Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Katik, felicitari, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, destept cuminte si frumos. Ma bucur ca am prezis bine greutatea .
Ioana, deja mergeti la nunti, te simti bine si oricum se vede ca esti optimista. Si pe mine m-ar tenta intalneala, dar nu stiu cat este de bine pentru Andrei sa intre in contact cu Ana, care dupa episodul de aseara ma gandesc poate fi o enteroviroza ca tot sunt la moda.

Am venit si noi de la mare aseara, am recuperat copilul si ne-am intors acasa. Totul bine si frumos pana amauzit ca face kk si instant a inceput sa iasa din pampers. Pe scurt doua reprize de diaree si intre ele i-a curs sange din nas, evident ca nu mai puteam suna socrii sa intreb ce a papat, ce a facut. Acum mi se pare ca are putina temperatura iar capul il are tot transpirat. Posibil sa fie greu pentru ea sa se acomodeze de la 20 de grade la 40.

Anca, condoleante colegului, asa este uneori ne afecteza desi poate nici nu cunoastem persoanele respective. O sa vin in dupa-amiaza aceasta, cam la 5, la policlinica din Nada Florilor.O sa merg cu Ana la pediatra, sa vad ce imi spune. Oricum intentionam sa-i fac o vizita dar uite ca acum este chiar urgenta. Am telefonul tau insa nu stiu daca esti libera si nici ora la care terminam cu consultatia.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Oamenii din RO mi s-au parut mai optimisti anul acesta, se construieste si se renoveaza mult. Piatra s-a dezvoltat frumos si oamenii parca sunt mai politicosi ca altadata. F probabil ca asta-i datorita faptului ca multi din zona lucra in strainatate. In Cluj, Gheorghieni, Mircurea Ciuc parca lucrurile se misca mai greu, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna, fetelor!

Linusa, ma bucur ca ai ramas cu o impresie buna!! Inseamna ca lucrurile sa schimba in bine dar noi nu suntem chiar atat de constienti de asta pe cat ar trebui.

Raresionut, faine poze!! Multumim!

Oti, sper sa ne intalnim azi, sa nu intervina nimic neprevazut!! I-am pregatit Anei o surpriza, se face bine imediat! Abia astept, nu mai am rabdare!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna!

Linusa imi pare bine ca ti-a placut orasul nostru ,intr-adevar sunt f multi plecati in strainatate si mai ales cei de la sate,se intorc apoi si-si fac niste vileee

Otilia multa sanatate Anei,este posibil sa fie si de la variatia de temperatura sau poate a luat un microb de la mare(de la apa),am auzit f multi copii bolnaviori,dar dr stie mai bine,sa ne tii la curent

Anca sa ne spui cum a decurs intalnirea ,ce surpriza?...hai ca m-ai facut curioasa !

Ioana,tine-o tot asa...conteaza mult sa iesi in lume si sa te mai recreezi!!!

Alina,din poze reiese ca v-ati distrat super!Cat ati stat la munte?

Katik cand vii acasa?Sunt curioasa ,oare cum a reactionat Krisztina ?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Otilia, sanatate Anei, sa ne spui ce a zis pediatra.

Mamicile proaspete - pupicuri speciale.

Chiar asa, cand vine Katik acasa?

Mergi la inceput

Buna seara!! Tocmai am revenit de la intalnirea cu Otilia si Ana !!!
Otilia e super , Ana e o papusica vie superba si vesela si ne-am simtit super toate 3 (sper ca Otilia sa confirme), nici nu stiu cand a trecut timpul ca am tot povestit!!!! A facut Otilia cateva poze, probabil cand va avea timp o sa le si puna sa le vedem...o las pe ea sa zica mai departe!

lunna, i-am luat niste carticele de colorat cu poveste si o poveste care are si filmulet de desene animate....sper sa ii placa!! Sunt povestile copilariei mele, de Petre Ispirescu si Ion Creanga.
Revin mai tarziu, acum plange sotul dupa mine.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

pentru toata lumea.

O zi buna, dragi inginere. Cu ce va mai laudati?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Sa stiti ce n-am gasit material de fata de masa cum mi-am dorit, dar am luat un damasc galbui deschis. In schimb am gasit in Mircurea Ciuc fete de perna decorative cusute cu model rosu (cum au secuii). Cam scumpe, dar foarte faine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Iepumic, mereu gandesc,dar n-apuc sa zic si nu vreau sa fiu datoare, mi-au placut pozele de la nunta( le-ai postat cand plecam in concediu), iar tu esti o iubita tare draguta, foc.
Ioana , ce mai face printul tau Andrei?
Luna, cum a fost la mare, mai mergeti la munte? Au fost cuminti copii sau au scos peri albi lu mama si tata?
Otiliav, multa sanatate la puiut si tinem pumnii sa nu fie nimic grav.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumesc, Alina!!! E atat de bine sa primesti un compliment cand te simti atat de obosita si nearanjata.

Uitandu-ma la pozele voastre, zau daca Rares nu e "jumatatea" perfecta pentru Ana Otiliei!!! Amandoi asa blonduti si frumusei.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput