Help! Scurgeri vaginale la fetite
Doamnelor,
Ajutati-ma si pe mine cu ceva recomandari pentru scurgeri vaginale la fetite.
Fiica mea, are 13 ani si nici nu vrea sa auda de mers la ginecolog. I-am explicat ca trebuie sa faca o analiza pentru a putea medicul sa ii prescrie un tratament adecvat, dar nu am reusit inca sa o conving. Ma gandeam sa incerc un tratament naturist si intre timp sa vaslesc in continuare pentru a o convinge (n-as vrea totusi sa o duc fortat la cabinet
).
Raspunsuri
Criss75 spune:
Tot vizita la ginecolog e cea mai buna solutie.
Daca nu, cel putin o vizita la medicul de familie poate fi de folos.
sanziana72 spune:
Daca zici ca nu vrea la cabinet poti eventual sa o pui sa poarte vata si sa te duci la un laborator sa ii insamanteze o lama cu secretia luata de pe vata (dar trebuie sa fie proaspata).
Dar trebuie totusi facut un control. Poate fi o candida sau altceva mai rau. Ce culoare are secretia ? Miroase urat ?
Cum poate fi si leucoree, secretia tinerelor fete. E vorba de o secretie stravezie-albicioasa fara miros si care apare la adolescenta in urma transformarilor hormonale. La unele dispare dupa adolescenta, la altele poate sa tina toata viata.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
Dianne spune:
Incearca sa mergi tu la ginecolog si sa-i spui despre ce e vorba...nu cred ca are ceva grav...incat sa te sperii si sa mai traumatizezi si fetita ducand-o la ginecolog. Si fata mea cea mare a patit la fel...recomandarea ginecologului a fost sa nu se spele ceteva zile cu sapun in acea zona( eventual exista un sapun anume pentru zone mai delicate
) si sa nu manance dulciuri. Bineinteles ca s-a rezolvat problema destul de usor.
Dianami spune:
Bibisor, fetitei tale i-a venit menstruatia? Daca nu i-a venit, iar secretia arata normal, fara miros sau culoare deosebita, s-ar putea sa se apropie momentul menarhai.
Daca are deja menstruatie, convinge-o macar sa mearga la ginecolog, promitandu-i ca nu o va dezbraca nimeni, doar va sta de vorba cu dr. Poate capata incredere in medic si se va rezolva dupa aceea problema recoltarii.
Tu vorbeste inainte cu medicul sa nu o puna pe masa de consultatii decat daca o va convinge el.
De preferat ar fi sa gasesti o femeie ginecolog.
Pt. fetite este o trauma primul consult ginecologic, este un fel de "violare a intimitatii", nu va lasa pe nimeni sa o studieze acolo.
Poti sa ii explici ca toate femeile trebuie sa mearga la consult, nu e nici o rusine, si acolo tot corpul ei este si trebuie sa aiba grija de el daca vrea copii sanatosi, asa cum ai avut si tu
.
Iti trebuie mult tact si diplomatie, dar sunt convinsa ca vei reusi
.
Sanatate!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
corinadana spune:
Trebuia mai demult sa incepi in a i povesti toate astea. Raluca are aproape 7 ani dar la fiecare vizita anuala la doctor este consultata si la pasarica. E adevarat nu de un medic ginecolog dar procesul e acelasi.
Bibisor eu te sfatuiesc cauta ceva carti pe tema asta si da i sa citeasca si apoi discutati pe tema asta! Poate i mai usor asa!! Succes!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.