Help! Scurgeri vaginale la fetite

Help! Scurgeri vaginale la fetite | Autor: bibisor

Link direct la acest mesaj

Doamnelor,
Ajutati-ma si pe mine cu ceva recomandari pentru scurgeri vaginale la fetite.
Fiica mea, are 13 ani si nici nu vrea sa auda de mers la ginecolog. I-am explicat ca trebuie sa faca o analiza pentru a putea medicul sa ii prescrie un tratament adecvat, dar nu am reusit inca sa o conving. Ma gandeam sa incerc un tratament naturist si intre timp sa vaslesc in continuare pentru a o convinge (n-as vrea totusi sa o duc fortat la cabinet ).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Tot vizita la ginecolog e cea mai buna solutie.
Daca nu, cel putin o vizita la medicul de familie poate fi de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Daca zici ca nu vrea la cabinet poti eventual sa o pui sa poarte vata si sa te duci la un laborator sa ii insamanteze o lama cu secretia luata de pe vata (dar trebuie sa fie proaspata).

Dar trebuie totusi facut un control. Poate fi o candida sau altceva mai rau. Ce culoare are secretia ? Miroase urat ?

Cum poate fi si leucoree, secretia tinerelor fete. E vorba de o secretie stravezie-albicioasa fara miros si care apare la adolescenta in urma transformarilor hormonale. La unele dispare dupa adolescenta, la altele poate sa tina toata viata.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianne spune:

Incearca sa mergi tu la ginecolog si sa-i spui despre ce e vorba...nu cred ca are ceva grav...incat sa te sperii si sa mai traumatizezi si fetita ducand-o la ginecolog. Si fata mea cea mare a patit la fel...recomandarea ginecologului a fost sa nu se spele ceteva zile cu sapun in acea zona( eventual exista un sapun anume pentru zone mai delicate) si sa nu manance dulciuri. Bineinteles ca s-a rezolvat problema destul de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bibisor, fetitei tale i-a venit menstruatia? Daca nu i-a venit, iar secretia arata normal, fara miros sau culoare deosebita, s-ar putea sa se apropie momentul menarhai.

Daca are deja menstruatie, convinge-o macar sa mearga la ginecolog, promitandu-i ca nu o va dezbraca nimeni, doar va sta de vorba cu dr. Poate capata incredere in medic si se va rezolva dupa aceea problema recoltarii.
Tu vorbeste inainte cu medicul sa nu o puna pe masa de consultatii decat daca o va convinge el.
De preferat ar fi sa gasesti o femeie ginecolog.

Pt. fetite este o trauma primul consult ginecologic, este un fel de "violare a intimitatii", nu va lasa pe nimeni sa o studieze acolo.
Poti sa ii explici ca toate femeile trebuie sa mearga la consult, nu e nici o rusine, si acolo tot corpul ei este si trebuie sa aiba grija de el daca vrea copii sanatosi, asa cum ai avut si tu .

Iti trebuie mult tact si diplomatie, dar sunt convinsa ca vei reusi .
Sanatate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Trebuia mai demult sa incepi in a i povesti toate astea. Raluca are aproape 7 ani dar la fiecare vizita anuala la doctor este consultata si la pasarica. E adevarat nu de un medic ginecolog dar procesul e acelasi.

Bibisor eu te sfatuiesc cauta ceva carti pe tema asta si da i sa citeasca si apoi discutati pe tema asta! Poate i mai usor asa!! Succes!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput