Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

--------------------------------------------------------------------------------fetelor am incercat sa postez si acest link aici,poate e de folos,daca nu atunci imi cer scuze.

http://www.naturalopinion.com/nmp/nmp5/BotProge.html
va pupacesc mult,<MONI
MERCI MARIEE,SA AI O SAPT.BUNA SI FRUMOASA,NU CALDUROASAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

moni, merci ptr link stiu ca e moda asa la Las Vegas, de asta iti spuneam!!! Si aici au inceput cu moda asta, ar tb sa il dam p rasnita de cafea si sa il punem in capsule si sa le vindem scump, le spunem ca e o substanta miracol, nu mai au nevoie de operatii estetice!!! Dupa ce ne facem bb i care ii dorim atat de mult ne apucam si de asta!!!!

carry, referitor la hyperspermie esti sigura ca nu a avut abstinenta prea lunga??? uite in link in fr. care spune ca daca nu e ce zic eu poate fi o infectie a veziculelor seminale:

http://www.aly-abbara.com/livre_gyn_obs/termes/sperme.html

sper sa fie totul bine totusi, dar ptr infectii dinastea un bun remediu este propolisul!!!! fara efecte secundare, asta iti garantez!!! T pup dulce si numai sanatate va doresc!!!!

pupicei dulci la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

CARMEN, DOAMNE AJUTA-I LA SOTUL TAU, e cuminte si te asculta,si al meu e bun dar la mincare nu prea vrea sa asculte a zis ca daca i se intimpla ceva cu,cine raspunde,ca a lui tare fugareti mai sunt.Hai ca telina cu morcov si mar ii place ,mai pune un pic de smintina,dar pastilute de nici un fel.
deci e buna Vit.E,merci mult.
te,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Bubule 1,tu vitamina E,n-ai luat-o deloc in trat tau? Eu am vit.E dar nu scrie nimic altceva ....forte sau....etc.Asta-i e buna?
,MONI

chivuta

Sotul meu a luat in prima luna 20 ca asa i-a dat ginecologul meu, dar a doua luna i-am dat doar 10 si apoi nu i-am mai dat decat BU si Zn.
In Romania eu stiu ca numai E forte se gaseste si are 500 mg.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, revin si eu cu ce ma doare pe mine : am vazut (mai ales si din linkul tau, Monica )ca Vitexul seamana intrucatva cu beneficiile aduse de Maca; oare pot sa le iau pe amandoua? ar fi prea mult Vitex cu Tinctura de zmeur si Maca? si daca da , ce ar fi mai bun si ptr fertilitate, Maca sau Vitex? hai ca v-am bagat in ceata , si pe mine odata cu voi !

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Mariee---mersi mult, am descoperit, asta e !!!!
La acea spermograma el era in bucuresti la niste cursuri, nu ne vazusem de o sapatamana si-a facut analiza, si a venit cu ea direct la BIG M.
M-am mai linistit, infectie nu cred ca e, nr leucocite -normal
Uuuuuufff, credeam ca e alta belea pe langa celelalte
Sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Salut, fetelor!
Am revenit dupa o pauza de vreo 2 saptamani, dupa un examen greu si cu vesti in leg. cu rezultatele trat. lui Andritoiu:
- mi-a intarziat CM cu 2 saptamani
- CM a fost f. scurt, numai 1,5 zile (inainte aveam 3 si A. mi-a zis ca trebuie sa urc la 5)
- ca si fluiditate, nota maxima
- culoare rosu aprins de la inceput pana la sfarsit
Am reusit sa vb azi cu A. si o sa renunt la laptisorul de matca, care e puternic estrogenic si nu imi face bine. In rest, continui.

Bubulina, nu te lasa!
Mariee, bine ca macar tu esti "pe pozitii", mereu prezenta si cu sfaturi pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Bine ai venit Silvana.Sper ca ai trecut cu bine de examen.
Sa stii ca asteptam sa povestesti cum te simti dupa o luna de tratament cu produse apicole.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am tot citit pe aici de mstoza si habar n-aveam ce inseamna.Asa ca am cautat pe net si am descoperit ca si eu am asa ceva , mostenire a celor 3 luni de stimulare.Las aici si linkul, pentru nestiutoare ca mine:

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Obstetrica-ginecologie/Mastoza_fibrochistica_497.htm

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Andreea, am auzit de acum cateva zile intrebarea ta darsi eu sunt in dubii cu un raspuns ptr tine: raspunsul cel mai corect e ca e mai bun ceea ce tie iti face mai bine!!!! Referitor acum la ce stiu eu, poate te ajuta: vitex regleaza mai ales progesteron si prolactina, influenteaza sfeta galactoreelor!!! Maca actioneaza mai mult la nivel genital: endometru, prolactina!! Pt extr. muguri zmeur influenteaza cresterea corecta a progesteronului in faza luteala, elimina chisturi.... Ar tb sa citesti inca odata toate analizele, sa verifici cu ce hormoni stai mai slab si sa ii ajuti p aceia!!!! Nu stiu cat de folos ti am fost, m ar ajuta sa stiu ce rez ai la analize si mai ales ele sa fii fost facute corect!!!!

Silvana, eu cred ca e important sa ne ajutam intre noi, as fi fost fericita sa va cunosc mai demult!!!! merci.

va pup dulce p toate

Mergi la inceput