Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare! dupa o mica pauza..am revenit. Sunt Z6, speranta inca nu a murit..cine stie poate se prinde ceva in casa noua si in curand in pat nou !
Salutari si pupici Lori, Katthy,Nusa,
Pusichet
, Olivia(cred ca e departe acum..)!
Numai bine!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Hai sa va povestesc despre mine, caci stau cu testul in geanta si imi este frica sa il folosesc.
U.M. am avut-o pe 12 iulie, dar in general am un ciclu de 24 zile. Conform calculelor facute, menstruatia trebuie sa imi vine pe 4 august, dureri usoare de burta si de spate am, usoare greturi am.
Ce parere aveti? Oare sa fac testul sau sa mai astept? Imi doresc mult sa am bb2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutare aspirantelor!

geany suntem oarecum in aceasi situatie...
si eu U.M. am avut-o pe 13 iulie.astept urmatoarea M.pe 7 aug.
sunt cam in ziua 9 de la ovulatie.cam devreme parerea mea pt teste.
cat despre simptome ,inca nik , nici sanii nu ii simt mariti desi ar cam fi timpul ,macar sa doara asa cum dor ei inainte de menstra...doar pofte ciudate ba dulce ba sarat, putina senzatie de greata la dif.mirosuri , oboseala...si somn..la orice ora..
pe tine nu te dor sanii??

eu zic sa mai rabzi macar pana maine dimineata...daca nu reusesti sa mai astepti sa vezi daca intarzie uratii!

hai tinem pumnii tuturor fetelor care isi numara zilele pana la vestea cea mare!!!

Mergi la inceput

Floarea de colt: Sanii nici nu pot sa ii ating, asa de sensibi sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

in cazul asta , ai cam toate semnele de sarcina ,sau de aproprierea c.m.aici numai tu poti simti diferenta....intre un set de simptome si altu....
dar azi mai asteapta putin...fa maine dim.testu!
tinem pumnii sa fie cu ochisori!!

Mergi la inceput

Cred ca am sa astept, oricum testul vreau sa il fac dimineata, caci e cel mai aproape de adevar.
Niciodata la mine testul nu a mintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu admir cum puteti fi atat de rabdatoare. Eu lunar stric 2 teste. Numai azi dimineata am facut unul. D-zeu stie de ce ca sunt abia in Z4 de la ovulatie. Evident a iesit negativ si eu tot m-am enervat desi stiam f. clar ca nu avea cum sa fie altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor, .nu am mai scris de ceva vreme,dar sa stiti ca v-am urmarit in fiecare zi, si asta pentru ca imi dati putere s a pot merge mai departe, sa mai pot spera ca intr-o zi voi fi , cu BB.
eu z27 dintr-un CM de 30-31 zile, z14 dupa Pregnyl si prestat la greu,,
imi este frica sa imi fac un test, dupa atatea cu I,
oare cand as putea sa fac unul? stiu ca normal e mai tarziu, dar parca totusi nu mai am rabdare...
va pe toate, sunteti niste dragutze, si multe de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

loina: cam la 12-14 zile de la ovulatie poti face tetsul de urina.

miramar: tin pumnii sa fie cu noroc luna asta

lori: foarte frumos mesajul tau

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

mercic,bubuleana, am sa iau unul azi, desi nu am inca curaj sa il fac. Mai astept putin sa vad ce se mai intampla. Nu simt nici ca ar veni rushii, nici ceva greturi, sau alte de astea. Pur si simplu nimic.
Am ovare polichistice si uter retrovers si sunt in a treia luna dupa o laparo, timp in care am facut stimulare ( clomifen 2/zi z2-6, pregnyl z14 -10.000 si z21 -5.000, utrogestan, etc.)-tacam complet. Dupa atata clomifen in z14 la eco de abia aveam un folicul de 22mm. Oare e posibil sa ovulez normal dupa tratament? Pentru ca as incerca imediat o IA (sotul nu are probleme la spermograma). As face o programare ( daca vin rushii - nebunii) pentru IA , dar daca nu am ovulatie? Inainte de laparo nu aveam folicul mai mare de 10-14 nici cu 2 clomifen/zi.
Nu as vrea sa va plictisesc cu problema mea, dar vad ca voi aveti ceva experienta si stiti o gramada de lucruri

Mergi la inceput