Rog recomandari bona/cresa particulara Dr.Taberii

Rog recomandari bona/cresa particulara Dr.Taberii | Autor: sofiabebe

Link direct la acest mesaj

Buna, io mai rar pe la voi, dar cand sunt in nevoie dau fuga-fugutza! :D Scuze! :)))
Am citit toate nenoricirile din subiectul cu bone horror :D si m-am luat de ganduri, noroc ca m-am intalnit cu prietena mea Ancutza Gandacica aseara in Moghiorosh si m-a mai calmat ea, ca cica are o bona de toata pomenirea, in sensul bun adica!(v-ati fi gandit vreodata ca are asemenea proprietati taumaturgice? :)))))
Ideea e ca m-ati ajuta enorm daca din intamplare cunoasteti o femeie de treaba, nici prea tanara dar nici prea batrana - sa zicem maxim 55 de ani - care s-ar inhama sa stea (recte sa alerge) dupa un baietel-tanculetz de 1 an si 10 luni (2 ani in septembrie), eventual sa-i faca si cate-o mancarica uneori, sa fie calma cu el (ca nu e prea cumintzel :D ), sa-i vorbeasca numai in cuvinte frumoase (mai precis sa nu vorbeasca vulgar :P ) si in special sa nu fumeze! Nu de alta, da' mi se face rau cand vad bone sau mamici sau bunici care stau si pufaie in nasu' copilului...
In aceeasi ordine de idei, as incerca si varianta unei crese/gradinite particulare, banuiesc ca pretul nu difera mult fatza de o bona, atata ca nu sta copilul in casa proprie si stiu eu ce inseamna colectivitatea, de la fie-mea cea mare... Daca aveti ceva recomandari tot pentru Drumul taberii, cu tot cu amanunte si preturi, va rog sa nu ezitati sa-mi scrieti. Daca preferati sa-mi scrieti personal, ma gasiti la bbmauris@yahoo.com. :)
Va multumesc mult si va pup,
BEBE&Co. ;)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

sofiabebe, sunt iruse, acum e randul meu sa iti recomand cresa de pe Compozitorilor, acolo unde o am pe Irina, viitoarea care va merge la gradi. O am de 4 luni si sunt tare multumita. Este bine ingrijita, asta este de fapt esentialul. Se poarta frumos cu ei, ii consoleaza cand plang...Iti spun tot ce vrei, OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

sofiabebe,, am uitat sa it spun: ar fi mai bine in colectivitate. Invata f repede sa vorbesca. Irina in 4 luni, a invatat de nu-i mai tace gura. Ce-i drept, ea oricum vorbea si inainte, dar mai putin corect. O sa fie cam grea acomodarea, dar prin grija lor, a celor de la cresa, totul va fi bine...Unii plang mai mult, altii mai putin... Irina a plans 5 sapt, dar acum e OK. Important e sa pleci, si sa nu stai acolo, ca nu stiu care parinte, si sa plangi si tu pe la usi odata cu el. Ceri nr. de tel de la doamnele de la cresa si le suni. mai vorbim, da? Cu bonele astea e cu dus si intors... Atatea am auzit, de mi se face sila. La cresa au grija de ei, pt. ca le e frica de reclamatii, sau ca raspund daca e ceva rau. Bona cum sa o verifici? Montezi camera video in casa? Si nici nu costa mai mult de 1 mil. pe luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

draga mea, in primul rand sa iti traiasca puiul! moatza mea face tot 2 ani, tot in septembrie. si noi am incercat varianta bona fara succes, apoi varianta cresa privata unde a fost ok la inceput si apoi urat. cunosc doua mamici cu copii de varsta cu ai nostri, care au cautat bone cateva luni, dar fara succes. una dintre ele a renuntat la varianta asta si o sa isi dea fetita la gradinita sf andrei (o gradinita noua, chiar in dr taberei, nu stiu amanunte despre ea). cealalta a gasit din intamplare o vecina care ar putea fi bona fetitei. nu cunosc pe nimeni care sa isi fi gasit o bona buna prin forum sau prin agentii.
iti urez mult succes sa gasesti cea mai buna solutie!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor, dar de gradinita Degetica de langa Plaza stiti ceva? Eu am cautat pe net, am inteles ca e noua si ca are si program de vara, nu au inca nici o pagina de net definitivata, am primit doar un pliant in parc... si eu sunt poentru colectivitate si deja mi=am inscris fetita la cresa de stat de la Drumetul din motive financiare (inca nu ne-am dus, mergem din sept-oct, noi pe 10 oct facem doi ani), insa ma gandesc daca nu sunt comparabiile conditiile..
Singura chestie care ma tenteaza citita in pliant este "in curand - sistem supraveghere internet!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Draga Andora,

Te rog da-mi un nr. de telefon al acestei gradinite (Degetica) pentru ca ma intereseaza. Si eu stau in Dr. Taberii dar nu am auzit de aceasta gradinita.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Mamici de bebici, sa va traiasca mandretele de copii si sa fie sanatosi !
Eu am mai scris pe aici si mai demult, Adi al meu a fost la cresa de la Valea Ialomitei, nr.13, langa Statia de Salvare.
Am fost aproape 2 ani si am fost foarte multumita.
Mancare buna, conditii de curatenie, educatoare dragute si sufletiste, tot tacamul.
Eu o recomand, desi e de stat, dar asistenta sefa (cea care are in grija si se ocupa) este destul de pretentioasa si totul e foarte ok in conditiile unui pret de aprox. 45.000/zi, in care intra 8 ore de joaca/supraveghere si somn in camera separata (fiecare cu patutul lui) si 4 mese (mic dejun, gustare la 10, pranz la 12 si gustare dupa somn la 16) cu mancare proaspata facuta acolo.
Singurele probleme ar fi de imunizare, dar cu tratament inainte de colectivitate, se rezolva.
Aveau acolo copii si de sub un an si am vazut si gemeni mici mici.
Noi am fost la grupa nr. 4 si a fost foarte bine.
Din septembrie mergem la gradi 209, iar o gradinita foarte recoamndata, pt grupele step.
Va pup !
Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anny

Draga Andora,

Te rog da-mi un nr. de telefon al acestei gradinite (Degetica) pentru ca ma intereseaza. Si eu stau in Dr. Taberii dar nu am auzit de aceasta gradinita.

Multumesc!

E noua, abia si-au facut site, uite www.degetica.ro" target="_blank">aici poti gasi ce te intereseaza...in afara de pret.... daca suni si afli ceva te-as ruga sa-mi spui si mie tariful.... pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Andora-am sunat acum la gradi asta..cica pentru program prelungit tariful e de 7.500.000

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Aaa Ania saru'mana de info , din ce am uitam eu in poze e draguta, sa vedem cum va fi la cresa de stat unde deja am inscris-o, oricum e bine sa stii ca ai optiuni variate... buznarul sa ne tina, in rest sa fim sanatosi

Mergi la inceput