Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty!
sunt pe fuga, ne-am mutat domiciliu' pe perioada de canicula, la mama. vin acasa sa dorm (noaptea) si sa spal.
georgi, sanatate mamei tale.
bey, am vb cu cami mai devreme. va pupa pe toate si abia asteapta sa vina acasa sa ne punem iar pe palavre.
fla, cred ca sara e f fericita, deh cine se mai plimba asa mult ca ea! felicitari pt distractia in familie!
toate fara discriminare, scuzati graba.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Miam miam, fidea cu lapte as hali si io, da azi l-a durut pe Liviu burtica dimineata ca mi-am facuti ar ganduri negre amintindu-mi de perioada cea luuuuunga de regim si dureri de burtica si diaree sfarsita cu antibiotic.Asa ca sunt precauta cateva zile, sa nu fie ceva indigestie, desi nu a facut nimic de ieri, cand a avut scaun normal. DAr ce o fi fost cu durerile de dimineata? In fine, i-am dat debridat si i-a trecut.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dati si la mine o cafea ca tare m-is ostenita! Am muncit ca un rob de dimineata! Dar mai am putin si totul va fi la locusorul lui! Hai...nu ma lauda nimeni ca m-is harnicuta si gospodina?

Andreea
,neaparat sa treceti prin Iasi,ca de nu...Aaaa...si pupa mica pictoreasa!

Lucia,nu te speria,or fi fost niste crape aiurea...Pupa ficioru'!

Georgi,sanatate multa mamei tale!

Mey,dar unde or fi restul casnicutelor?Cre ca au plecat din cauza mea......buha-ha-ha...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mai, da nu se poate pe pagina 2?

Eu...fac

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna , aha, deci in lipsa mea aveti spor la scris, zic si io ca Miha, ce sa mai cred...
Alinuta pe tine te inteleg daca stai la mama, scuzam graba ca te intelegem pe caldurile astea... Si nici tu nici Cami nu mai aveti drum prin Bucuresti???
Miha ai ma ca venim da; stam doar o ora, ne dam intalnire la teiu' cel vestit.... acolo a fost Uca in burtica, pe viu nu l-a vazut
Mmiha, wow la 5 ??? la cat s-a culcat cretulina dom'le de-o apuca asa pofte subite? bafta cu CVul ...
Lucia ai ma nu te gandi la prostii, ce tu nu mai ai crampe din cand in cand? Sa dea Domnul sa nu se repete E si cald, Uca nu's ce are ca de 2 zile face moale au... si-a mancat si pilaf
Georgi ce face mama?
Eu mi-am luat din piata caise, iar acum mi-am amintit ca mai am pepene verde-n figi, hehe, pe el sunt.... Celelalte fete unde umbla? Exceptie face Flavia care bravo ei e la umbra.... Pup pe toaaate

Mergi la inceput

Iaca-ta si cateva poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ooooo, a aparut cuscra, pupici la ginerica, l-am vazut in pozulici
Georgi, sanatate mamei
Maria2mami acum pricep de ce e bucuroasa soacra ta, e bucuroasa ca si-a adus nora acasa, ca sa-i mature pe sub masa . Te-ai ars, prefer soacra Danei, deshi e mai bine cu a mea, care nu-i.
Lucia, Lunna, Dana, Flavia, Dana ch, Mirela, Andreea, Alina, ufff, va pupicesc pe toate, am treburi multe de facut, la sfirsitul saptaminii aviatoare, plecam ... la mare, la soare, sa ne bronzam pe picioare

Am uitat sa va spun, dimineatza ii puneam pampersul Isabellei ca s-o scot la plimbare, eu il puneam ea il dadea jos. M-am enervat, si i-am spus "Isabella, cine comanda aici, tu sau mama ?" Raspuns de 100 de puncte, mi-a raspuns fata mea zimbind "ta-ta"

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am ajuns si io ceva mai devreme dar pana am mancat, facut pisu si bagat la nani, a mai trecut ceva timp.

Mama se simte la fel.Ametita, slabita.Cand a venit dr la vizita si i-a zis, s-a rastit la ea...ca ce vrea...intr-o zi sa-i treaca?
Am vorbit cu asistenta si maine cand vin rezultatele la analize sa-i dea foaia in mana sa se duca la diabet.Sa o vada dr acolo si sa vedem ce zice.Idioti sunt dr astia...mori cu zile in spital.
Sa vedem ce zice aia maine si cred ca cerem externerea.De ieri nici macar nu i-a mai luat tensiunea, de EKG nu i-a zis nimic...In fine...naspa.Si am dat si banul.Nu va ganditi ca am uitat

Miha ce harnicutza esti.Hai ca te-am laudat vezi? Vazut pozele cu flacaul.Tare caraghios cu slipul ala sub burtica asa...Adevarat mascul, ce mai...

Mmiha fidea cu lapte la ora aia?Ai o fetitza care stie ce vrea la orice ora din zi si din noapte.

Va pe toate.Maimu meu inca nu doarme...sa ma apuc si eu de ordine pe-aici.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Isabella asa puiule zi-i lu' mami cum sta treaba cu comandatu' ca ea inca se crede sefa .. a propos, tati stie cine-i giner-su'?. Danelutzo te-ai hotarat topless au ba?
Miha, vai barbatel mare ai , dar mami lui de ce d=se ascunde de aparat? Pe mine m-au luat toate nostalgiile, mai vreau o tura la mare...
Tocmai mi-am linistit fata ca s-a trezit plangand de mama focului, tura un prost maisna de zor in fata scarii, dupa vreo 2 minute a plecat ca altfel il

Mergi la inceput

Cuscra,pupa nora cea frumoasa si desteapta! Auzi la ea:ta-ta! Hi hi hi...

Mergi la inceput