Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TABIIIIIIIIIIIIII,ASPUNE.MI TE ROG CAT AI dat...CA NU AM IDEE!

Mergi la inceput

SCUZE,am vazut acu raspunsul.........scuze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OANA felicitari pt decizia luata. Eu am vazut acum la Medsana ca interventia costa 280 RON. Nu e mult, si m-ar bate gandul sa ma programez si eu saptamana viitoare dupa ce trec uratii (daca spermograma e ok), mai ales ca duminica va fi ultima mea zi de chin. Intrebarea este: la cime?
Onuta, o sa te las pe tine miercuri, o sa imi spui cum a fost si la cine ai fost si ma decid.
Gata, nu mai pot amana la nesfarsit, am plecat sa iau analizele

catalina

Mergi la inceput

CATTY e cam mult.

auzi ca fetele dau max 1 mil la dr,500.000 la radiolog,si 100.000 la asistente.maxim.si de restul ne luam lenjerie sexoasa pt saptamana ovulatiei!!!!!!!!!

Mergi la inceput

CATTY daca duminica e ultima zi,trebuie neaparat luni sau cel tarziu marti sa faci hsg.dupa e cam tarziu! asa stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, mie 280 RON mi se pare mult pt. o HSG... la Giulesti costa nimica toata, din ce povesteau fetele. Maaaxim 1 mil.

Oana_bbb, daca dr. tau e cumva Cristian Gherasie, dr-a mea (momentan) e nevasta-sa - Anca Gherasie (suuuper draguta si calma, si ea e tot la CFR 2, dar consulta si la Med new life). Am inteles ca se ajuta mult intre ei asa, ca in familie, mai ales la nasteri. Asta ca amuzament

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, imi vine sa urlu. Rezultatul analizelor este cumplit: Oligoastenospermie severa.
Are un nr. de 2,5 mil/ml
Mobilitate buna progresiva 10%
Cum este posibil asa ceva? Chiar asa de mult se poate schimba analiza asta in cativa ani?

catalina

Mergi la inceput

Amely, dupa cum vezi la mine nu se mai pune problema, cu sot cu oligospermie severa. La reverede bebic!!!!!!!!!!!!
Nu ma pot calma si trebuie sa ma duc acasa si ma cunoaste daca am ceva

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty... imi pare rau puiule ca nu sunt asa bune vestile... Hai te rog eu, capsorul sus, ia exemplu de la Melutzica cea curajoasa...
Sunt sigura ca vei gasi o cale sa il convingi pe sotior sa ia ceva naturiste, nu este chiar o corvoada, uite al meu ia desi n-are nimik, ii dau eu preventiv. Cam bombane el, dar le ia... In plus naturistele respective ii vor face si lui bine in general, la sanatate, nu numai la . Dupa o luna va remarca un tonus si o stare de bine. Asta daca il convingi tu sa le ia...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

AMELY el e!si o syiu si pe ea.
si la cauterizarea mea..au stat tot amandoi...
el e ceva iesit din comun de calm...
eu ma agit,ii explic,,da sa stiti ca a fost rau...si am avut hemoragie...da una maaaare de tot...nu stiu daca va inchipuiti...dar chiar e f aiurea..,, si el imi raspunde ingrozitor de calm....,,inteleg,,
si eu ,,nu cred ca am intelegeti pt ca a fost chiar f rau///,,
el...,,da inteleg,,...e simpatic.

CATTY sorry....las ca o rezolvati voi cumva.da.i sa bea branca ursului sau vezi ce trat face sotul lui MISHU.

Mergi la inceput