Somnolenta
De cateva zile am asa o stare de somnolenta, moleseala, nici nu stiu cum sa o descriu. Cert e ca ma simt tot obosita, si parca as dormi intruna. Altfel nu pot spune ca ma simt rau. Nu stiti ce anume ar putea sa-mi cauzeze o astfel de stare?
Raspunsuri
Crinutz spune:
Cauze pot fi multe dar la o sarcina te-ai gandit? am doua colege gravide si la ele asa s-a manifestat, printre altele.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Cristina_C spune:
Si la inceputul sarcinii te simti foarte obosita...Fa-ti un test![]()
Daca nu-i asta, poate ca nu dormi suficient. Tii vreo cura de slabire? Poate ai anemie, sau lipsa de vitamine.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Criss75 spune:
Merci pentru raspunsuri.
Iau anticonceptionale Diane 35, asa ca sper ca nu poate fi vorba de o sarcina.
Adevarul e ca de ceva timp tin cure de slabire, dar totusi incerc sa mananc multe fructe si legume.
Jocelyn spune:
Poate fi si din cauza caldurii excesive daca ai parte de asa ceva la serviciu sau acasa...
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
bibyrox spune:
Offf.. si eu patesc la fel si n-am chef de nimic. Dar la mine cred ca s-a acumulat oboseala. Ma culc foarte tarziu si ma scol in fiecare dimineata la 7. 
Cred ca 2-3 zile de concediu nu ti-ar strica nici tie! Asta ca sa-ti incarci bateriile...![]()

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

Criss75 spune:
Si eu ma culc seara pa la 23 si ma trezasc la 5, dar pana acum faceam la fel si tot nu m-am simtit asa. Inseamna oare ca imbatranesc
?
Cam in urma cu o luna am tinut o dieta in urma careia am slabit 6 kg in doua saptamani. De atunci mananc foarte putin si cam dezordonat, ca sa ma mentin, dar totusi mananc fructe destul de multe. Poate ar trebui sa iau si supliment de minerale.
Jocelyn spune:
Pai tu dormi 6h/noapte si ai slabit 6kg in doua saptamani si te mai miri de ce esti molesita?![]()
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
sheherezada spune:
Si eu ma simt obosita mai tot timpul si am starea asta de somnolenta.Si nu sunt nici insarcinata si nici nu fac vreo cura de slabire.Am starea asta cam de 2 luni de zile. Mai multi dintre cunoscutii mei se plang de lucrul asta...am luat chiar si vitamine dar tot degeaba...
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada