mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 7
olim spune:
Noi vrem sa incepem demersurile la iarna, mai ales ca eu am liceenta in iunie, deci poate asa scap mai usor de examen![]()
Doamne ajuta sa ne putem inscrie pe la viitoare mamici.
Noapte buna tuturor.
Bai fetelor, dar eu chiar nu prea am somn in ultimul timp, si nu stiu ce sa ma fac.Stau pe DC ore intregi![]()
irlandeza spune:
Olim , daca tot nu ai somn , e mai bine ca stai pe forum , in loc sa stai cu ochii in tavan .
Szaboali, mersi de urari.
Noi 2 singurei
szaboali spune:
[b]olim si tu esti cu proiectul in lucru?Sa ai si tu bafta si sa anunti si tu cat mai repejor ca vineeeeeeeee bebe

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
olim spune:
momentan nu, dar ne tot punem tot felul de intrebari unul altuia, citim despre copii, ne uitam la super-nany si nu putem dezlipi ochii pe strada de carucioare.
Al meu sarac sot se plictiseste si se uita la TV.Maine i-am promis ca mergem la plaja si nu prea am chef![]()
Ma gandesc ca poate ma asteapta sa dormim, dar am pus niste haine la spalat mai am de stat 10 min pana se termina![]()
szaboali spune:
fetelor eu v-am pupacit
si am trecut la somn ca nu vreau sa adorm pe tastatura.
va doresc un somnic usor si linistit
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
camelia.t spune:
Mai da ce vremeeeeee !!!!!
Zici ca e noiembrie, stau in casa cu toate becurile aprinse de innorat ce e! Bine ca doarme bobo mic.
Azi am program de calcat haine daca tot e temperatuta propice. Si cam am.......un maldar de haine de pitici si inca unul de-ale noastre.......da e lunga ziua!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
szaboali spune:
camelia.t salutare... aoleou ...dar cam ai de calcat nu gluma
ce mai fac piticii? Intr-adeva ce urat e afara de nici nu iti vine pe geam sa te uiti.
Dar chiar ascultam la radio ca incepe sa se incalzeasca si sa se intoarca iar canicula pe noi
. Te-am pupat
pe tine si bebelusi.
olim acu' de unde esi ? ca am vazut ca ai scris si la subiectul Tg. Mures.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
olim spune:
Salutare
Pai cum sa iti spun eu, sunt cu voi, dar sotul e din Targu Mures si orasul meu de suflet e Clujul.Deci sunt peste toto pe unde apuc![]()
Camelia, spor la treaba cu calcatul.CAND termini cu ale tale, hai si pe la mine.![]()
O zi frumoasa tuturor, chiar daca afara e urat