Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,eu zic sa mai astepti 2 zile,si sa intrerupi utrogestanul pana faci un nou test.Nu se intampla nimic cu bebe daca nu iei utrogestanul aceste 2 zile.Doamne ajuta sa fie de data asta chiar bebic!!!Te pup fff dulce si iti tin pumnii

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Tabitha, te rog poti sa-mi dai si mie mai multe amanunte despre IAD? Ni s-a recomandat si noua aceasta inseminare dar nu stiu ce sa fac. Noi am facut si FIV cu ICSI si nu am reusit. Sotul are oligospermie. Donatorii am inteles ca sunt anonimi li se fac analize riguroase dar totusi imi este frica. Ce o sa le spunem mai tarziu copiilor? Nu stiu stau in cumpana daca sa fac sau nu. Oricum este mai buna varianta decat adoptia, macar aici stim ca sunt copiii nostrii( noi suntem mamele lor, chiar daca tatii...). Te rog daca poti da-mi un PM. Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

felicia, melutzica: m-am hotarat sa mai continui cu utrogestanul si sper ca maine sa reusesc sa fac un test din sange. Daca nu, marti mai stricam unul din urina, sa vedem ce iese. La testul Diaspot a doua liniuta se vede, nu este la fel de clara ca cea de control dar exista fara dubii.

iazminn: discutam pe PM, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tabitha eu cred ca e bebe, asa ca mai ia utrogestan pina te convingi singurica ca e asa! Tin pumnii stransi

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata, fetelor. Am aflat ca nu pot face test din sange la mine in oras, caci nu exista reactivi la spital. Asa ca voi mai astepta cateva zile, continui cu utrogestan, si miercuri sau joi mai incerc un test din urina. TB azi dimineata - 37,1. Va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Thabita, tin pumnii stransi si ma rog pt tine.

Da surorile mele? Da fetele mele dragi? Unde sunteti?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Tabitha si eu tin pumnii stransi!!Hai ca trebuie sa fie bine!
Si eu astept zilele astea!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Tabi, ma gandesc cu tot sufletul la tine! Deocamdata atat iti spun, dar te astept cu vesti
Oanala tine cum e? Sa inteleg sa musafirii nepoftiti n-au indraznit sa se arate?...
Haideti, va rog eu fete dragi...am atata nevoie de o speranta...Fiti voi gravidutze ca sa mai pot spera si eu!
Liana...nu mai apari deloc...sa stii ca iti simt lipsa...mai ales ca risc sa cad intr-un butoi adanc...Ciudat, motive n-as avea...sunt in z11, ieri am inceput "programul artistic"...O sa aplic tratamentul "la 2 zile"...fara monitorizare luna asta din motive de...finante...asta e!
Incerc sa ma auto-sugestionez, sa gasesc motive de bucurie...dar adevarul e ca sunt trista si as vrea sa amortesc, sa nu mai simt nimic...
Va imbratisez cu drag si astept semne bune de la voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabi, mai astept si eu putin, nu te felicit inca, desi cred ca esti ! Tin pumnii stransi!
Oanabbb... nici o veste?
Adelamaria, si eu sunt in aceeasi situatie... nici un motiv de suparare, z 14, totusi... butoiul e aproape...
Haideti sa va povestesc "meciul" de aseara cu sotul meu: a laut un joc de la fratele lui, pe calc , bineinteles, si m-a lasat singura toata seara... l-am lasat pana pe la 10 (m-am uitat la un film), am inceput sa citesc... el- nimic- in sufragerie la calc, eu in dormitor. Bineinteles ca m-am suparat... dar nu am zis nimic ( de data asta).Vine el pe la 12,30...eu "dormeam". Stiindu-se cu musca pe caciula, a inceput sa ma mangaie...eu - nimic. Si-a dat seama ca nu dorm, dar nu indraznea sa spuna nimic( el reuseste sa ma convinga mai bine cu gesturile, faptele) . Bineinteles ca nici eu nu dormeam... m-a mangaiat mai bine de o ora, el care adoarme instant cand pune capul pe perna! N-am cedat, asa ca a adormit intr-un final... dimineata n-am rezistat privirii lui (f expresiva si plina de regrete ) Urmarea .. o ghiciti! Totul s-a desfasurat fara un cuvant, totusi sunt sigura ca a "retinut lectia" !
Sper sa nu ma certe moderatorii ca am fost off -topic!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

felicia, moderatorii nu te cearta, in schimb o cearta pe danylo:

quote:
Originally posted by danyalo

Tabi ti-am raspuns la inseminare!!
Incercati sa nu mai faceti zig-zag de intrebari si raspunsuri pe la mai multe subiecte. Va rog eu. Mai ales intre doua "medicale".

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput