Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Marryan, nici pe mine nu m-a mai durut cat timp am facut tratamentul Liviei

vreau sa stiu, la tine, care era disproportia hormonala? care iesise mare sau mic: estradiol, prolactina, progesteronul> care mare, care mic? sa deduc si eu cam de unde;
eu clar am progesteronul f mic, in rest ok. dar nu prea ovulez din cauza varstei mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

dj-mamacam acum 6 ani la mine nu era vorba de sarcina ca pe atunci aveam 18 ani si aveam probleme mari ca nu puteam sa merg la ore la facultate din cauza durerilor mari de cap si persistau cam intre 2si 5 zile deci era foarte grav la mine, am facut fr multe trat impotriva durerilor de cap si tocmai acum 2 ani un medic fr bun o cunostinta de anoastra a zis ca de ce ma chinui asa de tare si nu fac analize la hormoni ca eu si vomitam si cadeam pe jos era fr rau, asa ca am mers sa dau analize la hormoni si mi sa depistat ca la mine estradiolul este incantitate mica nu pot spune cu exactitate ca nu le am cu mine dar stiu ca sa mirat dr ita la care faceam trat, apoi din interes am dat si la progesteron si prolactina la incep CM cam 5 zi si mi sa spus ca tot este divergenta mare de norma adica mici, cu toate ca gyn mea mi a zis ca sa nu imi fac proble ca e bine cind am mers la alt medic neuroterap si am accent ca am dureri imense inainte de CM, si el mi a zis ca din cauza cantitatii reduse a hormonilor, si am inceput tot felul de med homeopatice cum am mentiona cam 1 si juma am folosit, in timpul acesta trageam sperante ca poate o sa ramin insarcina, asa ca nu am ramas tot din cauza lor, asa ca am aflat despre trat nat si ce succese mari aduce apiterap ca am si inceput sa le iau pe toate combinat si spun ca ma simt bine ba chiar foarte bine am vazut pe corpul meu imbunatatiri foarte mari si chiar daca acum nu o sa reusesc sa ramin insarcinata tremin 3 luni de tart si sigur atunci o sa fie, asa mi a explicat si doamna cu probleme asemanatoare cu ale mele...sper ca nu te am incurcat intradevar am trecut pe mina la foarte multi medici si fiecare cu povestea si diagnozul lor...

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sincer, radiestezistii, ca toti cei cu bioenergii neconventionale, au un stil propriu si cam aiuristic.
Nu stiu de ce in septembrie, ca n-am intrebat, eram cu altele in cap.
Mi-a masurat cu ansa nivelul energetic al organismului iar sotului,care bineinteles ca nu a venit cu mine, i-a facut aceasta "radiografie" pe o fotografie recenta.
Nu mi-a zis nimic din ce nu stiam, doar ca stressul si incarcarea negativa a sotului e mare.
Sa tin post si sa ma rog, pentru purificare si sa avem un moral bun.
A zis ca dupa luna a 10 (octombrie) femeile sunt mai fertile si sa-i dam bataie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

multumesc fetelor

continui sa iau maca pentru ca orice schimbare chiar si in rau momentan cred ca este benefica! Nu cred ca migrenele sunt o piedica in a avea un bb!!! Eu am luat imediat dupa ovu., mai am vreo 12 zile pana la CM!!!

ref. la analize eu am estradiol normal, progesteron mic care creste treptat nu brusc dupa ovu., iar temp nu scade oadata cu prima zi de CM, practic dupa 3-4zile!!!! Cu trat. liviei l-am marit de 4 ori in Z21!!!!

va pup p toateeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, intrucit Livia nu mai are timpul necesar sa raspunda in timp util intrebarilor voastre si cum multe dintre voi ati capatat suficienta experienta pentru a le raspunde celorlalte, am unit cele doua subiecte (acesta cu cel al Liviei).

Livia va raspunde aici cind va avea timp. Pentru aceasta, daca aveti intrebari la care nu poate raspunde decit Livia, scrieti Pentru LIVIA (cu rosu) la inceputul mesajului, ca sa le poata vizualiza mai usor.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

goldi iti raspund la intrebarea de la Endo. TB: e normal ca in faza luteala TB sa varieze 1-2° dar tb sa isi pastreze diferenta de 3-4° fatza de temp din faza foliculara!!! In plus la 25% din femei masurarea TB nu este elocventa ptr detectarea ovu.!!!
te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Merci Marie eu voiam sa stiu cum variaza temperatura la ovulatie multipla, pt ca de cand cu , incep sa ma banui ...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elemer spune:

quote:
Originally posted by lachione

Mariee, daca ti-e greu sa faci sucul de telina ti-l fac eu cu mare drag, ca mie mi-e usor sa-l fac dar groaznic de greu sa-l beau!

Buna
nu stiu daca trebuie neaparat baut singur pt. efect,nu am citit toate mesajele,dar de ce nu le conbina-ti cu morcov,miere de albina...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elemer

quote:
Originally posted by lachione

Mariee, daca ti-e greu sa faci sucul de telina ti-l fac eu cu mare drag, ca mie mi-e usor sa-l fac dar groaznic de greu sa-l beau!

Buna
nu stiu daca trebuie neaparat baut singur pt. efect,nu am citit toate mesajele,dar de ce nu le conbina-ti cu morcov,miere de albina...

merci Elemer!!!! Il luam in tratamentul Liviei... deci combinat cu morcovi!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by goldi

Merci Marie eu voiam sa stiu cum variaza temperatura la ovulatie multipla, pt ca de cand cu , incep sa ma banui ...!

la ovu. multipla, constatatà ecografic eu nu am avut variatii de TB!!!! Exista pers care la ovu. simpla pot avea acele usoare variatii de 1° sau 2° cum spui tu!!!!!

Mergi la inceput