mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Oli.....sa ma duc la tine???? Da la mine cum crezi ca s-au adunat atatea.....de drag ce mi-e sa calc!!! asa ca.......nici o sansa!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Fetili eu in weekend nu intru pe net ca imi petrec cele doua zile “in familie” cu sot, copil, cumnati etc. incercam sa mai iesim din casa si din banalul saptamanii.

Asa….., sa incep cu urarile de bun venit pentru Olim si Irlandeza. Welcome dragelor!

Ali bafta la tranzactia cu garsoniera!

Irlandeza si voua toate cele bune si succese la facut bb

Olim by the way sa nu te amagesti ca scapi mai repede de examene, dimpotriva, la sarcina nu e recomandat stresul, iar examenele de licenta vor aduce cu ele mult stress si bataie de cap. Acum, voi faceti cum credeti ca e mai bine, dar sfatul meu e sa astepti pana dupa examene si abia dupa aceea sa treceti la treaba cu bb. Si inca ceva legat de subiectul asta, anul trecut cand am fost insarcinata in luna 2 si 3 nu puteam face nimic, veneam de la servici stoarsa de puteri si ma tranteam in pat, foarte obosita si fara pic de energie; restul saricini a fost extrem de usoara si m-am simtit foarte bine, doar primele luni am crezut ca nu mai trec. Oricum bafta la orice intreprindeti si sa fie cu noroc!

Allisi, Danette va mai asteptam pe la noi

Camelia ce mai face Andrei? Doarme noaptea?

Va pup pe toate baimarencele si sa aveti o seara placuta

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Dana, Andrei e ff cuminte. Inca inainte de 2 luni si-a reglat somnul de noaptea de la 10.30 la 6-7 dimineata. Nici nu stiu ca am bb noaptea.Dar lasa ca la primul m-am trezit de cateva ori pe noapte pana la 2 ani....asa ca merit un regim preferential acuma!

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Ali, dupa cat timp de la depunerea dosarului ai primit banii de CIC? Eu l-am depus de 1 luna si un pic......si tot astept!

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dANAST.Eu ma gandeam ca o sa imi fie doar mai usor la liceenta, ca am avut colege care au trecut prin asta si au scapat chiar foate usor.
Mai cami mie chiar imi place sa calc rufele, dar nu prea am timp si cand am timp nu am chefDe cand stam in Spania calca mai rar rufele, caci am un program tare bun la masina de spalat,e un fier de calcat care cica inlocuieste calcatul.Adevarul ca am vazut diferenta intre hainele spalate la mine si cele spalate la soacra cu un miele mai vechi.Asa ca fac economie la calcat, adica la curent si timp.
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR
vA DORESC TUTUROR O ZI FRUMOASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara fetele
Sarbatoriti ? Noi da.Am intrat cateva minute ca nu rezist, si apoi inapoi la "treaba".
Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza LA MULTI ANI! si celorlate fete daca sunteti Marii va urez de asemenea La Multi Ani!
Si eu am al doilea nume derivat de Maria, asa ca
V-am pupat

www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Camelia esti norocoasa rau ca doarme Andrei toata noaptea. Dar si 2 ani cu Fineas cred ca ti-au fost destul. Andrew inca se trezeste de 2 ori pe noapte si sunt cam obosita cu programul asta de trezit, plus ca in restul noptii mai mult motaie si cere suzeta la fiecare jumatate de ora. Sper sa nu il tina si pe el 2 ani

la pitici

Mergi la inceput

Olim cu examenele de licenta e ca si cu cele clasice: daca examenul e teoretic te vezi cu profii in fata si probabil ai sanse de inlesnire (nu neaparat, dar se poate), insa daca examenul e scris profesorii care supravegheaza sala nu sunt din cei care ti-au predat nici o materie, iar cand ti se da nota cel care iti corecteaza nu stie a cui lucrare are in fata. Eu din examenele de licenta doar lucrarea de diploma am sustinut-o oral, restul au fost scrise. Bafta si spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

'neata fetelor,La multi ani sarbatoritelor de ieri, cu intarziere dar e bine si asa.
camelia.t daca de indemnizatie ma intrebi, cand a implinit Iarina 4 luni, deci o luna nu am primit nimic si mi-au venit retro pe doua luni, de la depunerea dosarului.Bafta sa vina cat mai repede banocii.
danast mersi , acum suntem cam pe ultima suta de metrii.
olim aha , deci asa , sotul tau e din tg mures.
La restu fetelor

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput