Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 8
lunna27 spune:
Felicitari Ioana ,sa va traiasca baietelul mare si frumos si sa va aduca strengarul numai bucurii Important e ca ce a fost mai greu a trecut,nu regreta ca ai nascut normal,recuperarea e mai rapida asa si poti sa-l alaptezi imediat ce ai nascut,pe cand la cezariana nu se prea poate si laptele vine mult mai greu...
Dana
KUKI spune:
Am ajuns si eu acasa, n-a fost chip sa ma mai strecor de la birou, dar toata ziua am stat cu gandul la Ioana si la bebe mic. Ma tot gandeam...s-o fi trezit somnorila, oare l-a pus la san pentru prima data?
Am avut dreptate ca e un voinicel si jumatate.
Abia astept pozele.
Ioana si Cristi, inca o data felicitari.
O sa vedeti ca asta va ramane cu adevarat cea mai frumoasa zi din viata voastra.
Nu mai scriu ca mi s-au umezit ochii
Pup, mai vin
KUKI spune:
Buna dimineata
Inginerele cuminti primesc cafeluta sau ceai de tei, dupa caz.
Ioana, ce faci, cum te simti? Te mai doare pe undeva? Andrei a inceput sa pape?
Pup fetele, va doresc o zi...racoroasa.
iepumic spune:
Neata!!! Yammie, . Kuki, tu chiar vorbeai serios cu ceaiul de tei dimineata???? Pai ala are efect de somnifer!!! Cred ca Ioanei i-ar prinde bine.
O zi buna fetelor.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
raresionut spune:
' neata si de la noi. Ce face copilul nostru virtual? Asteptam poze..
O zi superba!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
KUKI spune:
Ha, ha...misto ! Copilul nostru virtual sau copilul cu mai multe moase. Si inca moase cu studii superioare, meyyyyy, ca nu e de joaca
Otiliav spune:
Neata si din Norvegia, inca nu este pranz !
Eu n-am treaba dar nici chef, incerc sa-mi rezolv problemele personale.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Avem noutati: Andrei este un haplea care papa de la mami!!!!! Maine mami si bebe pleaca acasa, ca sunt bine.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
aime spune:
Hello si pupici copilului virtual si mamicii
Wow, maine tre sa punem de benchetuiala in cinstea lor
pe toate
aime si Vladimir
Elena spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele chimiste; am pus intrebarea de fapt si la 'generale' iar Otilia mi-a sugerat sa intru si aici sa va intreb:
ati putea sa imi spuneti cam ce salariu as putea cere pentru un post de chimist ? am experienta de peste 10 ani dintre care buna parte in strainatate.
Foarte curand ne intoarcem in Romania si acum imi caut de lucru; am gasit un post care cred eu mi s-ar potrivi, dar nu stiu prea bine care este piata....
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)