Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
Katthy cum a spus la larinaoo1 chistul se poate trata cu medicamnete sau elimina la urmatoarea menstruatie.
la mine se forma chist daca nu se spargea vreun folicul. poate sa fie si la tine asa, atunci sigur se elimina la menstruatie.

Miramar tin pumnii sa numar alaturi de tine, poate e cu ochisori luna asta.

Kriss79

Geany_bc mai asteapta citeva zile,simptomele care le ai pot fi si de CM.

la mine z22 , semne ar fi dar eu zic ca sint de CM.

pupici la toate fetele

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Lorina , ma regasesc in mare parte in scurta caracterizare pe care ti-ai facut-o tu, asa ca inteleg cum e treaba cu optimismul rezervat... Si eu prefer in general sa-mi pastrez picioarele pe pamant, sa-mi pastrez realismul si sa nu-mi fac prea mari sperante de teama ca voi fi dezamagita si voi suferi daca acestea nu se vor implini...
Totusi, in ceea ce priveste subiectul BB... Trebuie sa cred ca voi reusi, numai aceasta credinta m-a facut sa-mi revin dupa pierderea de acum 2 luni, credinta izvorata din nemarginita dorinta de a-mi tine si eu in brate intr-o zi...
Asa cum am mai zis, fetele de aici m-au invatat sa sper din nou ...
Asa ca... tin aproape, fac si eu galerie la randul meu, ma bucur de fiecare reusita, ma intristez cand aud de probleme si incerc si eu sa ajut la randul meu cum pot.
Asadar : sa fim increzatoare, sa nu ne pierdem speranta si sa facem tot ce putem sa inaintam catre implinirea visului nostru :

Miramar, acum ... odihneste-te si tu, poti sa rasufli usurata, gata pe luna asta cu la comanda ! De-acuma incolo ... e la liber ! Stiu ca luna viitoare te tenteaza o ISA, da' mai bine vezi-ti tu de treaba si poate peste 2 saptamani ne anunti ca o lasi pe alta data, ca acum esti ocupata cu hehehe
Iti tinem pumnii !

Bine ai revenit, kriss, te dadusem disparuta... Schimbarea de "peisaj" sa fie aducatoare de bebel !

Geany_bc , cred ca e cam devreme maine dimineata, dar cine stie, poate tu esti mai "productiva" si detecteaza testul ala hormonul care trebuie ! Multa bafta ! Poate tu vei fi fericita noastra de saptamana asta ( vedeti, fetelor, in ultimele 3 saptamani am avut cate un anunt de pe saptamana ). Ce zici, floarea de colt , nu te inscrii si tu la acest titlu ? Hai, ca nu ne suparam deloc daca sarbatorim 2 burtici saptamana asta...

Aaaa, dar deja supraliciteaza loina_ln si avem 3 posibile ... Ce frumos ar fi... Fetelor, multa bafta ! Asteptam cu nerabdare sa ne dati vesti bune ! Un extra-sfat pentru loina_ln : eventual inainte de a face testul ia o , cresc sansele de II ... Ca zici ca te-ai saturat de I ...

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna dimineata.
Am facut testul si a iesit negativ. In sinea mea nu sunt dezamagita de rezultat caci eram sigura ca nu iese (deoarece e prea devreme), dar curiozitatea e maxima.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata fete dragi!

geany nu-i nimic ,mai asteapta putin...pana pe 4 mai sunt doua zile,vezi daca nu vin uratii la termen , inseamna ca ,te-ai ales cu 2 liniute!!
tinem pumnii in continuare si...lasa curiozitatea pt urmatoarele trei zile !!!

luy ,fata draguta, esti tare simpatica, sa stii ,ca toate fetele suntem in cursa pt bebe , absolut toate!!

si eu inca mai sper ,desi , nu am semne ,nu ma dor sanii asta e problema mea...pt ca indiferent ca ar fi sau nu sarcina ,ar trebui sa ma doara ,sunt cu o sapt.inainte de menstra ,si ei nu dau nici un semn.
oricum ar fi , nu fac test ,pt ca ,si asa sunt obsedata de ideea de bebe ,incat am si slabit cateva kg , si, obsesia asta imi afecteaza si munca ,nu mai ma pot concentra suficient...

miramar ,intr-adevar ,ziua 4 de ovulatie e prea devreme pt test.ia-ti gandul de la teste ,incearca o iesire cu fetele seara pe terasa , sau cu sotul la o plimbarica ,uita sa cumperi testul pt a dimineata...
totusi , te asteptam luna asta cu vesti bunE!

tinem pumnii pt toate aspirantele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Kriss, felicitari pt noua casa si sa dea DD sa vina bebele mai repede. Parerea mea e ca va veni curand. Eu am o convingere - o schimbare buna aduce cu ea alte schimbari in bine. POate daca m-as muta si eu de la soacra-mea ar veni si bebele si nu as mai fi stresata.
Bubuleana, daca mesajul meu ti s-a parut frumos, e pt ca venea din inima. Intotdeauna inima noastra poarta mistere care mai ies din cand in cand la iveala si ne intrebam daca suntem noi acelea. Na, ca am dat in filosofeala azi. Pate din cauza ca sotul e plecat azi in delegatie ...
Luy, deci pot spune ca am suflet pereche, nu? Pai atunci sunt deja mai increzatoare, ma simt mai puternica - stii tu, unde-s doi puterea... si daca punem la socoteala toate aspirantele optimiste de pe forum ...
Hai sa facem galerie pt fetele noastre care asteapta cu sufletul la gura II

nasica de moflea
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Luy - ce n-as da sa fie asa. Dar am o presimtire ca nu va fi. Am eu semnele mele sa stiu cand si daca vin rusii...si incep sa se arate asa ca....Ei asta e! Mai grav e ca nu cred ca pot sa fac inseminare luna viitoare ca fix la momentul cand probabil eu voi ovula d-na dr. e in concediu. Mi-a zis ca nu e inca hotarata daca pleaca atunci asa ca vorbim la telefon. Dar daca pleaca asta e o sa ma duc la eco la o colega si ISA alta data. Oricum luna viitoare e ultima de stimulare, a 3-a, daca nu iesi dupa aia fac pauza si in pauza fac laparoscopic si dupa aia....vom mai vedea. Dar poate totusi nu ajung pana acolo

V-am innebunit. Tin pumnii fetelor. Hai uite va fac galerie : vreau cat mai multe anunturi - suntem la mijlocul saptamanii:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

fetelor, va pe toate.
cu curaj, maine, z28 dintr-un CM de 30-31z, am sa fac testul.sper ca maine pe vremea asta sa va spun ca sunt. eu tot mai sper...la toate fetele-aspirantele.
ca mai stiti de tabitha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Miramar, draga, da' incapatanata mai esti, fata ! Incearca omul sa-ti ridice moralul da' tu nu te lasi convinsa deloc, parca sa ne faci in ciuda ... Auziti la ea , cica are presimtiri, semne de venire de rushi ... Mai, tu esti ruda cu mama Omida ? Ca zau ca nu inteleg despre ce semne poti vorbi la 3 zile de la ovulatie ... Ce-i cu pesimismul asta ? Te-a batut soarele in cap ? Caldura mare, monser, da' nici chiar asa ! Hmmmmm... Tre sa te iau un pic la "jumulit", sa descoperim unde e zacamantul de incredere si optimism... Ca stiu eu ca e acolo, da' se pare ca-l ascunzi bine... Ei... nu chiar asa de bine... ca uite, te-ai dat de gol cu galeria pentru fete ... Asta e un semn bun - da' mai trebuie sa lucram ... Hai ca poate ma ajuta fetele sa-ti ridicam moralul, poate ne anunta maine loina ca a avut II si dam petrecere ! Tinem pumnii, loina !
Da, da, da, ma alatur si eu galeriei , ia uitati-ma ce figuri stiu sa fac :
(asta ca sa-i ispitim pe , sa aiba chef de treaba)
si mai stiu si asa :
(...ca sa-i energizam)
si imi aduc si ajutoare, daca vad ca singura n-am succes :

Lorinaaa ... BRAVO ! Asa te vreau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

pupici aspirantelor, nu prea am avut timp sa intru de la servici iar acasa nu mi-a mers netul....am intrat sa va spun ca nu v-am uitat si sa va pupicesc, poate va mai inveseliti.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor o intrebare: ce inseama uter anteversat? Am cautat cu google si am gasit doar un raspuns care spunea ca e anteversat e aceiasi treaba cu retrovers. Voi stiti altceva?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput