Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Alina, felicitari! Arata f. bine si sunteti tare dragute!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am reusit sa fac si eu cateva poze cu bebe in wrap
http://new.photos.yahoo.com/viorel_calin/album/576460762394382943

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Bravo, f. dragute poze!Felicitari mai ales ca trebuie sa iti fi fost destul de greu cu 4 puiuti neastamparati!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Bic si Mamacangur, merci mult de aprecieri. Se face destul de greu mei tai-ul ca sa intru in business. Dar vreau sa-mi fac si un wrap ca tot am vazut cat de usor e de facut si voi sunteti multumite de el. Adita, pare tare multumit Stefan de noul culcush.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

da Guguluff, wrapul e mult mai usor de facut decat mei tai-ul(doar faci tiv la material), dar trebuie sa stii ce material sa cumperi, nu ca mine. o fi el practic, dar ca aspect nici nu se compara cu ce ai facut tu. pe mine m-a intrebat un nene necunoscut daca ala e un cearsaf sau ceva special pt bebe

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Pai nu e ceva special pt. BB??? Mie mi s-a spus sa am grija ca imi atarna fularul pe jos.Altii m-au intrebat daca e un prosop sau un ...cerceaf!
Asa ca nu esti singura.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

hai ca mi-a placut asta cu fularul atarnand. ei, daca ti s-a intamplat si tie, cu un wrap adevarat, m-am mai linistit. credeam ca doar mie mi se poate intampla fiindca, trebuie sa recunosc, n-am nimerit cel mai bun material. e si o culoare cam urata si se sifoneaza ingrozitor, mereu arata jalnic, oricat m-as stradui sa-l intind.dar n-am gasit alt material destul de aproape de casa, si prea departe inca nu am cum sa ajung, sa caut ceva mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Asa este cu romanul care le stie pe toate si se baga in toate. Am un marsupiu Chicco si un ring sling destul de fatos, desi e facut nu cumparat si oamenii se uitau chioras oricum. Caruciorul e cam singurul mijloc de transport valabil acceptat de populatie. Abia se obisnuiesc cu marsupiul, pana la wrap e cale lunga. Ba ca ii afecteaza coloana, ba ca ii cracaneaza picioarele, ba ca doarme cu gatul stramb, ba ca imi stic eu spatele si stau cocosata... Dar copii purtati aproape de unul din parinti, au mult mai multe avantaje asa ca, cainii latra ursul merge.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

asa e, si cu bebe in marsupiu se uita ciudat, ma intreaba lumea mai in varsta daca nu ii dauneaza la coloana. ei, incet, incet, s-o obisnui si lumea de pe la noi. eu ma intreb, acum sute de ani, la noi nu exista nicio modalitate din asta de carat bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mie mi se pare geniala metoda wrapului, acum ma gandesc sa ma duc pana prin Obor sa caut un material potrivit, sau mai multe, eventual sa fac cateva, sa ma pot asorta la diverse haine. Daca vad vreun babone ca se uita chiondarash la mine cu bebe in wrap, ii si zic vreo doua

Sau brodez naibii pe centru o duda care sa scrie ceva gen "ultima moda la carat bebei" si gata

A propos, cat de lung trebe sa fie? Si cat de lat?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput