Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lorinaoo1: cred ca un pic confunzi lucrurile: IA = inseminare artificiala, adica sperma sotului se centrifugheaza, se aleg cei mai buni gigei, iar acestia se introduc in uterul femeii la momentul presupus al ovulatiei. Aceasta procedura costa intre 2 mil. la Giulesti si 500 Euro la clinicile particulare. Se poate face fara stimulare, daca femeia ovuleaza ok; sau cu stimulare (in general se da clomifen care se gaseste sub denumirile de Ovamit sau Clostylbegit). Se poate face si o stimulare mai puternica, cu menogon sau puregon. Depinde de dr. Oricum, acest tratament nu e f. scump (clomifenul de ex. costa circa 110.000 lei cutia cu 10 pastile - in prima luna in gen. se da stimulare de 5 zile cate 1/2 pastile sau 1 pastila pe zi).

Ceea ce zici tu de 1500 - 3000 euro - cred ca te referi la FIV, care e o procedura mult mai laborioasa si desigur mai costisitoare, inclusiv tratamentul, care trebuie sa fie unul mult mai puternic decat la IA. FIV nu am auzit sa se faca la Iasi. Daca vrei, zi-mi exact ce procedura te intereseaza si discutam pe aceasta tema. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Thabitha, am cam incurcat borcanele, intr-adevar, dar cu date luate de pe net, deci sunt pe jumatate vinovata. Cred ca nu am citit ce trebuie, oricum , am intrat si la subiectul "Inseminare" si m-am mai linistit. Doctorita mea vorbea de inseminare artificiala, desi rezultatele de la spermograma sotului sunt dezolante. Nici eu nu am o ovulatie normala, adica nu am, dar speram, cu tratamente, sa mai amelioram lipsurile (stiu, nefericita asociere de termeni). Dna dr ne-a sfatuit sa eliminam sursa de stres - hmm, daca ar fi asa de simplu... Constient, reusesc sa simulez detasarea, cand raman singura, insa, numai sufletelul meu stie. Si ce e mai aiurea e timpul asta care parca nu vrea sa tina cu noi; si mai e si august, cand toti doctorii pleaca in concediu . Dar toata asteptarea va merita, stiu asta!

Va si va pe toate!

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutari! sunt alaturi de toate fetele care au mici discutii cu sotii in legatura cu subiectul bb...daca va incalzaste cu ceva eu cred ca pot afirma ca majoritatea sunt asa in sensul ca nu-i intereseaza atat de mult cat ne intereseaza pe noi si in nici un caz ei nu ar fi capabili de atatea sacrificii cum suntem noi...prin natura lor sunt asa....dar cu rabdare si multa iubire se rezolva totul...eu asa cred...deocamdata al meu sot se arata foarte intelegator si rabdator si inca nu s-au ivit certuri intre noi privind acest subiect...dupa cum stiti eu am trecut printr-o pierdere de sarcina de curand si nici nu si-ar permite sa-mi faca mofturi si scandal ca-l bat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nushulica, noi suntem fete istete si stim ca nu trebuie sa spunem chiar totul barbatilor, ca se sperie repede. Inhibitia lor e cel mai mare dusman al nostru, nu-i asa? Tu ce mai zici? Cat mai ai pana te apuci de ? Ma gandeam zilele trecute la superba fustita alba cu care erai imbracata la intalneala - sper ca nu au ramas pete Uite de la mine si multi-multi.

Alionushca, tu nu ne-ai mai vizitat de mult. Mai vino cu o raza de soare (nu canicular)si cu

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lorina nu a ramas patata fustitza stai linistita...de treaba deja ne-am apucat de weekendu trecut cand am fost la amren-am mai avut rabdare...vedem noi ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor, eu sunt cu nervii cam in batista. In weekend am avut petrecere la casa de la tara a socrilor mei. Foarte frumos. Au fost acolo cei mai apropiati prieteni ai nostrii, sotul meu s-a dat peste cap sa iasa totul bine. A iesit nu zic nu. Problema este ca aveam 2 gravide la masa, dintre care una fina mea (de va spuneam de ea) care abia a aflat si e foarte incantata evident si numai despre asta vorbea. Era in centrul atentiei si povestea cu lux de amanunte ca EU sunt de vina ca i-am spus ca nu e intotdeauna usor sa faci copii si ea atunci s-a pus pe treaba, desi ar mai fi asteptat, si na ca i-a iesit de prima oara. Imi venea s-o strang de gat. Si multe altele - ia castronul ala din fata ca mi-e greata. Nu fuma langa mine ca mi se face rau (ea care pana saptamana trecuta fuma 2 pachete pe zi) - eram in aer liber precizez. Si multe multe altele. Cert e ca eu nu mai pot, ma scurg toata. Sunt la a doua luna de stimulari dar nu am deloc incredere in fortele mele. Am senzatia pregnanta ca totul e in van. L-am sacait si eu pe sotu' - luna trecuta a carait si el putin la comanda, dar s-a supus intr-un final, ma gandesc insa ca o sa devina din ce in ce mai greu. Acum m-am chinuit sa-l conving sa mai faca o data spermograma, desi anul trecut i-a iesit bine, dar parca m-as simti mai linistita cu 2 analize la interval de un an de la 2 laboratoare diferite. Sa stiu sigur ca macar el e ok.

Nu stiu ce sa ma mai fac fetelor. imi vine sa plang. Am atata treaba la servici dar eu numai la cat de stearpa sunt ma gandesc.

As vrea sa fac si eu inseminare. Oare se face oriunde, orice doctor iti face, sau trebuie sa ma duc la Giulesti si/sau la Medsana? Medicover nu face??? Ce stiti? O sa o intreb pe dr. mea maine ca ma duc la monitorizare.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Miramar draga mea te inteleg perfect si stiu ca nu te gandesti la nimic decat la clipa cand o sa fii si tu gravida, dar trebuie sa fii puternica si increzatoare ca o intr-un final o sa reusesti.
Referitor la IA sa faci monitorizarile necesare sa vezi daca ai ovulatie si exact cand sparg foliculii sa ai sanse mai mari.
Pe mine doctorul m-a intrebat de ce sunt atat de stresata caci atata timp cat nu ma calmez si sa fiu mai relaxata nu o sa reusesc iar nanalizele (in special prolactina) o sa fie tot proaste, totul este pe fond nervos. Dar cum naiba sa tecalmezi si sa nu te mai intereseze nimic cand nu esti firea sa fii nesimtit. Eu sper ca o sa avem toate intr-o buna zi Bebelusi si o sa uitam de toate necazurile de acum.
Te pup si sa auzim de bine.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Miramar, eu am vrut luna aceasta sa fac inseminare cu dr.Cocei la Giulesti, cu toate ca nu sunt pacienta ei, ci pt ca asa am vrut eu, mi-a placut ce-au scris fetele despre ea. Am sunat la spital, am facut programarea la dansa cam in a zacea zi, care a picat azi, am trancanit cu dumneaei, m-a monitorizat, vineri posibil facem inseminarea. Nu-i mare pregatire.
Fetelor, in ce priveste contactul sexual dirijat, va inteleg pe toate, si banuiesc ca majoritattea ne intelegem intre noi.
Bietii baieti, stanjeniti si inhibati!
Oare cum ne vad ei pe noi, cum vorbim cu dezinvoltura despre toate, stiu ca mergem pe la doctori sa umble cu toate cele prin-nauntru, dispuse sa facem orice! Cred ca ne cred ori nebune ori f curajoase!
A avut al meu o perioada de m-a facut sa pierd exact cum descrieti voi luni cu activitate frumoasa, in care ma zbateam o luna sa vina momentul si sa ma gaseasca pregatita, teste de ovulatie, topaieli la baie cand aparea a doua liniuta, fuga la magazin sa cumpar ceva special, o sticla de vin rosu puterea ursului, intram pe net sa caut o reteta jmekera, imi spalam tinuta underwhere nebunatica din timp si-o parfumam frumos, preagateam cada cu spuma, si el, banditul, parca mirosea ceva, nici cu buldozerul nu-l urneam la culcare, mai sta un pic, mai se gandeste, il doare capul, stai ca s-a constipat si adorme pe tron, cand ajungea in pat imi venea sa-i dau cu ceva in cap si sa urlu nicidecum sa ma mai dragalesc cu el.
A doua zi imi parea rau ca am pierdut momentul pt nervi, si ma gandeam ca luna urmatoare...pe langa toate astea iau si un distonocalm!
Din experienta mea, oricat de bandita as fi, el e si mai si, are un nas si-un presentiment....chestie de subconstient.
Cum trecea ovulatia, pac si al meu ma cadorisea cu mult calm si pofta nebuna!
Luna urmatoare m-a invatat un doctor caruia ii povestisem: asteapta-l sa adoarma, stinge lumina, mai stai nemiscata 5 min, sa nu se prefaca, si ataca tu problema. Ei cand sunt somnorosi, cedeaza mai usor si mai bine.
A mers! In toate zilele premergatoare ovulatiei! In noaptea cea mare, pas daca a adormit. Mirosea el ceva. Stau eu stau, ma prefac ca citesc, nimic. Si mi-era un somn, de nu puteam sa stiu nici de ce nu ma mai culc odata. I-am spus sa doarma odata sa nu se mai foaisca. Mai trag eu de mine, intr-un final se linisteste. Imi mai ramaseses chef cat sa ma culc cu spatele la el. In fine, mai stau eu 5 min, cu ultimele puteri las cartea, sting lumina, cand deodata: Noapte buna!
Cred ca va inchipuiti ca n-a iesit nimic!
Luna urmatoare am stat botoasa toata perioada ovulatiei, de nu stia bietul om ce-mi casunase. Pai imi casunase, ca n-am mai incercat nimic, si tot eu eram suparata pe el ca sigur daca voi incerca n-o sa fie nimic, asa ca la ce sa ma mai chinui, si ma suparam si mai tare. Bietul de el ridica nefericit din umeri si se intreba unde a gresit. Ma intreaba daca nu vreau o bluza de la Monago.
Pana la urma, asa cum spune toata lumea, am avut o discutie.
Mai intai cand a intrat in camera m-am facut ca deabia a cincea oara l-am auzit cand ma intreba ce am, am oftat, ochii in tavan, am pus botic, m-am chinuit sa plang un pic, i-am zis cu voce scazuta cat ma chinui eu si pe el nu pare sa-l afecteze, i-am spus ca nu vreau sa-i stric viata, nu mai stia bietul om cum sa ma mai linisteasca si sa-mi promita cate! I-am spus ca daca prefera lunar sa faca treaba de unu singur la closetul Giulestiului pt inseminare...
De atunci, e super, ii spun de la inceputul saptamanii cand, sa vedeti cum se mai ferchezuieste, face dus, se da cu after-sheavul meu preferat, pune chilotii de chip&deils periculosi, si stiga dupa mine sa urc mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Sherita esti foaaaaaaaaaaaaaarte tare!Te felicit ai reusit sa il scoti din cotidian!Eu daca ii zic ca ovulez atunci este mai rau!Am cam patit-o...sa va povestesc acum cateva luni eram dupa calculele mele la ovulatie si ca sa ma asigur de o treaba ma duc la farmacie si cumpar un test de ovulatie!Ajung acasa il fac,ies II liniute!Fericita nevoie mare...ma duc cu testul in mana sa i-l arat!Cea mai mare prostie!!!!!!Ne-am pregatit noi,bai spumate,vin rosu cand sa trecem la fapte ne-a cazut moralul!Saracul atat de tare isi dorea incat a plecat de langa mine de rusine...niciodata nu patise asa ceva!Cred ca de atunci am invatat multe lucruri despre sotul meu si cred ca toti sunt inhibati asa!Din dorinta aia nebuna totul se transforma !!!!Asa ca noi suntem cele mai puternice si trebuie sa tinem un echilibru tot ce tine de dorinta asta arzatoare de a avea un bbel!
Daca am scris alte in alte limbi va rog sa ma intelegeti dar am pacient pe scaun si eu stau la calculator!Sa imi fie rusine!
Va pup si va urez o saptamana buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele!!! am citit cele scrise de voi, asa ca nu mai aduc si eu completare ca nu mai are rost: SI LA NOI ESTE LA FEL!!!!!!!! trebuie sa dupa el, sa fac orice pentru a putea in perioada ovulatiei... mama parca e ca un facut, cand este perioada, nu are chef, e obosit.... iar cand nu e ce dragastos e paraca ar fi miere........
Nu maio stiu ce sa fac, parca am innebunit... eu ma chinui cu tratamente,cu consultatii, cu n medici si el... este obosit... imi vine sa-l iau la bataie....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput