Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

LUY- bravo pentru raspuns, da chiar asa ce treaba e asta ? simtim, banuim , presupunem?
Numai Dumnezeu stie cu adevarat.

RALUCAMI - referitor la intrebarea ta nu stiu , nu am auzit acest termen dar cred ca are aceasi legatura. Si sa stii ca am o prietena care e insarcinata si are aceasta problema si nici macar nu si-a dorit acest copil. Vedeti cum sta treaba cu soarta si cu tot ce ti se intampla?

si as vrea sa va intreb ceva ?
vi se pare normal ca in ziua 23 in timpulsa simti ceva ciudat in stomac, ca si cum ar fi ceva acolo mai jos in abdomen? Sincer aveam impresia ca sunt insarcinatat in vreo luna inaintata.
sa nu va ganditi la chisturi sa altele ca nu sunt am faacut eco nu demult.
a patit cineva asa ? sau e vreo aiureala de-a mea din tot felul de vise pe care mi le fac.

da da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

OOOOOO ce-am lasat asa spatiu?
uite cum ocup eu paginile aiurea . astept . asta e , merit.

am uitat sa raportez Z23 - semenle sunt in pauza , dar asa m-am calmat. luna asta am cam fost pe langa cel putin asa cred. Ovulatie in ziua 15 și în 13 și 16. Asa ca las la voia Domnului. - toate.

da da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vas - da edit la mesaj si sterge spatiul liber.

Luy ai dreptate sa ma bati - nu stiu de ce am devenit asa pesimista, cred ca pentru ca am sperat si chiar am crezut ca o sa reusesc la prima luna de stimulare, era imediat dupa HSG si urma sa vina ziua mea cu schimbare de prefix si fix cam de ziua mea ar fi trebuit sa aflu daca am reusit sau nu. Chiar am sperat ca ma va ajuta D-zeu. Si dezamagirea a fost dureroasa, cuplat cu faptul ca in loc sa aflu ca sunt eu bortoasa am aflat de fina care in prima luna a incercat si a si reusit - cred ca de aia. Dar imi dau seama ca v-am innebunit cu pesimismul meu si imi dau seama ca semnele de rusi ar putea la fel de bine sa fie semne de o posibila sarcina, asa incat gata promit sa tac.

Vas - si eu mai am uneori dureri la si n-am nici eu chisturi. In unele pozitii si in unele zile alea lunii probabil ca pe anumite parti ma inflamez ca nu stiu alta explicatie. Oricum daca ar fi ceva grav ar fi de nesuportat - eu imi aduc aminte acum vreo 4 ani cand facusem un chist de toata frumusetea - ziceam ca mor cand am incercat sa . A trebuit sa ne oprim. Culmea e ca atunci m-am dus la dr. si doctorita mi-a recomandat chiar cat mai mult ca cica la contact se poate sparge chistul , l-am cam chinuit pe sotul atunci (era viitor sot pe vremea aia ).

Va pup - o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miramar si tu da edit si pune pauze intre galagioshii aia, ca ai labartzat pagina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Aoleu - Laura bine ca mi-ai spus, nu stiam de unde se facu
pagina in halul asta. Gata m-am conformat!

....da' chiar unde-i Loina???? Ai facut testul??? te rog sa te prezinti la raport! Vreau petrecere!

...observ ca Aliona si mai nou Tabitha ne-au parasit, probabil s-au dus la odisee si-au uitat de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Buna fetele... nu am mai intrat sa scriu de ceva vreme... dar v-am citit every day. Am fost cam deprimata ca au venit rushii desi credeam ca sunt sigur luna trecuta dupa ce stari aveam (pesemne de la atatea hormonale ce iau)... dar m-am obisnuit cu ideea asta de ceva timp ca tot speram (toate) in fiecare luna si nu se intampla ca sperantele noastre sa devina mai redepe realitate. Dar las' ca vine si vremea noastra...
Acum sunt la a doua stimulare... tocmai ieri-alaltaieri ce a trecut ovulatia si acu astept cu nerabdarea pe care o cunoasteti cu toate... Mi-am promis mie ca luna asta nu mai cumpar nici un test de sarcina pana nu se fac macar 5 zile de intarziere... sper sa rezist... ca nu stiu cum se face dar parca rushii astia au vreun detector : cum simt ca am facut testul de sarcina cum .. hop si ei vin dupa o zi-doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Miramar ehehei cum sa va parasesc

Voi stiti ca am un frate mai mic si anul asta are admiterea- pai cu problemele lui am inceput sarcina si tot cu ale lui o continui -intr-un stres nu saga.

Marti a avut examen - adica modelarea visesaza sa fie tehnic dentar) - am stat 3 ore sub usa cit a durat modelarea, apoi o noapte de nesomn cit sa aflam rezultatul , slava Domnului avem ( da avem - ca peste tot in doi mergem) 9,8 - acum alte doua nopti de somn aiurea cit sa aflam daca a intrat la facultate - sunt foarte multi doritori si din Chisinau doar 6 vor lua - asa ca va imaginati in ce stres traiesc - ma mai fiti eu prin forum si mai scriu cite ceva - dar mintea ii la admitere.

Miine mergem sa vedem ce si cum - trebuie sa fiu tare ca sa pot fi linga fratele meu - el tot ride ca nepotelul lui merge cu el peste tot - i-am spus cind o creste mare imi va fi dator cu zile bune de stat cu el.

Ofg topic am fost rau - da trebuie sa vorbesc ca altfel crap - ca m-am saturat toata ziua sa vorbesc doar cu fratele

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

fetelor,imi pare rau ca nu am raportat de diminaeata, sper sa nu ma, oricum nu am facut testul
aseara am crezut ca vin rushii, asa de tare m-a durat burta si spatele. dimineata nu am avut curajul sa fac testul, cu toate ca nici acum nu a venit si nici burtica nu mai doare. dar deloc.(sunt z29 dintr-un CM de 30-31) asa ca inca mai astept. poate-poate uita sa mai vina. acum sunt ultimele sperante pt ca sunt a 3-a luna de stimulare si mi-e frica sa mi le spulber cu o I
oricum aseara mi s-a mai intamplat o chestie ffff ciudata si de la care am ajuns acasa un butoi de nervi. cred ca si de asta m-a durut burtica asa de tare. de nervi hai si pt toate fetele.
am sa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara.sa mai imi trag sufletul putin ca pana acum am avut fffff multa traba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

deci, cum va spuneam, aseara in drum spre casa ma intalnesc cu o cunostinta mai veche care e mamica a trei copilasi dragalasi. buuuun , pana aici e totul k. ea este si vecina cu mine, sta la cateva blocuri distanta. cand m-am gasit cu ea eram destul de vesela, fericita posesoare a unui test de ssarcina ce astepta sa fie facut dimineata.
la un moment dat ma intreaba ca de ce nu facem si noi un copil?, ca ce mai asteptam ca trece vremea si noi tot singuri suntem, ca pentru o femeia sarcina o implineste si o face o fiinta pura.... alea alea.
i-am raspuns frumos ca noi mai incercam , ca ne la DD si poate o sa fie in curand.
ea imi raspunde atucni ca poate daca as veni si eu mai des pe la biserica ne-ar da si noua DD un BB ca asa..... la toti pacatosii.... DD astapta sa se faca buni.
fetelor, nu stiu cum m-am abtinut sa nu iasa cu, oricum nu am stat prea mult pe ganduri si i-am zis ca problema mea nu este de natura spirituala ci de natura fizica, adica am ceva probleme si sper sa se rezolve mai repede, si ca eu nu am toata ziua la dispozitie ca ea (e casnica de cand a facut si BB 2 adica de cativa ani buni) sa stau toata dimineata in biserica, eu imi port credinta si in sufletul si in gandul meu.
dupa ce i-am raspuns( cam evaziv si pe un ton ridicat), mi-a zis ca nu credea ca o sa ma supere asa de tare sfatul ei , ca nua facut nimic rau daca mi-a sugerat sa merg mai des pe la biserica. ea oricum o sa se roage pentru mine. .i-am multumit pentru bunele intentii, am plecat in casa unde am pana m-am saturat.
cam asta e lumea fetelor...noi stim ce e in sufletul nostru cat de mult ne la DD pt un BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Loina in: Te inteleg perfect... numai ieri ce m-a sunat chiar mama mea si mi-a spus cam acelasi lucru pe care ti l-a spus cunostinta ta: "daca ai merge si tu mai des pe la biserica sigur ai reusi sa faci un bebe"... auzi tocmai mama care se presupune ca ar trebui sa stie ce e in sufletul meu mai ales acum cand trec prin toate astea... am retezat destul de brusc discutia cu ea de teama sa nu ii zic vreo doua.... Asa sunt unii ...care cred ca absolut toate problemele noastre si rezolvarea lor sta acolo sus.... nu zic ca nu ar fi asa ...dar...adica ce? asta inseamna ca esti mai putin credincios daca nu faci bebe atunci cand iti doresti (chiar daca asta inseamna de mai mult sau de mai putin timp si chiar daca in asta ai inclus si multe muuuulte rugaciuni)?...

Mergi la inceput