Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Tanya felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Tania cele mai cele felicitari sa fiti sanatosi si tu si samburel, sai o sarcina cat se poate mai usoara si fara probleme, si o nastere ca fulgul de usoara si ca gandul de rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Tanya , FELICITARI !!!

Sa fii sanatoasa si tu si bebelasul, sa ai o sarcina usoara si la sfarsitul ei sa ne trimiti poze cu comoara ta !!! Sa te bucuri de fiecare clipa de sarcina ! Iar dupa aceea, cand o sa-ti tii in brate copilasul, sa simti fericirea de a fi binecuvantata cu asemenea minune...

Uitati, fetelor, a salvat Tanya situatia saptamana asta... Ea e graviduta noastra din aceasta saptamana , asadar SUS MORALUL !!! Se instaureaza deja un obicei aici... saptamana si graviduta... Asa ca aveti grija... eu plec in concediu si revin peste 2 saptamani... asadar astept sa gasesc vesti cu cel putin 2 gravidute noi... Iar daca va hotarati sa plecati toate la odisee, lasati-mi si mie un mesaj, sa vin si eu cu voi

Pentru ca azi e ziua 1 (uraaaaaaaa... uraaaaaaaa... uraaaaaa...) si sper din tot sufletul ca de luna asta sa primesc si eu unda verde pentru "productia de bebelaci" ... Si sa vedeti atunci ce o sa va mai innebunesc cu simptome, presimtiri ( Miramar, vei avea ocazia sa-ti iei revansa atunci - hehehe ), teste si posibilele lor interpretari ...

O sa-mi fie tare dor de voi... Da' promit sa ma intorc cu forte proaspete... Iar daca voi avea timp sa caut un Internet cafe... voi mai arunca o privire pe aici... sa vad care a mai cazut in butoiul cu depresie... Miramar ! Te las aici responsabila cu scosul din butoi ! (asta ca sa ma asigur ca nu cazi tu, ca daca esti responsabila tre' sa fii afara din butoi, sa le intanzi o mana de ajutor fetelor care au alunecat inauntru).

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Multumesc mult pentru urari si va doresc si voua din suflet sa vi se indeplineasca dorinta de a deveni

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Luy odihna placuta - sa petreci o vacanta de vis si momente de neuitat, sa vii cu forte proaspete si da - te asteptam sa ne inebunesti cu simptome, teste si de toate - important bine sa fie

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

vai ce ma bucur, chiar eram tristulica un pic ca nu se anunta nici o gravidutza pe saptamana asta - Tania felicitari. Iti doresc un bebe sanatos - sunt convins ca va fi cel mai frumos si mai grozav si o va bucura pe mamica lui nespus. Sa ai cele mai frumoase 9 luni din viata ta iti doresc!

Luy - ca de obicei mi-ai adus zambetul pe buze. Incerc sa pastrez optimismul tau si sa ridic moralul fetelor - din pacate voi acoperi doar prima saptamana din concediul tau ca in a doua plec si eu in concediu, dar voi gasi eu cui sa las stafeta

Va doresc o duminica placuta iar tie Luy un concediu frumos in care sa te odihnesti, relaxezi, distrezi si mai ales sa te iubesti cu sotul tau fara sa te gandesti (prea tare la bebei)

Va pup - Tania pe tine mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

TANYA FELICITARI SARCINA USOARA !!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

salut
z 28 nu au aparut rushii
mai astept

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor - ieri am fost in vizita la nasii nostrii, am facut un gratarel si-am mai stat de vorba. Ei au un baietele ce va implini 2 anisori pe 20 sept. - e cam fitos si rasfatat dar este frumos ca un inger. Ii atrag mai nou mai mult barbatiii decat femeile asa incat pe mine nu prea ma mai baga in seama. Il urmaream insa pe sotul meu cu el, cat de frumos se joaca, cum se prosteste, cum rade copilul ala la prostiile lui si cum ii sclipeau ochii sotului meu. Intai m-a apucat disperarea, tristetea amara ca eu de ce nu pot sa-i fac un baietel (Luy nu ma bate), insa in secunda urmatoare m-am ambitionat, mi s-a revoltat organismul si mi-am spus si tu poti si o sa faci si o sa aveti copilul vostru si o sa se joace cu el si mai frumos!

Se poate fetelor se poate! Uitati-va la Tania, la Tabitha la Aliona si la toate celelalte gravidutze, foste aspirante!

De astazi am bagat in alimentatia mea si-a sotului obligtoriu miere si o lingurita de polen dimineata la micul dejun, am auzit ca face bine.

Fetelor ce e cu stelutzele alea aurii la subiect ca nu ma prind defel.

Mergi la inceput

salut
v-am spus ca sint in z 28, rushii nu au venit, dar nu m-am putut abtine sa nu fac un test, care a iesit clar negativ, am facut dr. sigur.
deci nu sint gravida, poate ca luna viitoare o fi mai bine.
simptome de ciclu nu am, doar o oboseala de dimineata parca nu as fi dormit deloc, si mincarimea de sani.

mai astept

ana maria

Mergi la inceput