Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mona si eu tin pumnii!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!!!!!!

gata cafeaua!!!

sa aveti o zi buna, fara stress si nervi (prea multi!). poate ajuta un pic si cafelutza!

ce harnicutze ati fost voi!

mona:
tinem pumnii!!!! sa vina semnatura!!!!!!!!!!

mai fetelor, aveti voi dreptate cu sedintele si cu barbatii. eu nu prea am de-a face cu asa ceva (la noi sunt mai multe cucoane, insa pb e alta: suntem 4 inginere intre o gramada de doctori, ceea ce echivaleaza cu ce scrieti voi!!! la chestii tehnice se duce o lupta acerba....).

fetelor, nu va ingrijorati! am acasa un proaspat inginer care a primit instructiuni (si parola) sa intre aici sa bata toba la momentul respectiv!

dana, multam! krisztina se descurca bine la cresa, n-are treaba, cred ca n-ar deranja-o sa ramina non-stop acolo, ca, deh, are deja vechime (1 an). urmeaza gradi...multam la DD ca n-am treaba cu ea la capitolul socializare, nu-i este frica de despartirea de noi, se ataseaza repede de tantile de acolo.apropos de asta, sa mai pove ceva: o duc intr-una din duminici la mall, la locul de joaca cu gindul sa mergem si noi la o inghetata ca tot omul, in liniste. o las, se zbenguie si pe la sfirsit o privim de sus de la cupola si ce vedem: fata mea a oprit una din tantile din tarc ca vrea pishi dar a gresit, era o mamica imbracata tot in rosu ca ingrijitoarele. cind a vazut ca n-are succes, a luat la rind toate tantile imbracatein rosu pina a nimerit una care s-o duca la WC.
DPN 23 aug dar dr a zis ca dupa marime s-ar putea sa vina mai repede. azi merg la dr pe la 18.00 sa vedem cum stam, poate ma si opreste acolo, om vedea.
pai oricind vii la timisoara, da un claxon si ne vedem! ca tot sunt in concediu 2 ani

iepumic, m-am gindit si eu la AC dar anul asta ne sare rindul ca au fost alte investitii care au golit sacul, l-au si stors nu alta. poate la anul...
esti un om deosebit! putini mai sunt care gindesc asa despre prietenie!si si mai putini sunt cei care pun in practica, gindurile...

kuki, mare dreptate ai tu cu programul de la 8-16. si eu gindesc la fel. am ajuns la concluzia ca n-are rost (cel putin unde lucrez eu). statuie nu ti se face, plus nici macar multam nu exista...

na, iara am avut logoree! va pup pe toate, o zi usoara sa aveti!

39+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

NEata, multumes de cafea! Yammie....

katik, pupici multi Sper sa nu nasti in weekendul asta , ca plec la tara si nu o sa am acces la internet... dar tu te simti bine in momentul de fata?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

NEata, multumes de cafea! Yammie....

katik, pupici multi Sper sa nu nasti in weekendul asta , ca plec la tara si nu o sa am acces la internet... dar tu te simti bine in momentul de fata?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

multam de intrebare! ma simt relativ bine, in afara de durerile de picioare, spate. azi noapte am avut ceva dureri dar au trecut si am reusit sa adorm. in rest, nimic, doar ca bb apasa tare-tare in jos. pai, uite, ca sa nu pierzi nimic daca se intimpla in we, trimite-mi nr. tau de telefon pe pm si te anunt eu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

ok, katik , pupici multi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutam inginerele harnicutze!

Am dat si noi in nas cu canicula, am tremurat la plecare din Norvegia, asa de subtire ne-am imbracat si pana acasa eram lac si ametite . De ieri ma doare capul si desi sunt la ziua 2 a CM cica plecam la mare 2 zile, noi doi fara copil ca-l revendica socrii .
Anca, am uitat sa te intreb in ce zona stai, parca sectorul 2? Noi stam la capatul soselei Pantelimon, ultima statie de 14, 46 in fata la Cora. Sper sa ne putem vedea de marti incolo.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Salut!!

Katik se apropie se apropie clipa,banuiesc ca ai emotii la greu,e mai nasol in primele zile dupa...dar noi te vom sustine

Otilia sa ne spui parerea ta despre RO ,cum ti se pare!!

Si maine as pleca hai hui prin tara dar nu se poate din pacate ...treb sa astept vreo delegatie de-a sotului....si sa vedem unde putem lasa fata

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ia uitati-va aici

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68360&whichpage=10

Sa ne traiasca copilasul virtual !

Cine urmeaza ?

Anca, ai legatura !

Mergi la inceput

Waw,sa inteleg ca a nascut katik....sa va traiasca bb-ul mare si frumos!!!

Dana

Mergi la inceput

Primisem sarcina de la katik sa postez la un thread cu ingineri... asa ca am dat un search si unde am dat de ingineri am postat si eu :)

Avem un bb de 3,850 kg, am facut si poze dar nu mi se potriveste cablul de conexiune intre PC si telef., miine imi iau unul :(. Amindoi sunt ok si de abia asteapta sa vina acasa.

Salutari de la kati

Bogdan

Mergi la inceput