Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

La mine azi z15 a aparut in sfarsit "albusul" . Am prestat o singura data in z10, asa ca azi e numai bine, dupa 5 zile de abstinenta ...Sper sa functioneze...De obicei ma tine faza asta cam 4 zile...Presupunand ca ovulatia va avea loc peste 4 zile, sa prestez din 2 in 2 zile sau zilnic?...Nici nu stiu...Astept pareri...

Catty, imi pare rau sa aud de diagnostic ...Nu e usor nici cand femeia e de vina, dar cand e el......Eu cred insa ca totul se va rezolva cu putina diplomatie si rabdare. Tin pumnii sa fie asa!

Oanabbb, am facut HSG la Giulesti cu dr. Moisa si a fost super ok pentru mine. A costat 800 mii substanta si am mai dat 500.000 la radiolog si am dat si dr. 1 mil. Eu n-am avut nicio problema...nu m-a durut...Ah, si mie imi spusese ca se poate face pana in z11...si o zi dupa nu poti avea contact sexual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Catty, sorry puiule, stiu cum e, am aflat si eu acum o luna ca are oligoastenospermie, in noiembrie 2005 era normo, de atunci am evitat stressul, si are mai prost ca atunci !
n-ai ce sa faci, asa e viata, uneori frumoasa, alta data urata si nedreapta!
Important e ca ne ai pe noi si cand mai trece necazul suntem aici sa te sustinem si sa-ti dan sfaturi!
Ai grija cum ii dai lui vestea, ca tare sensibili mai sunt! E greu s-o mai dregi dupa aceea.
Iar in rest esti puternica si o rezolvi tu, bazeaza-te pe tine in treaba asta si o vei depasi, cu alte solutii, bineinteles.
Hai ca te pup mult si dulce si fruntea sus!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Amely, azi am dus borcanasul cu "nepretuitii " in tricoul rosu care l-am cumparat ieri, am zis ca-i de bun augur! Sa nu se deoache!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

catty,of of,nasoala treaba,insa hai tu ca nu e sfarsitul lumii!!Acum 3 ani sotul meu avea polispermie(bica comunala nu alta)si acum???astenoteratozoospermie!!!suna deprimant de-a dreptul si asa si este dar nu te poti lasa invinsa!Eu una ma agat cu dinti de orice sansa pt ca il iubesc la nebunie pe omul de langa mine si el la fel pe mine si trebuie sa avem un bebe al nostru!!!Am mare noroc ca nu face nazuri la nici un fel de medicament si ia tot tot ce ii dau fara comentarii,desi azi spunea ca se simte un pic ametit si obosit(de alataieri ia tratamentul de care ti-am vorbit)+ 3 pastile de BU pe zi.Insa mergem mai departe,impreuna vom ajunge cumva la capatul tunelului!!Bea un ceai de tei(eu asta fac mereu cand primesc asemenea vesti),stai un pic si mediteaza cam 10 minute si apoi consiliu de familie;la noi da roade mereu,sper ca si la voi;si fara acuzatii inutiel sau mai stiu eu ce,asta este si trebuie ajustat numai un pic programul de viatza;esti fata desteapta si sunt sigura ca te vei descurac cu el excelent!te pup dulce de tot si sunt aici pt tine

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Catty, foarte nasol... ce sa mai zic? Esti sigura ca au facut-o bine? Unde ati facut-o?
Mi-ati bagat si mie un morcov cat plopul de mare...ce surpriza oi mai avea si eu cu masculul meu... in afara ca luni mi-a tras o mare tzeapa...nu merge sa faca spermograma.... fetelor la Giulesti cat dureaza pana iti da rez. la spermograma? o sa-i fac reprogramare... mi-e si rusine, ca l-am sunat de acolo din cabinet si l-am intrebat daca poate luni dimineata sau nu? sau cand poate? raspunsul a fost "oricand" si cred ca in secunda a doua a uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Lachiiiii,s-o dus avertismentul,
no acum sa fi fata buna si sa nu mai calci in strachini,iar referitor la programarea pt sotul tau vezi numai sa nu coincida cu delagtia polonezului;te pup dulce fata scumpa

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

S-o dus Melutzico!!! Bine ca am scapat de el ca imi statea pe creieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Catty, cel mai important e sa te calmezi si sa vorbesti cu el, sa-i explici ca trebuie sa faca un tratament si or sa isi revina .
Eu asa l-am convins pe al meu sa imi dea proba de sperma. Ca n-am reusit sa fac spermograma e alta poveste.. m-a chemat receptionera de la clinica aiurea dimineata cu sperma si biologul venea la 12.. .. a doua oara nu stiu cand o sa reusim sa mai mergem.. Toti sunt sensibili la capitolul virilitate...
Zi-i ca tratamentul lui e simplu.. numai niste pastilute si gata! nici nu se compara cu ce tratamente suportam noi.
Ai sa vezi.. o sa se rezolve!
Si stii ceva.. pana la urma exista sanse si asa.. nu ai nevoie de milioane de spermatozoizi.. chiar zicea o fata pe forum.. nu mai retin cine.. "e de ajuns unul mai voinic si gata!"

Succes! Iti tin pumnii in seara asta!

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Catty , incearca sa te linistesti si apoi sa faci un plan... intra la oligo si cere parerea fetelor, citeam acolo de dr Soare, dar nu m-a interesat f mult, asa ca nu am retinut multe... Nu trebuie sa te dai batuta! Ai grija cum ii spui sotului, sa nu creada ca il invinuiesti ...
Hai mai Lachi, adica nu a avut timp pt spermograma?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

catty: imi pare rau
hai ca acum si pe mine m-a apucat frica...al meu n-a facut niciodata spermograma
catty: cum ati facut-o?? am inteles ca a recoltat-o aseara si de-abia astazi ai dus-o la medsana?? si ai tinut-o la frigider?? sau cum?? si la medsana unde?? spune-mi si mie, te roooogggg

bubuleana

Mergi la inceput