Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor nu stiu daca este locul potrivit sau trebuie sa postez in alta parte dar vreau sa va intreb despre relatia cu sotii de cand incercam sa facem un bbel!La noi este din ce in ce mai critic!Nu stiu ce este cu noi dar parca o luam razna,ne certam din orice motiv cat de mic ar fii tot ajungem sa nu ne vorbim!Am ajuns sa ma intreb daca mai este cazul sa fac copii!Sau mai bine zis cu cine fac?Va astept cu sfaturi ,este o perioada foarte dificila ptr mine!
Va pup si va multumesc ca existati!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by corinuk

Fetelor nu stiu daca este locul potrivit sau trebuie sa postez in alta parte dar vreau sa va intreb despre relatia cu sotii de cand incercam sa facem un bbel!La noi este din ce in ce mai critic!Nu stiu ce este cu noi dar parca o luam razna,ne certam din orice motiv cat de mic ar fii tot ajungem sa nu ne vorbim!Am ajuns sa ma intreb daca mai este cazul sa fac copii!Sau mai bine zis cu cine fac?Va astept cu sfaturi ,este o perioada foarte dificila ptr mine!
Va pup si va multumesc ca existati!

Ne luam de-o mana Corinuk..same situation si la mine..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CORINUK exista inevitabil tot felul de momente tensionate,momente cand ai impresia ca lupti singura,normale poate si datorita frustrarilor prin care trecem.
intr.o luna eu ma dadeam de ceasu mortii cu stimulari,pe care nu ai voie sa le faci decat 3 luni pe ani,monitorizari...etc,ii explicam asta,si el spunea ca nu vrea la comanda.simteam ca o iau rau.
alta data fix in perioada ovulatiei el a trebuit sa plece,eu am luat.o ca pe o mare ofensa,el saracu doar avea fff multa treaba,etc.

au fost multe in astia 3 ani,de cand incercam,a fost momentul suprem cu pierderea sarcinii de craciun,cand sotul meu tocmai dadea de baut la tot orasul,innebunit de fericire ca primise sub brad o pereche de botosei.
totusi si noi suntem uneori exagerate,si ei gresesc,ca oameni sunt,dar iubirea dintre noi iese mereu invingatoare.putina toleranta si pt.ei nu strica.sunt pusi intr.o situatie delicata,si sigur visul lor de a avea un copil era o noapte nebuna de dragoste pe plaja,si dupa...gata ,si nu controle la dr,ani de prestat la comanda mai mult decat la liber...etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

offf... nu vreau sa scriu peste tot..insa citesc tot si acolo unde consider ca trebuie mai zic si eu 2 vorbe!!
Ne luam de manutza cu toatele!!
Eu la un mom. dat acum vreo cateva luni voiam sa deschid un subiect dar citind pe ici pe colo unde fetele postau niste scoruri la frecvente de ma lua raul!!
Am avut si noi astfel de momente...cand m-am stimulat cu pastile degeaba caci sotul meu sex la comanda nu face si pace...Iar in timp chestia s-a adancit si a devenit cam grava...caci la un mom. dat ma gandeam oare de ce vreau eu copil!!
O femeie insa ar indura orice...plange, se agita, se da cu capu' de pereti...pt. o treaba...dar barbatul NU ( poate or mai fi exceptii nu-i bag pe toti in aceeasi oala) stiu doar ca al meu nu si pace!!
Am inteles asta mult mai tarziu..dupa certuri...vina aruncata pe el( care saracu' voia si el bb la fel de mult ca mine)
Sex la comanda am ajuns sa cred ca nu putem...asa ca am lasat balta tot...
Acum ma pregatesc de inseminare....voi face tot ce depinde de mine...insa cu inhibitia sotului nush ce voi face!! Mai ales ca buba mare la el este!! Ma gandesc cu groaza ca o sa recolteze...si nu va inchipuiti cat de greu ii este( are experiente tare neplacute cu Giulestiul...si nu cred ca s-a schimbat ceva in bine)... Am incercat sa ma detasej...sa judec la rece...si sa nu mai pun la suflet....ii consider bani pierduti si punct...nu ma mai consum...macar sa raman eu...ca nici nu mi-ar mai pasa...Oricum nu-i spun cati bani dau pe medicamente/ teste si alte prostii... caci l-as deprima de tot...
Trebuie sa fim f. diplomate si sa ne portam cu ei f. finutz...asta e...
Eu am inteles asta din pacate tarziu...cand...daca nu luam masuri puteam ajunge rau..si era pacat...caci intre noi a existat exista si va exista IUBIRE!!
Si asta cred ca e cel mai important!!
DANY ...va urez sa aveti nervi de otel... VETI INVINGE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna corinuk sa stii ca nu esti singurica de mult doream sa deschid si io intrebarea asta dar ma temeam ca nu o sa fiu inteleasca corect din momentul ce io scriu ca fac tot posibilul de avea un copil..
La mine a fost si este o perioada dificila intre mine si sot deoarece am ajuns sa inteleg ca el are totusi alte prioritati mai mari in viata decit a educa un copil si io imblu frustrata ca nu pot ramine, si am trats o concluzie aici si o baricada ca, degeaba o sa fac io tot felul de lucruri spre a capata acea sarcina dorita daca el nu va pune umarul impreuna cu mine...urma o perioada ca ne intrebam daca mai vrem sa stam unul linga celelalt toata viata asa cum am promis in fata lui Dumnezu intr-o zi de toamna frumoasa 23 oct.. intr-o biserica din Chisinau, ca vom fi alaturi si la bine si la rau orice s-ar intimpla da............................urmeaza.....
Da el face casa visurilor noastre dar numai stiu daca sa ma includ su eu acum in lista, ca el este mai preocupat de design interior, exterior, cu parintii lui dar eu ce fac ma chinui sa fac copii asta am primit ca repros. Luna asta am zis gata Doamne ajutama sa ma concetrezi asupra servicului sa pot sa mi dau tot ce pot de la mine, ca sotul acum nu are nevoie de mine si nu are rost sa vars atitea lacrimi in toate partile sa fiu deprimata cu ochii rosii de plins mai infiecare zi, poate o sa vina ziua cind TU ve decide cind o sa ne binecuvinte zi cu acest copil sau nu, doar nu o sa fac impotriva voii Tale!!! Asa fetelor am hotarit cu toate ca Dr mia zis sa fac monitorizare din nou luna asta ca nu vede piedica la mine de a avea un copil... cam asa stau lucrurile la mine acum, sper sa se rezolve aceasta situatie si nu nu mai la mine dar la toate dintre voi care treceti acum prin aceasta perioada dificila.
Sa ne incurajam ca poate totul o sa fie asa cum ne dorim, sa ne ajute Dumnezeu!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetelor!Ce frumos scrii tu Marryan , pe sufletul meu sa stii!
Of , nu ne ajunge frustrarea din fiecare luna cand vin uratzii , trebuie sa ne mai certam si cu ei?
Eu zic ca trebuie sa rezolvam cu tact si cu multa rabdare ....da .......tot noi , fetele
Ca si eu acum o luna jumate faceam teste de ovulatie si cand iesit testul pozitiv ii zic hai si el ca nu are chef.....na , chiar iti vine sa il iei la bataie
Asa ca nu ii mai spun cand e perioada buna;daca vrea ceva inainte nu capata nimik; si il tin pe uscat pana cand trebuie.......el chiar nu stie a cata zi e ...etc........oricum la ce ii foloseste?Ma stresez eu destul pt amandoi
Va pup pe toate si sa trecem mai repede pe lista cu gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lorinaoo1: din cate stiu, HSG costa pana in 1 milion de lei, depinde unde o faci. La Giulesti - Bucuresti este 1 milion substanta de contrast. Eu inschimb la Giulesti am platit radiologul - 200.000 lei si dr. mea - 500.000 lei si nu am mai platiti substanta. Cand am facut-o in alta parte, la alt dr, nu am platiti nimic. Depinde....Din cate am auzit se fac IA si in Iasi, dar nu stiu exact care doctori / spitale fac asa ceva. Poate te mai ajuta celelalte fete. Pupici si tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
Ca in orice casnicie si eu am avut probleme cu sotul la inceputul acestui anevoios drum. Acum 4 ani cand am inceput investigatiile a trebuit sa faca si el spermograma sa ni se dea tratamentul adecvat. In momentul cand a aflat a devenit foarte nervos, agitat dar durerea mai mare a fost cand mi-a zis ca daca este el de vina o sa ma faca sa ma despart de el. Stateam cu frica si ma rugam sa fiu eu cea care nu poate si pana la urma asa a fost Eu sunt cea cu probleme El este bine. Timpul a trecut si incet incet a inteles ca noi femeile induram mult mai multe decat ei mai ales dupa cele 2 inseminari nereusite, plansul si durerea cand vad dupa o luna ca nu a fost nimic, controalele lunar la medic si plus pungile de medicamente pe care le iau. Acum zice ca daca ar fi sa faca spermograma saptamanal nu ar mai avea nimic de comentat. Eu incerc sa-i inteleg si pe ei, noi femeile mai discutam pe acest forum, cu o prietena, mama, sora, ne mai descarcam, sufletul intr-un fel, dar ei barbatii nu prea au cu cine si tin durerea in suflet si cred ca de asta sunt mai irascibili in unele momente. Trebuie sa ne intelegem si sa ne sprijinim reciproc ca oricat am cauta alinare in alta parte tot la cel de alaturi o gasim fie ca suntem noi, fie ei. Sa ne rugam in continuare ca poate intr-un final o sa avem si noi copilul mult dorit. Fruntea sus si nu va lasati doborate de durere. Fiti niste luptatoare pana la capat. Sa aveti o duminica racoroasa dar cu multa caldura in caminul conjugal
Va si multi de la mine.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Mult ne-a luat sa discutam pe subiectul asta!Problema este in felul urmator,sunt curioasa exista vre-o unul pe care sa il intereseze asa mult precum ne dam noi de ceasul mortii cu ovulatii,monotorizari etc??????????Ei asteapta momentul critic cand vin uratii si cand ne vad cu fetele lungii atunci isi dau seama si se streseaza!Eu foarte mult astept momentul in care o sa fie sotul meu linistit,nestresat!Oare va fii vreodata?Daca il vedeti cand vorbeste cu alti despre copii cat isi doreste, ca ar face orice,ca abia asteapta..bla,bla dar cand este vorba de prestat ete, este o perioada incordata la serviciu!Si da-te Corino cu capul de pereti!
Oricum sper sa ne linistim putin acum in concediu,dar fara roade caci trebuie sa para uratii!Va pup si va urez o duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Thabitha, mersi mult pt informatii. Ma simt mai usurata un pic, pt ca eu auzisem ca HSG ar costa 3 mil si m-a luat cu dureri de cap. Cat despre IA, din ce am mai citit eu pe net, costa intre 1500 si 3000 de euro!!! Asta fara analize si stimulari. De IA in Iasi inca mai caut - nu am auzit pe aici de niciun medic care sa faca asa ceva, doar la Bucuresti, Cluj, Hunedoara si Timisoara.

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput