Somnolenta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu la fel!!!
As dormi intr-una. Insarcinata nu sunt, nici cura de slabire nu tin, si cred ca dorm destul de mult - vreo 7,5 ore pe noapte.

Poate sunt doar lenesa, sau imi place prea mult sa dorm!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si eu patesc asa de vreo 2 luni si nu e nici sarcina, nici lipsa de vitamine/minerale.
Cred ca e oboseala cronica la care se adauga stress-ul aferent...
'Neste concediu ar merge la fix !...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Merci pentru raspunsuri.
Iau anticonceptionale Diane 35, asa ca sper ca nu poate fi vorba de o sarcina.
Adevarul e ca de ceva timp tin cure de slabire, dar totusi incerc sa mananc multe fructe si legume.

cris...ce cura ai tinut????????

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

cris...ce cura ai tinut????????

Pozeeee

Mancarica

[/quote]
ana_maria222, am tinut dieta daneza si apoi am continuat cateva zile cu dieta cu fructe si lactate. Am slabit 6 kg si as mai vrea dar mi-e teama sa nu lesin pe strada daca mai continui cu dietele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Criss, nu e deloc saantos ce ai facut tu...
E clar ca te-ai "anemiat" sau "demineralizat"... Eu zic sa folosesti Weight Watchers, da rezultate si mananci sanatos, dar in timp. Asta ca sa nu le pui la loc cum incepi sa mananci sanatos/normal.
Vezi pe Femina intim, ca e subiectul. Sau da-mi un PM si iti trimit materiale si explicatii. Eu am slabit in 3 luni 8 kg si asta fara sa ma infometez.
Pupici !

Ana

PS Si ia-ti niste suplimente, gen vitamine A-Z... ca nu-i a' buna !

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

O solutie care da rezultate rapide este o cura de Spirulina -simpla sau combinatie cu alge marine. Si te ajuta si la slabit daca administrezi capsulele inainte de mase cu jumatate de ora.
La mine da rezultate de fiecare data. 3 capsule pe zi si in cateva zile sunt !
Nu continui cura mai mult de doua saptamani ca sa nu devin dependenta de ele . ( am citit eu undeva)
In mod logic nu poti continua la nesfarsit. Odihna si relaxarea -adica concediu ar trebui sa fie rezolvarea.

Sau sfant si simplu cum au zis si fetele :

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Asa eram si eu inainte de nunta, din cauza stresului si a faptului ca nu dormeam bine noaptea (stiti cum e, visezi numai tampenii legate de nunta)abia ma mai tineam pe picioare. Si cum timp de mers la dr nu aveam (la medicul meu de fam nu se fac programari, asa ca tre sa stai ore in sir ca intri sa iti dea o trimitere sau o reteta), am mers la farmacie si mi-au recomandat Supradyn. contine 12 vitamine si 8 minerale si oligoelemente. Vreau sa va spun ca efectiv m-au pus pe picioare. Parerea mea e ca it poti cump cateva tablete si sa vezi dc au vreun efect benefic asupra starii tale.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Si eu ma simt la fel . Oare ce se intampla ? O fi ceva in aer
Eu dorm in jur de 8 ore pe noapte , cateodata mai mult , cateodata mai putin , si tot somn imi este .

poze

Mergi la inceput