Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Silvana, de ce trebuie sa scoti apilarnilul? In ce sens nu ti-a facut bine?
Despre intarzierea CM ce ti-a spus?
Si eu am CM de cca 3 zile si A mi-a zis ca cel mai fertil ar fi unul de 5, cum aveam inainte, de altfel.
La mine CM a ramas neschimbat, doar am scapat de SPM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Bubule1,sotul tau era in regula cu spermograma?De ce ia dat Vit.E,BU si Zn.Ca atunci il lamuresc si pe al meu daca trebuie si e bine.
Andicule,nuu te arunca asa,ori Vitex ,ori Maca,nu amindoua,asa zic eu.
Cei mai bun,asta depinde acum eu le depistez pe amindoua.De o luna am lasat Vitexul si l-am inlocuit cu Maca,eu cred ca pentru mine Vitexul,a avut mult mai mare efect,depinde de organism.Si cred ca mai exact rezultatul se vede dupa 3 luni.Cu Vitexul am facut trat.3luni.V-om vede acu Maca,ce va iesii.
<MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salutare dragele mele naturiste si te, am lipsit cam mult recunosc, dar nu am putut intra pe net deoarece am avut fr mult de lucru de macar nici prinzul nu puteam sa l iau...asa e in companiile privateca ti ia si sufletul nu numai viata personala... ei mam plins un pikulet, dar cine ma intelege mai bine de cit voi..

eu nu mai sttiu in ce zi sunt ca ma dat peste cap serviciul si nu prea am avut timp sa calculez, ceea ce am observat ca de la trat apiterap. nu am SPM, sinii nu ma dor de loc macar ca probabil ar fi deja timpul sa imi vina rushii...
am probleme cu stomacul nu stiu voi care folosit si ceaiuri si laptisor, apilarnil .... aveti probleme cu stomacul eu am mereu greturi, si nu suport mincare de loc, merg cu lamiia dupa mine, sper sa nu fac ulcer ca nu ar fi cazul acum:(((hai spune ti mi cineva are probleme cu stomacul??

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marryan greturile nu sunt din alta cauza.Eu nu stiu ca produsele apicole sa provoace probleme la stomac.Unele dintre ele sunt chiar recomandate in afectiuni ale stomacului.

ali

Mergi la inceput

Sa stii ca si sotul meu s-a plans de stari de greata si pana la urma am scos propolisul.La tine probabil ca e altceva care iti afecteaza colecistul.Cred ca laptisorul de matca.
Ma bucur ca mai e cineva la care a disparut SPM. Sunt curioasa daca observi ceva si la menstruatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dragele mele eu am intrerupt tratamentul lui A. imediat dupa ce am aflat ca nu mi-au crescut foliculii si nici endo ( avea 4.8 mm in z.12), asa ca i-am dat tare cu estrofem si am facut pana la urma IAS, iar acum dupa n-am mai luat decat ce mi-a dat dr, adica utrogestan, tromboass si acid folic.
Probabil am s-o iau de la capat dupa ciclu cu Maca in plus.
Nici pe mine nu ma dor sanii ( si chiar sunt moi) dar nu stiu daca din cauza sau a utrogestanului.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Gabi, cred ca erai in a doua luna de albine, nu ?
L-ai urmat ad litteram ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Mariee si Monica, va multumesc de ajutor! eu sunt un pic in ceata pe care din cele 2 sa le folosesc ptr a-mi fi mai bine, ptr ca inafara de faptul ca banui o revenire a mastozei( usoare de altfel, ca n-am avut niciodata chisturi mai mari de 2-3 mm), vreau sa-mi si pregatesc terenul in vederea sustinerii unei sarcini ( poate-mi iese al2lea FIV); dr meu de FIV mi-a zis in mai ca FSH si LH sunt usor crescute , se pare ptr ca ovarul stang nu functioneaza cum trebuie ( asta de la ultima extrauterina, care a fost pe stanga si am rezolvat-o prin laparo)si de aceea, ma gandesc ca Vitexul mi-ajuta la mastoza, dar imi creste prolactina si poate si restul ;
Eu intrerupsesem Mastodynonul in ianuarie si dupa 2 sapt, mi-am facut analizele hormonale; le-am repetat in aprilie si mi-au iesit clar mai mici decat cele din ianuarie, dovada ca-mi influenta Mastodynonul rezultatele.
M-as apuca de Maca, dar m-ajuta si la mastoza ? sau e suficient ca iau tinctura de zmeur?! aoleu..cred ca v-am innebunit! imi cer scuze ca va sacai atata!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Bubule1,sotul tau era in regula cu spermograma?De ce ia dat Vit.E,BU si Zn.Ca atunci il lamuresc si pe al meu daca trebuie si e bine.
red]MONI[/red]

chivuta

Sotul meu avea oligoastenoteratozoospermie severa la 1.04.2006. Nu stiu in ce masura l-au ajutat naturistele, dar de ramas am ramas . Ca s-a oprit din evolutie, asta e alta poveste.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Ali, goldi,
Am reluat tratamentul lui A. dar fara laptisor.
Parerea mea si a lui A, de altfel (vorbim despre pareri acum, desi ar fi trebuit sa vorbim despre stiinta la banii care ii dam pe tratamente) e ca laptisorul mi-a redus CM si l-a intarziat. Am mai scris ca eu sufar de hiperestrogenism iar A imi daduse laptisor care contine la randul lui estrogeni.
Sper ca asta sa fie cauza CM lung si putin. Ca altfel, nu mai stiu...
Eu, oricum, continui pana termin toate produsele pe care mi le-a dat A.

Mergi la inceput