Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
Buluci spune:
Multzam, Feli!Citisem pe alte topicuri ca dereglarea florei intestinale se poate sa fie de la antibiotice.Dct asta mi-a zis sa-i dau LINEX, 3 pastile pe zi,sunt tot pentru refacerea florei.I-am pus un mar copt la cuptor si abia astept sa vad daca o sa-i placa!O sa i-l combin cu brinza de casa!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
dordia2000 spune:
Fetelor...'neatza! Vad ca de ieri de la pranz nimeni nu a mai intret!!!

Lavi si Miha, sa fitzi sanatoase si fericite si sa vi se realizeze toooate dorintzele. Petrecere frumoasa!!!
Noi am ajuns la BV cu catzel si copil; drumul a fost ok, fara peripetzii exceptand faptul ca am stat la Posada 1h30' in coloana ca se lucreaza la portziunea de drum surpat. Asa ca daca intentzionati sa venitzi la munte...inarmatziva cu rabdare.
Cand am ajuns aici Tarra(catzeaqua mea) i-a pus la punct pe cei trei caini ai soramii si asa m-am bucurat ca au acceptat-o si ca le e chiar un pic frica de ea desi e curtea lor. Asa ca sora'mea s-a pricopsit cu 3 caini de talie mare (ciobanesti mijlocii) si un maidanez mai mic si mai batran. Azinoapte a fost prima noapte cand am dormit cu puiutzul meu in pat si....m-am trezit din 10 in 10 min sa vad ce face, daca e dezvelit...etc. Dar sper sa imi treaca si sa dorm mai bine noptzile ce urmeaza. si mai sper sa nu se invetze cu mine puiu ca acasa va dormi in patutzul lui !
Acum va pup si....mai vb.!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Fete dragi, va multumesc de urari!
Va
!
Azi fiind ziua mea, ma respect: NU GATESC!!! Decat pt Nati, felul 2, ca supa o am de ieri. Gatesc toata ziua (mai ales ca e si taica-meu la noi) dar azi merit o pauza. Asa ca azi mergem la restaurant si mi-am comandat un tortulet la cofetarie. De zilele tuturor membrilor familiei le fac tort ca-mi face placere, dar mie...
Miha distractie placuta si relaxare totala de ziua ta!
Bulucelu' vezi ca marul copt se cam da in perioada de refacere dupa diaree. Dai si niste saruri de rehidratare, ca-i fac bine. Si cereale (de orez) (fara fructe si fara lapte) dizolvate in apa, asta pe post de mucilagiu de orez. Si lapte fara lactoza, bineinteles. Trebuie eliminate din meniu cateva zile chestiile care fermenteaza ca sa se curete intestinele.
Pt tuse incearca si sare pe piept: iei sare grunjoasa, o pui intr-un saculet de panza (faci o bocceluta de marimea unui pumn si o legi) si o incalzesti (in cuptor de ex) Apoi o pui pe pieptul copilului. Mai e buna crema Pulmex baby, se unge pe pieptuc, e mentolata.
Multa sanatate Simonelului!
Dordia m-ai speriat cu 1h30 in blocaj! Bine ca a avut Stefan rabdare!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
madau spune:
Hello lume!!!!
Am reaparut si eu (nu ca mi-ar fi dus careva lipsa
), am facut o pauza din cauza de lipsa de net.
Dordia iar haladuiesti mama pe plaiuri brasovene? Sa va fie odihna placuta si sa fiti cuminti

Miha si Lavi LA MULTI ANI, FERICIRE, SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE PITICI SI DE TOTI CEI DRAGI!!!!

Noki distractie placuta la mare, sper sa aveti vreme frumoasa
Azi am facut kk la olita, 

i-am luat din aia "cantatoare" si tare fericita a fost, statea si asculta cum canta, nu cred ca s-a prins ea care e spilul, dar oricum e bine.
Deocamdata atat, trebuie sa mai citesc si cred ca mai revin cu raspunsuri, daca nu am timp azi, cu siguranta maine.

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Hildegard spune:
Madau, felicitari pentru kk la olita
.
cat a costat olita cantatore ca si io vreau sa-i cumpar la Steff.
Ai o poza?![]()
Dordia, moama 1 h si ceva in blocaj???
Lavi, LA MULTI ANI!

PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
dordia2000 spune:
Da fetelor, 1h si 30 min am stat la POsada. Asta e! Avetzi grija daca venitzi la munte ca asa se sta.
Madau felicitari pt kk la olitza si...la mai multzi!!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
miha2006 spune:
Neata buna la voi
Iaca trecu si ziua de ieri si pot spune ca a fost o zi reusita in familie, cu catel si purcel, mami a avut 4 ore pe strand, la soare, fara Iulia care a stat cu buni, ca doar a fost ziua ei, in rest acasa , masa in familie,etc. Lavi sper ca si tu ai avut o zii faina. Am numarat leoaicele de la noi si suntem cel putin 5 (de astea stiu) dar sigur mai sunt si altele, scoateti capsorul
Va multumesc muuuuuuuult de urari si de cuvintele frumoase.
BULUCEL imi pare tare rau de Simonel, asta e, trebuie sa trecem si prin astea mai devreme sau mai tarziu, lasa ca se face el bine cu putin regim
MADA felicitari pt kaki si la mai multi.
Am uitat sa va spun ca sambata m-am intalnit cu MEMMSULICI care e o scumpa iar Rianna nu va mai spun ca e muuuuult mai dulce dacat in poze, o papusa de fetita.
Mai stiti ceva de ELA, PITIC, MELKU, CORAP, DAYSSI, ADDYA, ANCALOREDANA,BB ALINUS, XANDRA, MIHAELUTAT, LORDRA, JOY, MADUTZA, MARA BABITACO, LEEa, SILVIA, CAMELIA DANIELA nu au mai scris demult. FETELEEEEEEE sunteti bine? dati-ne un semn...
PROADELINOOOOOO ce mai face Albert?
FELI o mica, mica observatie la listuta, io mi-s din Deva Jud. Hun. iar Adelina e din Petrosani, doar a nascut in Hateg ca si mine de altfel.

bebelacilor de 23 si 24 , mai avem putin si sarbatorim primul anisor.
sa aveti o zi faina
MIHA SI IULIA BUBULINA
madau spune:
Iaca a inceput o noua saptamana, care se cam anunta fooaarrrttee calduroasa

Multumim ptr felicitari, si eu sunt tare mandra de ea ca a facut la olita. 

Si uite ca dupa una calda vine si una rece, ieri ne-am cantarit si...nu numai ca nu a luat nici un gram saptamana trecuta, dar a si slabit vreo 150 gr 

. Ma cam asteptam sa nu ia in greutate dupa faza cu laptele, adica cu nemancatul, dar chiar sa slabeasca? Tati zice ca e de la caldura, plus ca se agita mai mult acum cu statul si in picioruse, misuna prin toata casa, etc.
Am decis sa-i bag cereale si iaurt cu branzica sau fructe la masa de la ora 19, in loc de laptic, sper sa dea rezultate. Oare nu i-o mai ajunge lapticul?
Si azi o sa incercam sa papam ficatei. Voi cum ii preparati? Am inteles ca e mai bine sa-i tii in lapte? Sau chiar sa-i fierbi in lapte? Cum e?

Miha eu stiu asa: CORAP cred ca e pe acasa, dar zicea ca are ceva probleme cu Ardeiasu care nu prea papa si ii cam rapeste mult din timp, PITIC parca a scris de curand, ADDYA a fost la mare, e ok, ma vad eu cu ea in parc de obicei, BB_ALINUSH am inteles ca s-a suparat, de ce nu stiu ca si eu am intrebat si n-am aflat
, MADUTZA e la mare, JOY e in zugraveli, iar de restul lumii nu stiu mai nimic. Chiar fetelor, unde sunteti? 
Si multi pupici lui MEEMS si RIANNEI cea frumusica
*2
Va pup si fugim afara, ca vine caldura peste noi 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
bianca_mo spune:
dragi mamici si pitici, suntem tare bucurosi ca ne-a trecut rosul in gat!!!am trecut si prin diaree si bubite, ca nu mai stia dr ce are... poate roseola, poate... oricum a trecut si nu imi vine sa cred ca e super vesel Serban... tare e greu sa vezi micutii cum sufera! sanatosi sa fim cu totii!
ma bucur pt cei ce au fost sau pleaca la munte sau la mare, noi nu putem anul asta, dar nu-i nimic, recuperam...
sa aveti o zi minunata, si la multi ani sarbatoritilor acestor zile!!!

A MAI PUS CAREVA, IN AFARA DE MADAU, BEBE PE OLITA? INCERC SI EU!felicitari Mirunei!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
corap spune:
iaca-ma-s, am fost in we la mare la soare, asa ca d-aia n-am intrat (iar).
am rezolvat problema cu mancarea - adica s-a rezolvat pur si simplu, i-am dat sambata un borcanel cu legume & carne si l-a mancat, n-a comentat.
ca si cum nici n-a facut greva de legume & carnita pana atunci.
pup si eu fetele de 28 de ani ;) impliniti acushi. lavi, miha, LMA!!!
noki, bulucel - imi pare rau de belelele cu piticeii vostri
mandy, vacanta placuta!
mada, 
dordia, sa va bucurati de racoare pe-acolo.
PROBLEMA: nu mai pot sa-i pun pemparsoi lu fi-mio. nu mai sta pe masa de infasat, se agita, arunca din picioare sie intr-o foiala continua. i-am luat d-aia chilotei, ca sa nu mai lipesc arici, dar nu prea imi plac, uneori scapa pe margini (azi dimineata l-am gasit intr-o baltuta de pishu), am incercat si libero, dar nu-mi place ca se fac beton in fata si-i preseaza coitele, am vrut sa iau chicco, dar n-aveau cod de bare pe pachet si i-am lasat la casa.... 
a.... si cu olita... il disreaza sa stea pe ea dak are pampersul pus. fara pampers urla din toti rarunchii :( nici nu stiu ce sa fac, sa-l mai asez cu pampersul sau s-o las balta... eu i-am luat cea mai simpla olita, fara muzicute si alte distractii, ca mi-e frica sa nu si-o puna in cap dup-aia...
eh, va pupacim pe toate, chiar daca nu v-am nominalizat, si multa sanatate la mamici si pitici![]()
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005