Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
pisi-si-boscu spune:
Mara, esti sigura ca nepotica avea 9 luni? nu de alta, dar in schemele de vaccinare AR apare la 1 an de foarte multa vreme, doar de anul trecut, datorita unei tembele de epidemii a scazut ministerul varsta de vaccinare...
Cat despre vaccinuri expirate din Franta, acum 11 ani, nu m-ar mira nimic. Am motivele mele.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
xandra28 spune:
eu am raspunsuri pt cele 2 surori... deci:
pisi, eu am fost acu vreo 2 ani la sf ana dar n-am ramas peste noapte, am stat de dimi pana seara. este absolut superb... du-te!!!
dienus, si mie mi s-a intamplat de cateva ori faza cu mess-ul, nu mai stiu exact cum am facut, am dezinstalat si reinstalat, am restartat si-a mers... ciudat e ca scrisul era alb, dar iconitele se vedeau... vorbeam cu noki doar prin emoticoane si nu ma-ntelegea: de ce nu raspunzi ca lumea, alaptezi??? si io ![]()
![]()
... am reparat buba pana la urma...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
Morgano spune:
M-am intalnit cu Meems acum vreo 2 ore. E o draguta, mi-a parut rau ca eram ambele in viteza si afara era horror de cald, iar Rianna este frumuoasa foc si mi se pare ca seamana cu mamica ei. Si parca nu seamana cu cea din poze, e mult mai expresiva in realitate, si mult mai draguta.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
mara95 spune:
Pisi, sigur n-avea un an , iar varsta mi-a spus-o soacra mea,ca eu de-abia eram in vorbe cu sotu' pe atunci....![]()
dordia2000 spune:
Fetelor, Buna seara de la BV.
E superba vremea aici, cam 30-32 gr iar seara e asa o racoare placuta...; pacat ca sunt tantzari. Noi suntem bine, nu avem deocamdata nici o pb de la dintzisor si speram sa o tzinem tot asa.
Nici noi nu stam la schimbat dar...cred ca toti sunt asa agitatzi la schimbat!!!
Si eu vreau neaparat bb2 dar dupa ce face Stefan 1 an incepem lucrul la bb2!!!Eu sper sa pot trece dintr-un concediu in altul dar daca nu...oi vedea ce oi face!!!
Acum va pup ca ma duc la nani!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Salutare !
Ripley , ma bucur ca ai revenit la noi pe forum !
Despre olita :noi inca nu am incercat dar nici nu cred ca vom incerca curand , ea nu are ore fixe de kk si nu am chef sa o stresez cu asa ceva (cunosc cazuri cand copilasii au fost stresati cu olita si apoi cand faceau kk se ascundeau sub masa sau dupa fotoliu sau cine stie unde) , asa ca mai asteptam. Bia a primit o olita simpla , roz , asa ca pe aia o vom folosi nu vom mai lua alta.
Cristina H , iar a cazut netul asta de rahat si nu am reusit sa salvez nicio poza, poate mai ai maine timp si mi le mai trimiti inca odata
.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
dienutagraviduta spune:
neata.
pe noi azi ne-a chemat sa facem AR-ul; chestia e ca luca are diaree; oare i-l face sau mai bine nu ma mai duc deloc ?
de fapt ma duc oricum, fiindca as vrea sa-i fac o coprocultura si o analiza la sange pentru anemie; daca ma mai trimite dr asta la nu-s ce centru medical cu plata, o bag undeva si ii zic clar ca daca nu imi da gratuit, ne mutam la alt dr. adica eu pot sa imi fac si trimestrial analizele gratuit, si ea pt copil ma trimite la cu plata ???
dordia2000 spune:
'Neatza !
Si noi am facut AR-ul si e ok.
Catutza frumoasa printzesa e Biencutza. De unde ai luat colacelul acela??? Si cat a costat ca m-ar interesa si pe mine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Neata fetele!!!!
Catutza tare frumoasa Biencutza, cum merge ea singurica
, o scumpete. Pup la ea
Dordia acu tu vrei sa le ai pe toate? Si racoare si fara tantzari, eeeeee....
Colacul din pozele Biencutzei (sper sa nu se supere Catutza ca ti-am raspuns eu) cred ca e luat din Cora. Sau cel putin eu acolo am vazut ca i-am luat si eu Mirunei piscinuta.
Cam slaba activitate pe aici, se vede treaba ca e sezon de concedii. Noi mai avem pana pe 14 cand plecam la mare, asa ca va mai stresez nitel. 

Azi trebuia sa ma duc sa ma fac gigea, adica sa ma tund si sa ma vopsesc, suvitzez, etc..tocmai m-a sunat coafeza sa-mi zica ca nu are apa calda. Shit!

Plec afara, asa de suparare 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze