Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

O cafeluta sau un ?
Neatza.
Io stau ca pe ace.Il astept pe tata sa vina cu vesti.
Andreea mama e cardiaca, are si diabet gradul II.Plus ca are vreo 4 operatii...Nici nu vreau sa ma gandesc.
Iar de titularizat, nu mai am cum.Posturile se scot doar acum in ulie.Daca nu au scos acum, in august nici atat nu vor scoate.

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele...cum am ajuns la serv....2 sapt lucrez de la 10 la 7 jum seara.....colega e in concediu

Georgi sanatateeeee muuuuuulta mamei tale

Dana...noi pe 8 aug plecammmm

Revin...ma duc sa sparg sccaner-ul...iar face figuri...si am atata treaba cu el...am contracte de trimis, acte, docomente'

Revin

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Biancaaaaaa unde ai disparut mama? Stiu ca n-ai avut PC, acum s-a rezolvat problema? Hai sa ne pui la curent cu ultimele noutati.

Dana multumim de "torturi", petrecaretii. Zici ca iei pauza o luna? Da poti?:)

Andreea, Mirela intru si eu in gashca plimbaretelor, raportez ca wk asta am fost la munte, ce-i drept intr-o statiune frecventata mai mult iarna ca are partie de schi, da las ca si vara-i bine:)

Georgi nu s-au afisat rezultatele si pe net? Ca pana acum parca asa era...

Miha oare nu s-a intors de la mare? Sau e ocupata cu mutatul?

Luna, Ioana unde ati disparut?:)

Mmiha mai e valabila titulatura ta?

Azi sunt libera

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multam de pepsi Georgi, io acum beau insa cafea ca pepsi n-am
Sanatate maxima mamicii, banuiesc ca si caldura asta e de vina pt multe belele, sa treaca odata cu bine poblemele sa nu va mai dea emotii
Cu profesia - ma eu credeam ca in august mai e o tura..
Hai ca trimit mesajul ca sta de peste 30 min asa netrimis..am uitat deh batranetea..Astept vesti w la Alinuta si absentele de ieri..pup dulce o zi buna paaaaaaaa

PSL editez ca citii si-n rest.... Mmiha, nasol ma cu munca asta, da' scanneru' ala ce mama lui are? ian intra-n el nitel cu bata sa vezi cum emrge struna Flaviaaaaaaa ce frumos c-ati fost la munte..... ma bucur ca sunteti bine si ca treci pe al noi.... vorba ta, eu tacui c-am zis sa fiu discreta, dar il salut pe colegu' lui Mmiha

Mergi la inceput

Cred ca sunteti afara, numai eu stau in casa dupa nea' postasu' . Si degeaba facui eu curat si ordine dimineata ca si-a intins Uca jucariile pe aici..
Si stau si ma uit la niste webcamuri de pe http://www.teleferic.ro/ la cota 1400, 200 si predeal si mor de dor
Mai voi stiati ca we viitor e festivalul medieval de la Sighisoara? Ziceam ca mergem 100% dar tb sa fim la nunta aia macar o ora . insa pe bune daca nu conving soata sa mergem o zi la munte, cam-am ofticat...
Hai am fetelor, vorbesc singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu Andreea, nu vb singura, promit ca eu citesc:)
Si eu mai vreau la munte, ca asa cu o zi, 2, numai imi fac pofta.
Noroc ca avem munti in apropiere, sapt asta ne-am hotarat cu niste prieteni sa mergem in fiecare dupa-masa la barajul de la Tarnita sa facem baie, doar ca zilele de azi, maine si miercuri sunt deja ocupate:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia hihi multam fain, DISTRACTIE PLACUTA IN CONTINUARE , profitati din plin d timpul libe!!! Ce mai face Sara?
Eu am vb cu Mmiha... hihi, daca tot tre' sa stau prinn casa.... cred ca ies in fata blocului macar ca imi face casa vraiste gogoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Beyyyyy nenea care repara sccanere e in turcia, l-am sunat si a zis ca ma suna el....da acum belea si-a inchis telefonul!!!

Flavia...titulatura nu mai e valabila...da nu am puncte suficiente sa o schimb

...........am soacra puturoasa

....mai astept...poate fac si puncte poate se schimba si soacra

PS AM REUSITTTTTTTTTTTTT!!! TOT IO' SINGURICA ....si era asa de simplu
Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Am vesti.Mama e internata la cardiologie.Deja ma simt mai linistita.Am si fost la ea si mai merg dupa amiaza sa-i duc ceva mancarica.
M-am certat si cu sora-mea ca am lasat-o acasa cu Stef si cand am venit varsase fi-mea apa pe gresie in hol si stiti si voi cum aluneca.sora-mea, pe net.Si cand i-am zis ca putea aluneca Stef sa cada, a zis ca stie.Asa ca decat asa ajutor, mai bine lipsa.O car dupa mine la spital si gata.Hai ca iar mi-au venit dracii.

Flavia rezultatele pe net apar maine.Azi se termina contestatiile.

Mmiha asa program 2 saptamani? .Lasa ca recuperezi in concediu.Cat despre soacra...no comment.Baga tare la postari sa-ti schimbi titulatura.

Andreea stai linistita in casa ca si asa afara e dezastruuuu....Cel putin la mine e cald...Si mai am si mancarea pe foc.

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,multa sanatate mamei tale!
Miha,te-ai pricopsit cu soacra-ta!
mai ,eu am tras o tura cu fii-mea pe afara si e super cald.
am dus-o la coafor sa-i tai varfurile. sa o vedeti ce importanta isi dadea pe acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput