Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 28
raresionut spune:
Multumim pentru mesajul din cartea noastra de onoare, iepumic, iar pentru meditatii....oricand...mai ales pentru o scumpica asa ca tine?....pai se poate sa refuz?
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Otiliav spune:
Va si revenim cu vesti in cateva zile. Maine dis de dimineata plecam la Moreni la parintii mei.
Katik, bine ai venit acasa, ma bucur mult ca sunteti bine!
Anca, te imbratisez si sunt cu convinsa ca in curand vei prelua stafeta, doar ai putintica rabdare ca vine bb. Imi place tare mult sa citesc povestile de succes ale mamicilor si sunt convinsa ca intr-o zi o sa o citim si pe a ta.
Impresiile despre cum mi se par oamenii o sa le scriu cand ma intorc, vreau sa fac un rezumat .
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
lunna27 spune:
Neata fetelor!!!
Am intrat doar sa va salut si sa-i spun bun venit acasa lui Katik....nu sunt in apele mele,revin mai tarziu!
Dana
raresionut spune:
Dana, ai reusit sa faci interventia? Sper ca acum totul e bine.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
lunna27 spune:
Da Alina,ieri,si a fost nasol de tot,plus ca am avut o frica ,sper sa fie bine,abia peste o luna imi vine reyultatul de la laborator si tot atunci voi merge la un nou control
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
raresionut spune:
Dana, de cand ne-ai spus prin ce-ai trecut , ma gandesc ca sunt persoane care habar nu au si uite asa ajung...sa fie prea tarziu. Important este ca la tine a fost la timp si sunt convinsa ca rezultatul va fi ok.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Iepumic, esti prin preajma, ca noua , cine ne deschide o noua pagina?
, asa ,ca-mi esti draga.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
lunna27 spune:
Sunt sigura ca f multe femei au asa ceva,multe nu stiu si ajung pe la dr cand e prea tarziu,ma rog,cand se mai complica treaba,e nasol ca asta duce in timp la cancer
Cred ca trebuie sa facem 20 de pag ca sa schimbam cap.
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
Ioana81 spune:
Helau helau!!!!
Ce mai fac rumoasele mele inginere?
Simtiti buna dispozitie de la mine?
Mi-am revenit total, a venit si ciclul astept sa reaca, -a vazut si dcotrul si a zis ca-s super ok. Ne-a dat liber la .
Acum eu va scriu din pat langa mine e Andrei si va transmite multi pupici.
Andrei e f bine si ii multumesc lui Dumnezeu si sper sa o tina tot asa. Are 5.200 kile mananca enorm, nu mai vrea tata si plange cand ii dau, toata ziua ma mulg sa ii dau lapte din biberon.
Cred ca deja vrea mancare mai consistenta, nu l mai satura lapicul asta. Cristi zice ca o sa ne manance si urechile.
Nu am timp sa intru in timpl saptamanii pe net, doar in weekend ca stau ajutoarele prin preajma la preluare. Asa ma mai relaxez si eu.
Sunt fericita ca crd ca o sa aiba ochii mei gri albastrii . Seamana din ce in ce mai mult cu mine si Cristi e nervos. Are doar putza si unghiile de la picioare de la el .
Vin la intalnire, Anca d-mi un sms daca e ceva. Eu intru numai sabata sau duminica pe forum.
Se trezeste taifunul vorba lui Kati ( fata u 2 bebe si ii urez bafta cu alaptatul) si trebuie sa stau drepti sa-l dau la preluare la Cristi.
Multi pupici scumpelor, si nu ma uitati ca o sa revin eu itr-o zi in forma maxima!
Ioana de Andrei Vladimir
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
raresionut spune:
Ioana, chiar ma bucur ca avem vesti despre voi si in special de bebe cel voinic( ca nu fi deochi....)
Intr-adevar se simte buna dispozitie si cred ca vine de la ....domnul doctor , ca a dat verde la....va pupam si va dorim un copil cuminte si ascultator.
Alina si printul Rares
Pozele noastre