Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Sa inteleg ca nu a avaut toate informatiile A., sau ca o mai da si bara?Imi pare rau, sper ca acum sa te simti bine Silvana.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

andreea, nu este vitex ul cel care iti creste prolactina daca ai constatat asa ceva!!!! dimpotriva, o reduce sigur si are efecte mai rapide cand e asociat ci coada soricelului!!! nu cunosc nici un tratament naturist cu Maca pentru mastoza!!!! cu zmeur insa da, multi medici il recomanda ptr asa ceva!!! Tu ce fel de mastoza ai??? la dim. de 2-3 mm nu mi se pare o pb ptr care sa iti faci griji, fff multe femei au asa ceva, nu e o piedica asupra fertilitatii!!!!

gabi, maca luata cu alopate ptr stimulare ovariana iti va produce efecte contrare!!! iti tin pumnii ptr reusita luna asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

A stia ca ai hiperestrogenism?
Daca da, mi se pare o "scapare" cam mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mariee, inseamna ca era de la altceva..hmmm, bine ca la repetare era ok rezultatul. Diagnosticul a fost de " usoare forme de mastoza chistica bilaterala"; si dr mea mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca nu e cazul, dar am inceput sa iau ptr ca simteam o jena permanenta si nu-mi statea gandul decat la asta;
Livia m-a mai sfatuit sa iau pastile de Telina, dar n-am gasit pe nicaieri; voi ati mai auzit de asta? ptr fertilitate ?-am zis ca vreau sa pregatesc terenul ptr a-mi ajuta fixarea embrionului si mi-a recomandat Maca, acid folic, tinctura de zmeur si telina-pastile.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Telina sub forma de caps exista de la firma Medica;produsul, in plus mai contine si ginkgo biloba.
Sigur le gasesti pe internet in site care comercializeaza produse naturiste.

Mergi la inceput

andreea, forma mea de mastoza e mult mai grava si toata lumea mi a spus sa stau linistita. Exista femei cu mastoze de 5 cm care au avut copii, au alaptat, eu zic sa nu te mai obosesti din cauza ei!!!! Referitor la telina eu am luat tinctura ca mi-e tare greu sa fac suc natural!!!! gasesti sigur p internet in ro, eu asa am luat!!! Tratamentul care ti l-a dat Livia mi se pare fff bun!!! Eu zic sa il urmezi!!!-parerea mea! Te pup dulce si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mariee, merci mult ! asa o sa fac! o sa urmez trat. Liviei si renunt la Vitex. O sa iau Maca! oi vedea cu mastoza unde am ramas, cand mai merg la Szeged in septembrie.Poate nu-i nimic !

Va pe toate si multa sanatate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliy spune:

Buna fetelor,
Stie careva din voi ceva naturist pentru durere de sani?
Ma dor sani tare si se umfla din ziua 12 de la ovulatie pana cand apare CM.Atunci isi revin.Pot sa iau ceva naturist pentru asta?
Si de asemenea doream sa va intreb daca pentru dezinflamarea trompelor exista ceva? Sau anexita recidivata.
Va multumesc mult si va doresc multi bebici la toate.Eli.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elliy

Buna fetelor,
Stie careva din voi ceva naturist pentru durere de sani?
Ma dor sani tare si se umfla din ziua 12 de la ovulatie pana cand apare CM.Atunci isi revin.Pot sa iau ceva naturist pentru asta?
Si de asemenea doream sa va intreb daca pentru dezinflamarea trompelor exista ceva? Sau anexita recidivata.
Va multumesc mult si va doresc multi bebici la toate.Eli.

elliy, exista multe solutii, una naturista pt sani ar fii mastodynon asociat cu tinctura de coada soricelului si cate o cana de ceai de cretisoara p zi!!! Coada soricelului este buna si pentru anexita dar face mult mai bine ceaiul de napraznic la asa ceva!!! Ca tratament apicol poti sa asociezi propolis, inclusiv in ovule!!!!

poti eventual ptr anexita sa ceri ajutorul prof. Andritoiu, stiu ca prod apicole o pot vindeca definitiv!!!!

pupicei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mastodynonul face minuni si la mastoza mea fibrochistica bilaterala, cu care ma mandresc de la 20 de ani! Cred ca sanii mei sunt compusi in totalitate din noduli, d-aia sunt asa mumosi si tari!
Si mici...am uitat sa precizez

Mergi la inceput