Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ingineroasele!
Ieri am fost la nunta si tare m-am simtit bine in cele 2 ore si jumatate cat am stat ca deh ...alaptatul. Cand ma faceam frumoasa primesc sms de la Anca cum ca a nascut Kati. Fetelor am inceput sa sarpe acolo de bucurie de se minunna Cristi ce am. Kati SA ITI TRAIASCA ROBERT CEL GRASUN. SA FIE SANATOS, DESTEPT SI FRUMOS( IN ORDINEA ASTA). Inginerelor se vede ca mositi numai baieti grasi .
Noi sutem bine am vb la telef cu Anca careia ii place vocea mea sssssasaita-sunt peltica. Noi suntem tare destepti, grasi (5 kile) si frumosi. Nu prea am cand sa intru pe net dar sambata sau duminica ii fac timp sa va citesc si sa va scriu ca tare dragi imi sunteti. Noi avem program zilnic cu trezirea mancarea si restul. Este cuminte, lange numai cand ii este foame si cand face caca in rest sta cuminel in pat, gangureste si se uita pe pereti cu ochisorii lui culoarea cerului. Imi seamana fetelor foarte bine si-s tare mandra . Deh stiti voi cu cioara cum este .
Oti sa inteleg ca stai destul de aproape de mine .
Anca stai si tu tot pe langa? Poate facem o intalnire intr-o zi in parc sa vi-l prezint pe Andrei Vladimir alias GOGOSICA. Zau ca asa o sa-i zic si cand o fi mare. Sper sa nu se supere copilul pe mine .
Fetelor ma duc sa ma hranesc pe mine si pe bebe mare-Cristi ca s-a trezit. Bebe mic a fost hranit de la 6.45 la 7.00. Asa ca ma apuc si de cautare clinic pntru implant silicoane ca nu se mai poate. Ajung in curand la genunchi [:d].
Va pup dulce pe toate fara exceptie.
Ah Kuki mersi ca ai pus linkul. .

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ioana, ma bucur ca esti bine, se simte asa, o veselie in mesajul tau.

Bogdan, pai la 3850 aveti un dolofan de baietel !
Krisztina cum a reactionat? Intelege ea ce se intampla?

Pup pe toata lumea
Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Katik sa traiasca si baiatul si mami si surioara si nu in ultimul rand tati!
sa veniti sanatosi acasa si sa ne spui povestea nasterii "neprevazute"

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

katik, felicitari si sa fiti toti patru sanatosi si fericiti impreuna!
Ne-am intors sambata din RO si azi am spalat si ne-am tras sufletul. Iara m-am intors cu diaree si urticarie . Am reusit sa-mi citesc mail-ul de la lucru (~500 bucati) si sa vad ce ati mai scris. Maine ma duc la lucru sa apuc taurul de coarne.
O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Linusa, bine ai revenit. Cum a fost vacanta in Ro? Impresii, poze ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

BUNA SEARA!!! Am revenit si eu in mizeria asta de Bucuresti-cuptor.

in primul rand.... ROBERT, SA FII SANATOS!!!!!! KATIK, sa iti revii repede si sa te bucuri de cele doua comori ale tale!!! Si iti multumesc din suflet ca m-ai sunat, mare bucurie mi-ai facut!!! Am fost asa surprinsa pe moment ca am ramas fara replica, nu-mi venea sa cred, apoi imi venea sa sar prin curte de bucurie, mai-mai sa mai ia Gestapo (mama) la intrebari...

Ioana, m-am bucurat foarte mult sa te aud si imi pare bine ca te-ai distrat la nunta!! Eu stau in Tei, poate reusim intr-o seara sa ne intalnim, dar banuiesc ca pe canicula asta e destul de greu sa iesi cu bebe...dar vorbim dupa marti, cand poate si Otilia, m-as bucura enorm sa ne intalnim, macar noi 3 si bebe, pana reusim sa facem o intalnire a tuturor inginerelor!! E bine?

linusa, pe unde ai fost prin RO? Ce impresie ti-ai mai creat, ai vazut ceva schimbari (in bine)???

Otilia, cand revii de la mare poate reusim sa vorbim si sa ne intalnim!!

Eu nu prea am cu ce ma lauda, m-am dus la tara sa scap de canicula dar nu prea mi-a priit pentru ca in afara de faptul ca a fost cald si acolo si invazie de gandaci zburatori, mi-a fost rau sambata noaptea si azi un pic (am facut tahicardie si pana la 3 dimineata n-am pus geana pe geana, imi simteam inima in gat si o gheara in piept)...mi-e sincer groaza sa merg maine la servici pe canicula asta..

Pup fetele inginere si le doresc sa nu sufere prea mult de caldura...

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu pot sa va spun "buna dimineata" dar sunt cam intoarsa pe dos: a murit tatal unui coleg de servici pe neasteptate....nu imi sunt apropiati dar m-a cam socat toata povestea.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Am revenit din marea hoinareala....iar aici se-ntampla lucruri frumoase...felicitari katik, sa-ti traiasca printisorul si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in lume.Iepumic imi pare rau pentru veste.
Celorlalte colege-inginere si copiilor dragalasi , multi pupici, si am rugaminteasa ma scuzati ca nu am citit ce ati scris , dar am o casa de haine de spalat, mancare de facut si copil de alintat si de iubit.
O zi buna tuturor!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Ce faceti inginerelor dragi, v-a doborat caldura sau ati dezertat cu toatele?

Alina, bine-ai revenit, ne-ai lipsit!!!! vrem poze!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Curioasa ca de obicei , dar pe fuga ca eee mai sunt multe de facut, doar sa spun buna dimineata si sa invit la poze in " pozele noastre" ( sunt doua capitole: Neptun 2006 si Concediu munte).
Va pup pe toate dragele mele inginere!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput