Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata fetelor,
goldi terminasem pprima luna de tratam api. Am sa-l reiau in prima zi de menstruatie
mariee, luna care vine nu iau tratament alopat pt. dr. meu e plecat in concediu si deci imi iau si eu liber la vizite la Buc. Deci voi imbina trat. lui A cu maca si sper sa iasa un amalgam bun pt. o reusita
va pup mult o zi excelenta

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

uau!!! dj_mama acum am vazut ca maca ti-a facut pofta de mancare. Sper sa nu mi se intample si mie pt. ca nu vreau sa pun pe mine nici un gram fara scop ()
pupici

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

dj_mama

gabi, e bine ca faci macar 1 luna trat lui A. necombinat cu stimulari!!!!

merci mult ptr obseravtiile voastre cu privire la maca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mariee, ce te framanta in legatura cu Macca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ieri am fost la un radiestezist, pentru o consultatie (mi-am propus sa incerc orice metoda pt bb) si printre altele, mi-a spus ca din septembrie 2007,pamantul va trece la alta vibratie,4, si este extrem de benefic sa ne purificam pana atunci, adica regim cat mai vegetarian si cine poate sa tine si posturile religioase si sa se impartaseasca.

Sunt putin off topic, dar nu stiam unde sa postez.

Mergi la inceput

goldi, merci pentru mesaj!! stie cumva de ce in sept trece la asa ceva??? chiar ma intereseaza de ce anume e legata ideea radiestezistului tau!!!!

offf... cu maca nu stiu ce sa spun, poate e doar in capul meu: pb e ca orice sentiment mai puternic care il am (e vb de placere in general) e insotit de o durere acerba de cap: nu am avut in viata mea asa ceva iar atat de puternica mi se pare iesit din comun: ultima data m-a tinut 24 de ore; cu scaderea a intens in timp insa nu a trecut deloc in timpul somnului!!! nu va luati dupa mine ca poate e din alta cauza, citesc prea mult in ultimul timp!!! dar daca a mai avut cineva de la maca asa ceva ma intereseaza!!!!

cum a fost la radiestezie??? si eu am sa incerc asta dar... am primit oarecum conf. ca va mai dura ptr a avea bb ptr ca ... e o piedica precum altele in viata pe care le traim si sa ma multumesc ca e doar asta!!!! viata e frumoasa pana la urma........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mariee, "bine" ai venit in clubul migrenoaselor; eu nu cred ca e de la maca ci a coincis cu o schimbare hormonala la tine; sa stii ca eu am migrene cu 1-3 zile inainte de menstra dar n-am fost asa dintotdeauna dar de vreo 15 ani incoace, asa patesc; matusii mele i-au trecut ca prin minune aceste migrene dupa intrarea la menopauza;
sa nu lasi durerea sa progreseze ca poti sa si de la asta; mie imi trece doar cu 2 antinevralgic; unul e putin;
acum, ce sa zic, nu se stie cum reactionezi tu la maca; poti sa probezi intrerupand o perioada acest tratament dar e ciudat ca la anume sentimente puternice; e clar ca lucreaza maca la hormoni; cine stie?!
imi pare rau ca nu te-am luminat mai mult; eu oricum nu iau decat una la culcare ca sa uit de mancare; dak as lua 3 poate m-ar durea si pe mine ? nu stiu

Mergi la inceput

a fost cea mai rapida reactie p care am avut-o in viata mea!!! iau de 5 zile numai, reactie am facut dupa 24 de ore si inca mai sper sa nu fie de la maca...

offff... azi e prima zi cand nu ma doare dar nici prea "clara" nu sunt!!! ma gandesc totusi ca daca continui mi se obisnuieste organismul totusi....nici eu nu stiu ce sa zic!!!!!

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mariee, eu iau de aproape 2 luni Maca si nu am simtit schimbari pana acum.Eu sper totusi sa lucreze ,intern, hormonal.
Si vreau sa mai iau si a treia luna, ca sa fac tratament complet.
Din pacate nici luna asta nu s-a intamplat nimic. Temperatura ieri a fost 37( si inca mai speram) dar azi a scazut la 36.8. Asa ca inca o luna trecuta,si speram pe luna viitoare.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata dragele mele naturiste si
eu cam am lipsit we asta, ca am avut o problema destul de serioasa cu netul...vineri seara ne vizitat o furtuna puternica insotita de descarcari electrice cu trasnete si paratrasnate, si asa puternic afost trasnetl ca a murit calculatorul si TVul cu tot cu net, si nu aveam de unde sa intru fugulita sa vad ce mai face ti.

Am inceput o noua saptamina si vreau sa va doresc un inceput cit mai frumos si tot asa de frumos sa treaca
Eu nu mai stiu prin ce zi trec eu ca am uitat cind mi a fost CM ultimul dupa cum va spunea sunt un pic ocupata cu designul casei mele , si la servici de dim pin seara asa ca am uitat sa numar....si sper sa nu mai vina de lok
Apropo de migrene draga mea Mariee tot ce e foarte posibil sa fie de la MACA deoarece este un bun reglator hormonal, si poate la tine nu este aceasta problema si acum dupa utilizare au inceput sa ti de a efecte, eu tot am problema cu migrene inainte de CM, cu vreo 2-3 zile dar de cind folosesc si trat nat si apiterap ma simt bine nu am dureri de cap, adik vreau sa zic ca la mine era prob hormonala, ca am stat vreo 6 ani pe tot felul de tart impotriva migrenelor si la ultima investigatie mi sa descoperit o mare desproportionalitate hormonala, asa ca am stat pe hormoni, si homeopatie, cam un an si jumate dupa care mi am revenit, si am sa trec in marea dorinta de avea bb si la tart nat si apit.
Sa stiti fetelor cele care folosesc apiterapia e foarte bun REGLATOR HORMONAL nu demult mi a zis o doamna care tot asa a ramas insarcinata mai ales cu laptisor de matca si apilarnil+polen...
Sper ca am fost pe intels Mariee mai ales ca tu acum ai probleme serioase cu migrenele, te pup
si pe voi chivuta, carmen marieta pe toate va pupik
o sa incer sa fiu mai activa saptamina aceasta

marryan

Mergi la inceput