita si ce o mai fi...vad eu ce imi mai sare in ochi...ah era sa uit si comoda...pt hainele bebeului...
Cele care ati fost la eco...felicitari pt vestile primite...si eu de abia astept sa ajung....mai am de stat cam 2 saptamani...saptamana viitoare merg la control..cred ca o sa ajung pe joi-vineri....
Va
si sa auzim doar de bine!!!
Apropo eu am vb cu doctorita mea si initial ramasese cezariana, acum sa vad ce zice si ea...sa vedem cat de mare e bebicul.
Mai stie cineva ceva de faza de la Filantropia? Parca intra in renovare si te mutau la alt spital, sau am inteles eu gresit?
31+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
pufymic spune:
Mirabelac si eu tot dupa DPN-ul initial ma ghidez si la Alesio acela a fost si data nasterii(cu eroare de 2 zile
).
Zina eu cu Alesio am avut 116 cm in "talie" cu o luna inainte de a naste(chiar inainte de nastere nu m-am mai masurat), deci sunt relative masuratorile astea, mai mult tin de constitutia fiecarei femei!
Acai sa folositi sanatosi patutul!
Gety ma bucur ca nu au aparut anticorpii!Tot asa sa fie!
MamiLili nasoala faza de la casa!Nu le-ai zis nimic nesimtitilor?
Sofimic eu am folosit Dermalin si Teobebe in primele luni de viata ale lui Alesio, iar trecerea nu am facut-o treptat la detergentul nostru, ci dintr-o data si a fost ok.Ti-am mai zis: depinde de fiecare copilas cat e de sensibil.Poate nici nu va fi nevoie sa folosesti deloc detergent pt. piele sensibila.....sau poate dimpotriva bebelina va fi atat de sensibila incat nu vei putea folosi altceva....
Deodorant am folosit si eu si dupa ce am nascut, dar doar de dat sub brat, nu parfumuri. Si a fost ok....Alesio nu mi-a facut "figuri" cand l-am schimbat![]()
Am fost la cumparaturi si am luat body-uri la bb, pijama la Alesio, pantaloni de trening tot la Alesio, si pana am cautat noi hainutele goanga de fiu-meu s-a descaltat (si de sandale si de sosete) si a inceput sa alerge prin magazin in picioarele goale
!Ca sa vedeti ce "cuminti" sunt piticii astia!Cel putin al meu....![]()
Pupici!
Ioana
(31+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Vauva spune:
Monica prima data trebuie sa iti faci albumul public, sa selectezi optiunea "public" la album. Apoi incearca ceva de genul:
POZE .La puncte, puncte pui adresa ta de la albumul de pe yahoo. Sper sa mearga.
Vauva
34+ cu
Bianca
POZE
Vauva spune:
Cred ca ceva de genul asta trebuie sa fie:
[ url="......." ] POZE [/url]
dar sa nu folosesti nici un spatiu nici intre paranteze nici dupa. Numai asa am reusit.
Vauva
34+ cu
Bianca
POZE
Vauva spune:
Sterge spatiile de la inceputul parantezei si de la sfarsit si de asemenea inainte si dupa poze. Sa nu existe nici un spatiu nicaieri.
Vauva
34+ cu
Bianca
POZE