Litoralul romanesc - adio!
In ultimile zile am auzit, tot mai des, bancuri despre litoralul romanesc, cel mai popular fiind acela care anticipeaza ca la anul, in 2007, litoralul romanesc va fi plin de turisti. Veniti sa vada ruinele!
http://www.evz.ro/article.php?artid=265737
Poate deschid un subiect sortit pierii, ce mai putem comenta? Aproape nimic
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele
Raspunsuri
vladcelvechi spune:
Dincolo de bancuri, toti cei implicati (sau aproape toti, sint si exceptii) in turismul pe litoralul romanesc primesc ce au meritat. Nu incep decit sa se vada efectele comportamentului lor din totdeauna, accentuat in ultimii ani pina la cote insuportabile. Sint constantean asa ca stiu ce vorbesc - desi oricare dintre voi cunoasteti situatia.
Le doresc un faliment cit mai rapid, ca apoi sa se scuture si sa apara o noua generatie de oameni, mai altfel decit cei prezenti.
Luna75 spune:
Sa speram ca se vor gasi ochi care sa vada si urechi care sa auda.
Ma intreb totusi,cine are curajul sa mearga mai departe si sa curete litoralul de afaceristii smecheri,corupti,unsi cu toate alifiile ?!
Poate Vlad Tepes….
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
marius spune:
Anul trecut am incercat altceva
http://www.marius.rdsor.ro/croatia/index.html
Am iesit mai ieftin iar de diferente nu are sens sa mai spun nimic.
De atunci am spus adio la fel ca si in titlul topicului.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
michelle-usa spune:
Ma intristeaza ce se intimpla pe litoralul romanesc...cum ma intristeaza ce se intimpla in Romania in general.
Eu sunt una dintre cei care am investit pe litoral(cum poate cativa dintre membri de pe acest forum, stiu).
Am pus suflet, bani si timp in aceasta mica investitie ca sa fie bine si pentru familia mea dar si pentru turisti.
Cei care sunt cazati la vila mea sper din tot sufletul sa se simta bine sa fie recompensati in servicii pentru fiecare banut care l-au platit. Stiu cat de mult inseamna sa ai un concediu unde sa incerci sa-ti incarci bateriile, sa poti merge mai departe pana la vacanta viitoare.
Dar din pacate nu e de ajuns ca eu ofer servici in vila, daca plaja si apa lasa de dorit.
Daca mentalitatea tipica romanului lasa de dorit. Cred ca romanilor in general nu le pasa de ceilalti...de asta arunca gunoi pe unde nu trebuie doar de lene sa nu se deplaseze sa il puna la gunoi, sau sa-si faca nevoile pe plaja etc...
Iar celor de pe posturi inalte care ar avea putere sa faca ceva nu le pasa...ca doar ei isi permit sa se duca mai departe in Europa nu vin pe litoralul nostru.
Dar trebuie sa actionam cand suntem nedreptatiti, nu doar sa ne plangem unul altuia....trebuiesc facute reclamatii si schimbati din posturi cei care isi fac de cap si isi bat joc de oameni si de tara noastra.
Eu am facut aceasta investitie,sunt de fapt la inceputul ei, dar sper din tot sufletul sa mearga nu doar pentru castigul meu personal dar si pentru turistii care ii cazez si care vin la mare cu speranta de a petrece clipe frumoase.
michelle
anda141 spune:
Marius, superbe fotografii.Unde anume in Croatia sunt?? Si pe mine ma inetreseaza vara asta marea din strainatate.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
grati.ela spune:
Desi ma gandesc sa dau o fuga de cateva zile si in Grecia sau Bulgaria eu nu renunt la litoralul romanesc. De fapt am redescoperit de doi ani statiunea Eforie Nord unde pe langa faptul ca la cazare beneficiez de servicii fara cusur la preturi mai mult decat convenabile, am avantajul de a merge si la Efosan - clinica de recuperare extraordinara. E drept ca centrul este invechit dar priceperea personalului compenseaza. Tot acolo e si un centru de cosmetica a Inst. Ana Aslan unde beneficiezi de superservicii la preturi f.rezonabile. Am mers in iunie 9 zile si ne-am propus sa mai ajungem inca in doua reprize. Ce pot reprosa: mizeria de pe langa Britannia. Pe plaja a fost curatel pt ca oamenii (vazand ca nu are cine curati) nu au mai aruncat resturi alimentare...
[Cost 4 persoane pt 27 zile cazare(camera cu 3 locuri in pensiune ***)+masa(preparata la vila)=42mil/ cost Bulgaria 7 zile=37mil. stiu ca turismul extern iti ofera si altceva dar daca vrei doar mare, soare, relaxare cred ca trebuie luat in calcul si analiza comparativa in ceea ce priveste pretul]
marius spune:
Pentru pozele pe care le-ati vazut cost global 27 milioane pt perioada 30.08 -> 08.09 in care am avut
Motorina pt masina dus intors, am mers si incolo si incoace in total vreo 2.400 km cu totul
Cazare pe perioada de mai sus ceea ce a insemnat un nivel de la o vila cu terasa 2 camere 1 baie un living+bucatarie complet utilata
Masa cum am avut chef si pe terase si pe cont propriu dar nu am gatit propriu zis poate micul dejaun de cateva ori ca era comod.
Suveniruri, inghetata cu kilogramele (sa luati ca e suuuper suuuper si ieftina), fructe
Un fishday picnik, deplasare cu vaporul, vizite pe insule, masa servita vin cantece, baie ( a se vedea pozele) o zi intreaga adica.
Deplasari pe coasta croata ba la Split ba in statiuni
Parcul de la Plitvice (am stat o zi intreaga sa nu ratati ca e super fain dar sa va rezervati o zi ca merita vazut pe indelete - a se vedea pozele)
Cam asta imi vine in minte.
Am plecat la liber pe cont propriu, ne-am oprit unde am avut chef si unde ne-a placut. Oferta e mai mult decat generoasa.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
iulissa spune:
Marius te rog sa ne spui cum se chema vila unde ati stat, si in ce localitate din croatia. Ati facut rezervarea inaintea plecarii, sau pur si simplu ati avut noroc de o zona/cazare super. Ma uitam pe paginile agentiilor, si la hoteluri de 3, 4 stele , preturile is destul de marishoare ( 450-650 euro).
Pot sa ma declar impresionata de frumusetile locurilor.
Inca o intrebare, cat te-a costat cazarea?..banuiesc ca ai platit in euro.
Te rog detalii.
Iulica, nevestica adorata
impreuna spune:
Pe mine nu ma mai tenteaza demult litoralul romanesc, La noi in tara prefer muntele, marea... dincolo.
Anul asta a fost Grecia si ne-a placut foarte mult, la anul vrem o locatie noua, asa pt diversitate:)
Marius, superba Croatia. Un singur inconvenient ar fi: prefer plaja cu nisip fin, avem sansa sa gasim asa ceva pe acolo?
Fla (sotie si mamica fericita)