Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MARIEE nici nu stiu ca sa iau.eu am intrerupt orice trat naturist la ovulatie pt ca nu stiam exact cum sa le iau...si am zis ca incep cu z 1.acu parca as lua ceva...poate poate vine...z 33,cm 32.

eu nu am avut cm regulat decat in ultimele 3 l;uni,restul...n.am avut deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

oanabbb poate este cu ochisori luna asta hai ma nu mai fi suparata, daca itit doresti un copil fa un TS si vezi daca nu incearca trat naturist o sa vezi ca ajuta si la mine era dereglat rau de tot cu un CM 28 am ajuns sa l am la 30-36 zile nu a fost normal dupa stimulare, dar cu trat nat am reusit sa l aduc la normal la 28 z.

azi am fost sa fac mai departe monitorizarea sa vedem cum stam cu ovulatia, si ce credeti ca luna asta deja am ovulat, semne nu am avut,
dr mia zis azi ca ai ovulat la 11-12 zi si daca ai atunci cred ca va fi bine.
Endom Z 13 de 10mm deja OV avulat, cred ca am scapat trenul luna asta stiind ca la mine e un pic cam tirzie, sa stiti ca tot cu acest trat am ajuns acum la acest rezultat, asa ca eu va incurajezi fetelor care folosesc ceaiuri si apiterapia nu va lasat i de ele macar 2-3 luni si veti vedea rezultatul!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetelor - Mariee si Oana - nu mai bagati voi un testulet de sarcina ?
De obicei CM se regleaza ca durata si cantitate (adica ovocitele si endometrul cresc dupa naturiste) si nu invers, cum e la voi.
Va tin pumnii !!!
Hai, faceti-ne o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

GOLDI,eu sincer tare as mai baga unu,sa ma linistesc....dar nu am incredere decat in clearblue,care la mine in oras se gaseste la o singura farmacie.
si mooor de rusine sa ma duc iar sa iau...ca ma stiu alea...ca pe un cal breaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Mariee

scumpelor, incercand sa imi gasesc raspunsul singura, am gasit acest site si vi-l trim si voua cu drag:

http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/articles%7CdisplayArticle/id_629/Taina-menstruatiei-dincolo-de-prejudecati.html

asa ca we acesta visez ca am devenit putin mai mult naturala!!!!!

adi, am avut ceva timp zilele acestea si am vizionat blog-ul tau: te felicit din tot sufletul!!! eu cu engleza stau mai prost, vroiam sa iti sugerez sa scrii si in ro., dar probabil si asa nu iti mai vezi capul de treaba!!!!! FELICITARI si sa ai grija de acest superb suflet de poet care il posezi!!!! p mine m-ai impresionat!!!!

pupiceiiiiiiiiiii la toate albinutele naturale

Mariee, ma bucur ca ti-a placut. Multumesc de aprecieri ... Si ai dreptate, din pacate nu stau foarte bine cu timpul si acum mi-am mai luat in plus pe cap, asa ca o sa fiu si mai impartita...

Si multumiri si pt link. Orice ne face mai informate si ne ajuta sa ne imbunatatim sanatatea pe toate planurile e bine venit.

Succes in continuare si sa auzim de bine!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
AM promis ca va dau amanunte cand primesc de la prietena mea flacoanele cu Vitex din Germania; ea mi-a gasit in alta formula, se numeste Agnus Castus AL (de la Aliud), ce am eu e cu 60 de tablete, dar sunt si mai mari; acesta a costat putin, nu mai retin, dar in jur de 4 euro, parca. Din pacate, prospectul nu vi-l pot traduce, ca nu stiu germana, iar prietena mea mi-a facut o traducere super rapida la indicatii; cert e ca se precizeaza clar ca-i bun la fertilitate, in tratamentul chisturilor si a fibromului si regleaza productia hormonala ( nu stiu daca m-am exprimat bine).

Va , multa sanatate si sa dea Domnul sa auzim de multe !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, ma bucur sa va vad alerte si sarguincioase .

Eu am fost de ieri pana azi la Melbourne. Acum am ajuns si direct pe Dc am aterizat . Sunt in ziua 15, dar sotul imi vine acasa doar poimaine - sa vedem cum le potrivim, mai ales ca ciclul imi e lung, deci ovulatia se intampla mai tarziu...

In schimb urechea dreapta imi e paradita de la zbor. Mi-a fost infundata rau, m-a durut f tare, inclusiv pana in gat si cu nas cu tot si nu s-a desfundat decat partial, iar acum sunt cam debusolata. Ma duc sa imi fac un ceai fierbinte (de cretisoara ), sa fac un dus cald si sa ma bag in pat. Vreau sa ma doftoricesc cu ceva suluri de ceara speciale pt problema asta cu urechea (cred ca inlocuiesc tehnica traditionala a palniei de ziar ).

V-am pupat . O saptamana frumoasa si fara stres!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna ziua albinutzelor!!!!!

goldi merci frumos dar facut si negativ.... eu mai sper pentru Oana!!!!!!!!!

adi, pentru ureche este bun 1/2 catel usturoi taiat p lung si pus in ureche!!!! Am citit la capitolele mai vechi p forum!!!!!!

va pup pe toateeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Andreea, merci ptr info ref la Agnus Castus!!! Intr adevar, regleaza toti hormonii dar nu cumva sa iei daca faci stimulare ptr ca vei avea rezultate proaste ale stimularii!!! Nu mai stiu, tu faci tratamentul Dlui A.? Cum merge, cum te simti???

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mariee,iti multumesc foarte mult pentru sfat si lui DJMAMA,nu stiu ce sa zic de colesterol,o sa vad si asta dar are vreo legatura cu acest tratament.Eu stiu ca acest colesterol apare mai des la pers.care maninca mai multe grasimi,dulciuri....etc.Eu chiar nu maninc grasimi sau sa fac exces de dulciuri.
Chiar apropo de mincat,voi tine-ti un anumit regim in acesta perioada [in timpul trat.natural sau }?
....sunt in Z8 de la CM ,parca nu mai am rabdarea ,in fiecare luna astept sa se intimple lucrul cel mare.Mi-am cumparat si test de ovulatie,ca un mic microscop in care in fiecare dim.se pune putina saliva si te uiti daca se formeaza feriguta aceea,ce nu facem noi numai sa vina bb.
Voi cum mai sunte-ti in ce faza,bunicica sau mai ....
va pe toate ,MONI

Mergi la inceput