Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Si eu ma bucur pt voi,pana la urma unde ai nascut Ioana,la clinica aia particulara?Ce impresie ti-a lasat?

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna din nou!
Sa nu va invatati cu mine, e weekend si repet am ajutoare.
Azi noapte a dormit mama cu fimiu a fost prima noapte in care am dormit de o luna si ceva. A fost super. Dar cand ma gandesc ca incepem iar cu cantarile si nedormitl....offff... se face el mare .
Da DAna am nascut la Euroclinic. A fost f bine. Personalul tot respectul au grija exagerata de tine. Mancare super buna adusa de la o firma de cattering. Doctorii f grijulii. A venitchiar si doctorul de garda sa ma vada. C naserea mi-am dat seama ca nu trebuie sa te uiti la bani cand e vorba de sanatate. Nu ma voi mai duce la spiae de stat cu siguranta.
Fetelor stau si ma uit ca imi dorm copiii, ala mic in landou ca-s si eu in living ca tot omu' duminica si ala mare pe canapea. Sunt asa de scumpi!
Kati sa povestesti cum mai e Robert. Citesc sambata sau duminica.
pup fetele scumpe.

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ioana ai mare dreptate cu Euroclinic,dar sunt multi care nu-si permit aceasta clinica(nici eu chiar) si trebuie sa suportam conditiile mizere din spitale .Inseamna ca esti un om fericit .Totusi de ce ti-a venit ciclul asa de repede?Din cate am inteles mai alptezi....

Restul fetelor,pe unde sunteti??

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna, ingineroaselor!

Sunt si eu prin preajma, nu in cea mai buna forma...dar imi revin eu, promit!!!
Ioana, asa vesela imi place sa te "vad", ma bucur enorm ca sunteti bine!!!!
Otilia, pupici multi, sa imi amintesti de ziua examenului te rog cu cateva zile inainte, ok?Iar cu stafeta....cand o vrea Seful de Sus.
Alina, daca ma mai rasfeti mult, imi iau nasul la purtare!!
Katik, voi ce mai faceti??

Pupici tuturor inginerelor, revin mai tarziu, acum sunt preocupata de o mare "nenorocire" care s-a abatut asupra apartamentului nostru: INVAZIE DE MOLII!!!!!!!!!!! Trebuie sa iau masuri de urgenta, ca altfel la iarna trebuie garderoba noua si alte paturi+covoare! Dezastru.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Dana asa este, deja au venit rusii, si uitasem ca exista asa neplaceri in viata. Am aceleasi dureri de burta, indispozitii. S-a intamplat ca vineri la masa de dim (alaptat) sa am o hemoragie. Curgea ca la robinet , nu se oprea. Mi s-a facut rau si am fost la spital si ghici, doctorul s-a uimit: alapez, am menstruatie, si la eco pe ovare aveam 10 foliculi. La care e imi zice: "Du-te acasa sa ii faci o sora lui Grasanu' (asa ii zice lui bebe). Acum astept si eu sa se termine rusii si incercam si noi. I-am zis lui Cristi ca om folosi 3 caciulite ca nu mai vreau copchii Imi ajunge miul tiran plangacios si maraitor.
Anca nu mai fii supa cu moliile, ia un insecticid si kill them. Oppps hai ca nu am uitat engleza . Zau fetelor sper sa nu ma tampesc in astia 2 ani. Ca tare mi-a ca asa o sa fie.
Gata ma duc a preluare.

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Ioana, las' ca mai vorbim cand o avea Andrei vreo 2 anisori...parca vad ca iti vine cheful de o sora....si nu te stresa cu astia 2 ani de stat acasa ca, nu se stie, poate nici nu o sa stai atat, mai vezi tu pe parcurs. Poate iti iei ceva de lucru acasa, multe mamici fac asa....ca sa isi tina neuronii activi.

Nu pot sa omor moliile cu insecticid , ca papagalii mei sunt foarte sensibili la substante toxice si ar inseamna sa ii omor....si nu vreau sa le fac nici un rau, dragii de ei!! O sa vad, poate ii duc cateva zile la socrii si rezolv asa.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Iepumic, eu pentru molii, (preventiv), folosesc Raid la pliculete sau si sub forma cu gel , care se evapora treptat. Si , mai nou folosesc si flori si seminte de lavanda

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Alina, mi-am luat si Raid din ala, sper sa dea rezultate (adica sa tina moliile departe de sifonier), cu lavanda am experiente neplacute pt. ca se faramiteaza prin tot sifonierul, dar ma gandesc sa "inventez" niste saculeti si sa o pun in din aia...insa....ramane problema covoarelor. O rezolv eu cumva, nu ma las. Stiam ca si tutunul este bun, dar nu mai stiu exact cum trebuie folosit.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Iepumic, intr-adevar am pus lavanda in saculetii pe care sotul meu ii cumpara ca odorizanti in masina...si dupa ce expirau ii insuseam eu.
Ai dreptate si tutunul e bun, dar iti recomand frunzele de tutun uscate( nu din tigari). Problema e ca trebuie folosita o cantitate mica, ca dupa aia....esti etichetat fumator inrait.
Te pup si bafta la scos moliile afara.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Neata si... pentru toate inginerele????

Atentie, deschid capitol nou!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput