Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut !

Georgi multa sanatate mamei tale si multa rabdare iti doresc ca stiu ca-i tare greu sa ai pe cineva bolnav!!

Mmiha se vede ca esti descurcareata ,dar cu soacra o sa te descurci?

Andora dar ce greu mai ajunge pe la tine indemnizatia pai la mine a venit de pe 11-12 iul,trage-i una in fund postasului

Flavia inca nu am disparut de tot,pe 5 aug am sa dispar vreo saptamana!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mirela ati prins maica ceva pesti? Georgi, sanatate mamei tale, e rau de tot cu caldurile astea, ce sa mai zic, si mie mi-e cam frica, ai mei sunt destul de batrani si mi-e groaza...Andora las-o balta cu festivalu'!Noi am locuit 2 ani in Sighisoara, acolo s-a nascut Liviu, dar sincera sa fiu de festival nu imi place. E o nebunie de nedescris, lume multa, in cetata se calca pe picioare, gunoaie mai rau ca in Bucuresti, haos, tineri beti si dormind pe unde vrei si unde nu vrei, o atmosfera de nu iti poti imagina. Nu stiu, poate cui ii place la inghesuiala si haos, i se potriveste. Si poate s-a mai schimbat ceva din 2002.. DAr daca vrei sa vizitezi Sighisoara cel mai bine e atunci cand poti umbla linistita prin cetate fara sa te calci pe picioare, si poti admira peisajele si vizita ce locuri vrei.Avem rezultatele de la analize. Nu e streptococ!

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multumesc fetele de incurajari.E rau intr-adevar pentru ca inima e pacatoasa.Dintr-o data iti face figura.

Lucia bine ca nu e streptococ. baiatul.
Stii care-i visul meu?Sa ajung in Sighisoara si in Bucovina.Nu stiu cand...dar sper sa ajung.In nici un caz in timpul festivalului din cauza aglomeratiei.

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lucia uraaaa ce bine ca nu e streptococ . ha, bine ca-mi zisesi de festival, ammaiauzit eu ca e debandada mare dar asa e omul cand nu merge niciodata... acum insa o sa zic ca vulpea ca oricum un putem ajunge , o sa mergem la vizitat linistiti, vorba ta...
Mmiha bravoooo stima eu ca esti fatuca desteapta si reusesti fara neena turcu', las' sa se prajeasca el acolo la soare ca tu te poti lispsi de el. Ai ma chir titulatura aia cu soacra vreo s-o bagi? Esti curajoasa
Georgi aha deci maine se publica...mai ma bcuur ca mami e bine la spital, sper sa nu stea mult si sa fie totul ok... Cu surioara ce sa zic, eu sunt paranoia paranoilor si pe maam o boscorodes daca mi se pare mie ca nu a inlaturat eu stiu ce potential pericol.... Cu caldura ce sa zic, chia si fara AC vorba ta e mai racoare cred aici ca afara... si e super ca azi nu a tb sa gatesc nmik
Danuto mai pai nu e importanta fata? lasa sa se manifeste ca asa se face la coafor
Lunna pai cred ca-i trag doua nu una.. problema ca acum s-a schimbat si e unul inaaaaalt si soliiiid mai mare dragul sa-l primesti in casa

mi s-a sculat comoara..... ma am avut asa cosmar azi noapte, ma luase un autobuz din greseala in grecia si uca era acasa si daca n-am plans in sooooom nnn...vai de capu' meu... ca nu vroia soferu' ala sa ma duca inapoi indiferent ce i-as fi dat . Nebunie.

Va pup...mai stau nitel sa vb cu soata si po tuleo afara..... va puic!

Mergi la inceput

E superb in Sighisoara si zonele din preajma, dar las ca si pe malul Oltului cred ca e la fel de frumos.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helauuuu!!!

Am ajuns acasa! De vreo cateva zile,dar abia astazi au venit astia de la net,netu' mamii lor! Prea multe nu am de povestit,doar de citit din urma! Ma duc sa vad ce s-a mai intamplat.Din fuga am vazut ca la capitolul trecut s-au incins niste spirite.De ce? O sa aflu daca citesc,nu?
Lucia,tie cine ti-a luat dreptul la semnatura?

Va pup tare si apasat si revin.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

BEY DA CE LIMBARITA AVETI

am scanat la acte de mi-a venit rau...afara te topesti

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

de Cami mai stiti ceva....deabia astept sa ajunga acasa sa ne arate pozele cu copii de la moeciu si cu fetele cu moate

Just..... Maria

Mergi la inceput

Miha, mi l-am luat io singura, iote asa, ca mi s-a pus pata...Acu sa zic de unde imi veni ideea; am tot citit pe ici pe colo, ba ca semnaturile sunt prea lungi, ba ca una ba ca alta, la care cineva adevar grait-a : ia ca imi sterg io toate semnaturile si poze si tot, pe cine naiba intereseaza poze cu copiii mei?Si zic, chiar asa, daca e sa pun poze, va arat voua aici, la albumul comun, si la mamicile de 2002 si sterg toata monstruozitatea de semnatura antifumat si ce mai era pe acolo ca oricum nu intereseaza pe nimeni, ba in plus bag o semnatura de-a'n pixu si asta a iesit. Sper sa nu primesc avertisment pentru expresia "de-a'n"

fara drept de semnatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput