Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Floarea de colt, m-as bucura tare mult sa iasa pozitiv la amindoua.

eu de obicei inainte de rushi, am dureri de burta, dar acum nu am nimic, aseara m-a durut ovarul drept( de fapt ma intepa)si am luat un flamexin.

pupici

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor, sper sa nu ma prea tare ca nu am raportat. dimineata m-am trezit ffff tarziu (ca sunt cam somnoroasa de la un timp????) si am fugit la treaba.
oricum , am stat si m-am gandit la zecile de teste stricate de-*a lungul timpului, si m-am gandit sa mai astept pentru ca toate au fost I , facute cu o zi inainte sau chiar in ziua cand veneau rushii
asa ca m-am hotarat sa mai astept pana luni sa vad care-itreaba. vreau ca testul asta sa fie ala cu noroc, care sa ma faca sa sa
dupa cum am vazut pe aici luni se vrea a fi un inceput de saptamana plin de vesti... sper sa fie de bine, eu sunt sigura ca o sa se lase cu si cu
hai fetelor, sa facem pentru toate -dutzele de luni.
eu va pe toate si hai , cu curaj sa speram. si sa ne tinem la curent cu ultimele stiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Loina_ln iti tin pumnii - imi place decizia ta de a face testul luni, ii cam greu dar vezi cum trece o zi fara rushi parca e mai bine. Eu abia acum descifrez simptomele care le-am avut - somn la greu - eu sunt de felul meu somnoroasa, mai ales daca stau acasa nu prea am de la ce sa obosesc, insa prea era suspect - adormeam si in autobus - sper sa fie la tine somnul primul simptom - asteptam pina luni - noi nu rezistam, da tu trebuie sa rezisti

Aliona

Mergi la inceput

salut
z 27, nu au venit rushii.

simt o presiune in burtica, intepaturi de ovare nu mai am, dureri de spate nu, doar ca mi-e somn tot timpul, si de 2 zile ametesc , iar sanii sint durerosi cind ii ating dar nu foarte tare.

Loina_ln iti tin pumnii pentru luni, sa dea Dumnezeu sa fie cu 2 liniute.

pupici

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Pusichet tin pumnii sa fie cu ochisori.

Simptome ai asa ca te poti gandi la un test pe luni.

Te pup dulce. Da DD sa fie samburel !

katthy

Mergi la inceput

Katthy multumesc de sustinere, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Pusichet,Loina_inva tin pumnii sa fie ....
Fetelor nu stiu unde sa postez intrebarea pe carde o am, asa ca va intreb pe voi: eu am fost operata de SEU, doctorita mi-a spus ca embrionul era aproape de ovar, si ca au taiat putin din trompa.... la HSG scrie ca trompa stanga este obturata in urma salpigotomiei.... acum intrebarea este aceasta trompa mai este functionala???? ca mie dr mi-a spus ca dak vreau sa fac laparoscopie deschide si trompa operata....Va rog sa ma lamuriti dak puteti ca nu mai stiu ce sa cred........

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Fetelor nu stiu daca ma mai tineti voi minte dar sunt pe lista aspirantelor optimiste de 2 ani si a venit timpul sa va anunt ca trebuie sa ma mutati la .
Va astept si pe voi cat mai curand.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Tanya felicitari gravidutzo - zici ca mergi in alta listuta - pai sa fie intr-un ceas bun - sa fie un bebelus sanatos si o sarcina usoara pina cind iti tii bebelusul in brate - deci te asteptam la mamici martie- aprilie 2007

Pusichet imi plac simptomele tale - sa dea Domnul sa fie doua liniute

7+

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tanya felicitari, sa ai o sarcina super usoara, o nastere pe masura si un bebe perfect

Poze Laura

Mergi la inceput