Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hai repedeeeeeee...Ca pierdem avionul...
N-ati vazut voi pasaportul meu?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...treaba se cam nasoleste la mine la serv, magazinele se inchid unu' dupa altu', contracte nu se mai fac........azi am cump anuntul de la A-z....tre sa-mi gasesc altceva......unde am promis, la fr meu la agentia de turism sunt cateva aspecte care nu-mi convin....programul (pleci de dimi si nu sti cand te mai intorci)....

Asa mai profit de calc si de telefon ...trimit mail-uri la greu...sper sa rezolv ceva....acum si cu imprumutul la banca....e greu...offf

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Alooooooooooo, plecarati toate cu avionul, la pescuit, pe munte, in cautare de joburi......unde sunteti frate!Miha sorry pentru tine, sper sa iti gasesti un job bun curand. BAga-te si tu pe ejobs, pune-ti cv ul si iti trimit ei zilnic ultimile joburi adaugate pe site.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Io m-am intors ca am pierdut avionul.
restul unde sunteti?Fugirati fara sa spuneti?
Mmiha cum spunea si Lucia.Bafta sa gasesti ceva sa-ti placa.

tot

P.S.Mey...voi nu cumva ati deschis alt topic si ati fugit cu toate acolo?Ca daca nu mai treceti pe-aici...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey cand venii si io nu am cu cine sta de vorba?Pana acu tare vorbarete ati mai fost!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Maiiiiiiiiii oameni buni ce sunteti, lipsesc o seara si va culeg de pe pagina..... a treeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaa????????????????/ hai luati sa va treziti

Miha, pai io vreau poze si cu fii-tu, pai ce, orice e potential ginerica e interesant pt mine hihihi . in Iasi se poate sa venim vara asta dar nu stiucand cred ca prin august, noi cand mergem la socrella o luam ori prin iasi la intoarcere ori prin botosani, ca e la jumatatea drumulu, dar ultima oara am fost prin botosani din lipsa de autobuze pana-n Iasi la ora aceea.... asa ca data viitoare nu vreau sa mai las sotul sa-mi scape fiindca eu am un fix cu Copoul, il ador, iar muzeutul ala dinauntru nu l-am vizitat niciodata si vreaaauuuuuuu......
Mmiha merci pt ajutor, hihi, uite acum ma duc insa pe-afara cu uca si rezolv si cu scanatul ca pana-n pantelimon ma mananca drumu' Acum serios, cum nu mai merge cu firma voastra ca mie mi se parea de succes.... bafta mare de tot la cautat job, baga-ti CVul pe unde apuci ca nu stii de unde sare iepurele..si cu tupeu maxim ianinte!
Georgi multa sanatate mamicii! Ce mai face, cum mai e, ce zic doctorii?
Lucia ce mai deseneaza Liviu? Fii-mea face fetite de genul asta in cel mai bun caz, am mai opozat eu cateva hihihi si eu nebuna, dar la nici doi ani ma mandresc si io cu ce pot

Mda, deci acum eu sunt singura prin zona,...mergem si noi sa luamsandalute...v-am zis ca a venit postasul ala imens? Si cica el vine muuult mai repede ca celalalt mai batran,imi venea sa-l cotonogesc, auzi ce prostii scoate
Hai va astep inca 10 min sa beti cafeloiul sa va treziti, mie tocmai mi-a dat fii-mea sa beau cica "aidi mama, Andeeeeaaaa, bea cola". Deb treaba fata am

Mergi la inceput

Neatza.
Hai mai Andreea sa bem cafeaua.
O tigarica nu servesti?
Vazut desenul Ucai si bine ca mi-am adus aminte ca tre sa-i iau si io tabla Stefaniei.A mai avut una cand era mica dar statea toata ziua cu picioarele pe ea.Iar cand am fost pe la finutza noastra a stat numai cu tablitza ei in mana sa deseneze.
Mama era ieri mai bine.Abia de azi va incepe analizele si va merge si la doctora de la diabet sa vada, poate-i schimba tratamentul.Eu cred ca din cauza asta are probleme pentru ca tensiunea ieri a fost buna.
O sa merg in piatza sa iau ceva fructe si ma duc la ea.Mai stau putin ca acum sigur e prin spital cu analizele si nu o gasesc in salon.

Hai pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mai Andora, pai chiar e frumos ce deseneaza! Bravo! Maine poimaine o vaz ca se ia la intrecere cu Liviu. Liviu a lasat-o mai moale cu desenul, acum vrea mai mult afara, mingea, bicicleta, masina, parcuri. Si cand venim acasa invarte niste masini prin pat, da il mai pun io sa faca opere de arta.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eii, mai Georgi mama io tigara nu servesc ca nu-i place sotului.... ma mai prosteam cand eram tanara, asa de fite, dar n-am mai pus una-n gura d ani buni de zile..peste 5
Sanatate, ai dreptate daca tensiunea e buna atunci diabetul e buba,poate schimba dr schema de tratament si asta va avea efect benefic....
Ce faci mergi acum sa iei fructe si tablita fetei?

Eu m-am dumirit ca degeaba strig dupa colege p-acilea ca toate s-au facut nemtoaice banoase acum . Bey io raman la Romanica ca mi-s patrioata....

Lucia acum vazui postul, sarumana hihihi, lasa ca au si ei perioade..pup printzul ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata.....

Lucia ... sarumana de idee...acum ma apuc sa pun cv-ul pe site.

Azi de dimi ...pe la 5 mancam in curte fidea cu lapte ca asa a dorit dom'soara

In rest.....

Just..... Maria

Mergi la inceput